Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Τι άλλο θα δούμε: Γυναίκα την βρίσκει με μια... πόρτα!!

Αυτή η γυναίκα έχει φάει χοντρό κόλλημα με μία πόρτα!
Αφού την κοίταξε καλά καλά... πήρε πόζα και της όρμηξε κάνοντας... αχαλίνωτο sex!!!!
Το επόμενο "θύμα" της θα 'ναι ένα κομοδίνο; Μία ντουλάπα; Ένα σκρίνιο μήπως;






Δείτε το σχετικό βίντεο:



Διαφορά με Χιμένεθ

Σε θέματα φιλοσοφίας η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά για να αναλάβει την ομάδα θα πρέπει να συμφωνήσουν και στο οικονομικό, όπου ζητάει 1,1 εκατ. ευρώ.


Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται και το κλίμα είναι αρκετά καλό, καθώς τόσο η διοίκηση έχει μείνει ικανοποιημένη από τη διάθεση και το πλάνο του Ισπανού προπονητή, όσο κι αυτός θέλει να δουλέψει στην «Ένωση» καθώς τη θεωρεί μεγάλη πρόκληση για την καριέρα του. 

Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει οι δύο πλευρές να τα βρουν σε όλα και κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ως τώρα. Ο Χιμένεθ ζητάει ετήσιες απολαβές ύψους 800.000 ευρώ και από εκεί και πέρα άλλες 300.000 ευρώ για τους τρεις συνεργάτες του (100.000 ο καθένας). Συνολικά, δηλαδή, το ποσό πάει στο 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως και αν υπολογίσουμε και την εφορία μεγαλώνει κι άλλο. 

Στην ΑΕΚ, όπως αντιλαμβάνεται κανείς με βάση τα οικονομικά της ΠΑΕ, θέλουν να ρίξουν αρκετά το συνολικό κόστος για τον προπονητή και τους βοηθούς του και για αυτό το λόγο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, που θα οδηγήσουν σε συμφωνία αν γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. 

Αν όχι, τότε ο Σταύρος Αδαμίδης θα στραφεί προς άλλη περίπτωση προπονητή με στόχο την άμεση συμφωνία, καθώς όπως δήλωσε και την Κυριακή φεύγοντας από το ΟΑΚΑ, εντός του διημέρου θα πρέπει να υπάρχουν ευχάριστα νέα.

Τρισδιάστατη τηλεόραση της Toshiba δεν χρειάζεται ειδικά γυαλιά

Η ιαπωνική Toshiba παρουσίασε τη Δευτέρα τον πρώτο τηλεοπτικό δέκτη του κόσμου που προβάλλει τρισδιάστατη εικόνα χωρίς να...


 απαιτεί τη χρήση ειδικών γυαλιών.
Δύο μοντέλα της νέας τηλεόρασης θα κυκλοφορήσουν στην Ιαπωνία στα τέλη Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε η εταιρεία, χωρίς να διευκρινίζει τα σχέδιά της για άλλες άλλες αγορές.
Είναι πάντως πιθανό ότι πολλοί καταναλωτές θα αποθαρρυνθούν από το γεγονός ότι πρέπει να κάθονται πολύ κοντά στην οθόνη για να βλέπουν την εικόνα τρισδιάστατη. Επιπλέον, τα δύο πρώτα μοντέλα έχουν μικρό μέγεθος -12 ίντσες και 20 ίντσες- και υψηλές τιμές -1.400 δολάρια για το μικρό μοντέλο και τα διπλάσια για το μεγάλο.
Στις τρισδιάστατες τηλεοράσεις που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, τα ειδικά γυαλιά είναι απαραίτητα για να δημιουργούν την ψευδαίσθηση του βάθους, προβάλλοντας ελαφρώς διαφορετικές εικόνες σε κάθε μάτι.
Οι νέοι δέκτες της Toshiba βασίζονται αντίθετα σε ένα «κατακόρυφο φακοειδές φύλλο», μια συστοιχία από μικροσκοπικούς φακούς που κατευθύνουν το φως της οθόνης σε εννέα σημεία μπροστά από την τηλεόραση. Εφόσον ο θεατής κάθεται εντός της βέλτιστης «ζώνης θέασης», ο εγκέφαλός του αντιλαμβάνεται τα σημεία αυτά ως τμήματα μιας τρισδιάστατης εικόνας.
«Το αποτέλεσμα είναι η ακριβής προβολή 3D εικόνων υψηλής ποιότητας εντός της ζώνης θέασης, ανεξαρτήτως της γωνίας θέασης» αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.
Για το μοντέλο των 12 ιντσών, η προτεινόμενη απόσταση θέασης είναι 65 εκατοστά, ενώ για το μοντέλο των 20 ιντσών αυξάνεται στα 90 εκατοστά.
Προς το παρόν, η τεχνολογία της Toshiba δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγαλύτερες τηλεοράσεις.
Ένα παρόμοιο σύστημα θα χρησιμοποιηθεί πάντως στo 3DS, τη νέα φορητή κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών που ετοιμάζεται να λανσάρει η Nintendo.

Δεν αλλάζει το όριο απουσιών για τους μαθητές

“Δεν αλλάζει το όριο των απουσιών για τους μαθητές”, δηλώνει η υφυπουργός Παιδείας Ευη Χριστοφιλοπούλου. Σχετική εγκύκλιος αποστέλλεται σήμερα προς όλα τα σχολεία της χώρας, αναφορικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει για το όριο απουσιών.
“ Η εγκύκλιος ορίζει ο,τι ισχύει με το Προεδρικό Διάταγμα του 1982 το οποίο καθορίζει το όριο των απουσιών σε 50 δικαιολογημένες και 50 αδικαιολόγητες. Δεν συντρέχουν πλέον, οι λόγοι για την έκτακτη προσαύξηση του 25% που ίσχυσε ειδικά και μόνο για την περσινή σχολική χρονιά, εξαιτίας των αυξημένων απουσιών απο τα κρούσματα του ιού της νέας γρίπης Η1Ν1”, δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Χριστοφιλοπούλου. 



Διαμαρτυρία ΟΛΜΕ

Παράσταση έξω από το υπουργείο Παιδείας κάνουν σήμερα οι καθηγητές με αιχμή το ωράριο των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που διατίθενται στην πρωτοβάθμια και το οποίο η ΟΛΜΕ υποστηρίζει ότι καταστρατηγείται.
Για τη συμμετοχή των καθηγητών η ΟΛΜΕ κήρυξε για σήμερα 2ωρη στάση εργασίας για τον πρωινό και απογευματινό κύκλο. 
Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η ΟΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς που έχουν διατεθεί στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και τους ζητείται να εργαστούν με ωράριο πέραν αυτού που προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία να καταθέτουν αναφορά στην υπηρεσία.

Σοκ με Μπεν Αρφά στη Νιουκάστλ

Από το «δόξα τω θεώ» στο «βοήθα Παναγιά» ξανά ο Χατέμ Μπεν Αρφά. Ο Γάλλος άσος πάνω που είχε βρει το χαμένο του ποδοσφαιρικό εαυτό στη Νιούκαστλ, τραυματίσθηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός δράσης, τουλάχιστον μέχρι και τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ο 23χρονος άσος των «ανθρακωρύχων» υπέστη διπλό κάταγμα στο πόδι, μετά από αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Νάιτζελ Ντε Γιονγκ, στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 που γνώρισε η ομάδα του από τη Μάντσεστερ Σίτι, για την Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Μπεν Αρφά θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση και για την αποθεραπεία του θα απαιτηθούν περίπου έξι μήνες.

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Ferrari World Abu Dhabi

Η ημερομηνία ορίστηκε 27 Οκτωβρίου 2010! Τότε ανοίγει το θεματικό πάρκο της Ferrari στο Abu Dhabi, και ένα μήνα πριν, η Ferrari ανακοίνωσε τις τιμές εισόδου. Εκεί που περίμενα να διαβάσω στο δελτίο τύπου για τιμές ενηλίκων και μη, βλέπω έναν ωραιότατο διαχωρισμό με βάση το… ύψους! Λοιπόν όσοι είσαστε ψηλότεροι από 1.50m για ένα απλό εισιτήριο θα πληρώσετε €45 ενώ αν είστε κοντύτεροι €33. Για εσάς που θέλετε premium εισιτήριο το οποίο δίνει πρόσβαση σε exclusive εστιατόρια και άλλα καλούδια, θα πρέπει να πληρώσετε €74 οι ψηλοί και €54 οι κοντοί. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, οι τιμές αυτές όντως απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες αντίστοιχα, όμως δεν μας είπε η Ferrari αν όσοι είναι πραγματικά κάτω απο 1.50m θα έχουν μειωμένο εισιτήριο!
Τα εισιτήρια παρέχουν απεριόριστη χρήση όλων των παιχνιδιών. Παρότι στις 27 Οκτωβρίου ανοίγουν οι πύλες του, μέχρι τον Δεκέμβριο θα είναι προσβάσιμο στους επισκέπτες μόνο το εξωτερικό του αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο εσωτερικό. Το πάρκο θα ανοίξει πλήρως στο κοινό από τον Δεκέμβριο.

Quiz: Ποιος είναι ο… Δαλούκας της αγωνιστικής;


Πέναλτι ο Δαλούκας στην Θεσσαλονίκη; Ανακοίνωση και διαγραφή για τον Ολυμπιακό. Πέναλτι ο Αρετόπουλος στο «Γ. Καραϊσκάκης»; Ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό. Τι θα λέγατε να παίζαμε ένα καινούριο παιχνίδι; Θα λέγεται: «Ποιος είναι ο… Δαλούκας της αγωνιστικής;» και θα μιλάει φυσικά για την διαιτησία. Ολυμπιακό άθλημα θα γίνει!
Μόλις ολοκληρώνεται μία αγωνιστική, οι εκπομπές στα κανάλια και τα ραδιόφωνα, θα ανακοινώνουν το κουίζ για τον διαιτητή που θα θέλατε να διαγραφεί και έπειτα από την επικοινωνία του κοινού, ακόμα και των παραγόντων, το «κοράκι» θα πηγαίνει σπίτι του!
Ούτε το «Big Brother» τέτοια επιτυχία λέμε! Και ξέρετε μία ακόμα ομοιότητα; Με τόσες διαγραφές που θα γίνουν από τους πίνακες της ΚΕΔ, θα μείνει μόνο ένας «νικητής»! Τώρα δεν ξέρω για το χρηματικό έπαθλο αλλά αυτά θα τα συμφωνήσουμε!
Άλλωστε, όπως ήδη ξέρετε από τον Τύπο, τα «κοράκια» παίρνουν πολλά λεφτά για κάθε παιχνίδι. Έτσι, αυτό που θα μείνει τελευταίο και θα έχει όλα τα ματς της αγωνιστικής, θα πλουτίσει στα σίγουρα!
Δύο από τις ομάδες που δεν πρέπει να μιλάνε για την διαιτησία, ε… συγγνώμη, οι μοναδικές ομάδες που δεν πρέπει να μιλάνε για την διαιτησία είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ή ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, για να μην γίνουμε όπως οι Φουρτουνάκηδες και οι Βροντάκηδες!
Δεν είναι ότι δεν πρέπει να μιλάνε, αλλά είναι οι μοναδικοί που «σκούζουν» για τον έλεγχο της διαιτησίας! Φωνάζουν ότι ο ένας ελέγχει την διαιτησία, πολύ απλά για να μπορεί ο άλλος να την έχει στον έλεγχο του. Μιλάμε για μεγάλη υποκρισία!
Και τα αποτελέσματα ξέρετε ποια είναι; Οι μεν να αποκλείονται τον Αύγουστο από την Ευρώπη από έναν θίασο από το Ισραήλ και οι δε να μην μπορούν να σταματήσουν τους ψαράδες από την Δανία!
Αυτό το πρωτάθλημα θέλετε; Τότε να μην έχετε απαιτήσεις! Έχει καταντήσει κουραστικό πια! Ο κόσμος έχει αρχίσει να βαριέται! Και δεν λέω για τους κάφρους που έχουν οι ομάδες υπό την δούλεψή τους, ε… συγγνώμη, για τους φιλάθλους που τους ακολουθούν, ήθελα να πω!
Βαρεθήκαμε κάθε Σαββατοκύριακο να βγάζει ο ένας ανακοίνωση, να απαντάει ο κύκλος του άλλου και στο τέλος οι ομάδες να νομίζουν ότι έχουν υπερομάδες και να γίνονται σύνθημα μετά από σφαλιάρες!
Να τους χαίρεστε! Και καλούς… απογόνους!

Εκλεκτός ο... τσουχτερός

Αλλαγή δεδομένων υπήρξε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στο θέμα του νέου προπονητή της ΑΕΚ. Ο Σταύρος Αδαμίδης αποφάσισε να στραφεί στον Μανόλο Χιμένεθ και ξεκίνησε τις τελικές επαφές με τους εκπροσώπους του για την επίτευξη συμφωνίας.


Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ενημερωμένος για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ



Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να ρίξει τις απαιτήσεις του ο Ισπανός τεχνικός και, το σημαντικότερο, να καμφθούν οι αντιρρήσεις που υπάρχουν εντός ΑΕΚ (κυρίως από τον Πέτρο Παππά) για το οικονομικό πλαίσιο της συνεργασίας με τον 46χρονο τεχνικό.
Αξιοπερίεργο στην υπόθεση παραμένει το πώς και υπό ποιες προϋποθέσεις άλλαξε γνώμη ο Αδαμίδης. Βλέπετε, κατά την επαφή που υπήρξε με τον Χιμένεθ (παρουσία του ατζέντη του και του Ελληνα εκπροσώπου του) το Σαββατόβραδο, αν και υπήρξε καλό κλίμα δεν κατέληξε σε υποβολή πρότασης:
«Πρέπει να σας ενημερώσω πως συζητώ και με άλλους προπονητές. Με ενδιαφέρει η συνεργασία μαζί σας, αλλά θα πρέπει πρώτα να ενημερώσω τους μετόχους και το ΔΣ και στη συνέχεια να αποφασίσουμε» φέρεται πως ήταν ο αποχαιρετισμός του Αδαμίδη. Χθες, ωστόσο, ο Αδαμίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους εκπροσώπους του Ισπανού τεχνικού και τους ζήτησε να ξεκινήσουν τις τελικές επαφές για να υπάρξει συμφωνία.
«Δεν θέλω να πω τίποτα μέχρι να κλείσει η συμφωνία. Ο,τι είναι να ειπωθεί θα το πει ο σύλλογος» είπε ο Χιμένεθ στο Sentragoal.gr, δίνοντας στη διοίκηση της ΑΕΚ το κλειδί των εξελίξεων, ενώ προς την ίδια κατεύθυνση ήταν και η τοποθέτηση του ατζέντη του. Οπως φαίνεται, όλα θα κριθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν θα φανεί αν μπορεί να υπάρξει συμφωνία σε νέες επαφές που θα υπάρξουν ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Το οικονομικόΟι απαιτήσεις του Χιμένεθ, όπως διατυπώθηκαν προς τον Αδαμίδη, προϋποθέτουν διετές συμβόλαιο συνεργασίας (κλειστό), με πάγιες αποδοχές 800.000 ευρώ (καθαρά, δίχως να περιλαμβάνονται τα μπόνους) και τη συμφωνία με δύο συνεργάτες δικής του επιλογής που θα κοστίσουν στην ΑΕΚ 150.000 ευρώ (μικτές αποδοχές). Εκεί βρίσκονται οι αντιρρήσεις που εκφράζονται από αρκετούς εντός της Ενωσης και δεν οδηγήθηκαν άμεσα σε συμφωνία.
Εχοντας «καεί» από πολλές περιπτώσεις στο παρελθόν (Φερέρ, Δώνης) οι μέτοχοι επιθυμούν να είναι καλυμμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Και βέβαια είναι προφανές πως θα επιθυμούσαν να μην ξεφύγει η συμφωνία πάνω απ' όσα υπολόγιζαν να δώσουν στον Μπάγεβιτς και το επιτελείο του (800.000 ευρώ). Εκτιμάται, πάντως, πως αν ο Χιμένεθ «πέσει» στις 700.000, θα μπορέσει να επιτευχθεί συμφωνία.
Αλλωστε, είναι γεγονός πως ο Αδαμίδης εκτιμά την αξία του Χιμένεθ και έδειξε ικανοποιημένος απ' όσα άκουσε. Κατά ασφαλείς πηγές, μίλησαν για την εικόνα της ομάδας -ο Χιμένεθ είχε ενημερωθεί για την κατάσταση της ΑΕΚ, έπειτα και από επαφές με τον Βασίλη Τσάρτα, που δεν συμμετέχει όμως στις διαπραγματεύσεις- για τους τρόπους βελτίωσης, αλλά ακόμα και τις υποδομές.

You might also like:

Related Posts with Thumbnails