Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.....ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ!?!?!

Η Microsoft θα παρουσιάσει πολλές συσκευές Windows Phone 7 στις 21 Οκτωβρίου

Σύμφωνα με νέες φήμες που διέρρευσαν πριν από λίγο στο Ίντερνετ, η Microsoft θα πραγματοποιήσει στις 21 Οκτωβρίου πολλές εκδηλώσεις ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο, όπου θα παρουσιάσει τις πρώτες συσκευές που θα χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7!
Οπότε, πρέπει να αναμένουμε τις επόμενες ημέρες έναν καταιγισμό διαφημίσεων από τηMicrosoft στο πλαίσιο του παγκόσμιου marketing για το πολυαναμενόμενο λειτουργικό της σύστημα. Ήδη έχει
ανακοινωθεί η επίσημη παρουσίαση του στις 11 Οκτωβρίου, ενώ οι πρώτες χώρες που θα δουν στα καταστήματα τους τις νέες συσκευές είναι οι Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία.

Πρόσφατα, η Microsoft διέθεσε την τελευταία έκδοση Windows Phone 7 SDK για προγραμματιστές, ενώ η εταιρία δηλώνει πανέτοιμη για τη νέα εποχή που ξημερώνει στην αγορά των smartphones, με τον αντιπρόεδρο του τομέα Windows Phone, Terry Myerson, να δηλώνει:

Είναι μία από τις πιο αξιόλογες προσπάθειες που έχουμε κάνει ποτέ, και σίγουρα η καλύτερη στην οποία έχω συμμετέχει προσωπικά
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και περιμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον τις εξελίξεις!

Paris Hilton: Τελικά μάλλον αποφάσισε πραγματικά να σοβαρευτεί!! Άφησε τα party και έπιασε τις... εκκλησίες..!

Το είπε και το έκανε..! Σοβαρεύτηκε! Ε καλά δεν παίρνω και όρκο..!
Πάντως όπως έγραψε στο προσωπικό της twitter:Σήμερα το πρωί πήγα στην εκκλησία και άκουσα το πιο όμορφο κήρυγμα...Ήταν πολύ ενθαρρυντικό και συγκινητικό. Μου άρεσε πραγματικά".... Ελπίζουμε τουλάχιστο να μην πήγε ντυμένη όπως στη φωτογραφία..!

Ο ΟΗΕ διόρισε πρέσβη για τους εξωγήινους


Η είδηση έσκασε σα βόμβα στον κατά τα άλλα αξιοσέβαστο Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, καθώς το σχετικά άγνωστο στο ευρύ κοινό Γραφείο Εξωγήινων Σχέσεων (Unoosa) όρισε την πρώτη πρέσβειρα που θα συνομιλεί
με εξωγήινους!

Η τυχερή είναι η Μαζλάν Ότμαν, μια φυσικός από τη Μαλαισία, η οποία θα αναλάβει να φέρει εις πέρας διαπραγματεύσεις με τους εξωγήινους από όλους τους γαλαξίες. 

Ο ακριβής της ρόλος θα επεξηγηθεί στο επιστημονικό Συνέδριο του Μπάκινγχαμσάιρ την επόμενη εβδομάδα. 

Πάντως, μέχρι στιγμής, έχει “διαρρεύσει” πως θα εισάγει ως λόγο ύπαρξης της θέσης της, την ανακάλυψη πολλών εξωπλανητών, που αυξάνουν τις πιθανότητες ύπαρξης εξωγήινης ζωής. 

Αυτό σημαίνει πως ο ΟΗΕ πρέπει να είναι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο.

ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ 2010 TRAILER

Γεια σου ρε Γερουλάνε(ΕΡΤ) με τις επιλογές σου..

Αυτή είναι η κόρη του αρχηγού του ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου που κράζει σήμερα με πρωτοσέλιδο η εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφία της που κυκλοφορεί μέσα στο facebook κι έχουμε κι άλλες. Η γκόμενα δείχνει χαρούμενη και κεφάτη. Μήπως επειδή ψωνίζει από τον..."Βερόπουλο της ΝΕΤ"; Το θέμα είναι χοντρό και βγάζει μάτι για το πώς η Ευτυχία Φράγκου χρίστηκε παρουσιάστρια στη ΝΕΤ με τις ευλογίες του..

Γερουλάνου και την πίεση του μπαμπάκα της... Θα βγάλουν στη φόρα τα επίσημα έγγραφα για το πόσο κοστίζει κάθε εκπομπή της; Ή πρέπει να τα βγάλουμε εμείς; 

ΑΙΣΧΟΣ!!!!GROUP ΣΤΟ FACEBOOK....ΔΕΙΤΕ!!!

«Ο Λυμπερόπουλος και ο Μπάγεβιτς φεύγουν, η ΑΕΚ μένει»

Xωρίς διάθεση να πει πολλά, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έδωσε το σύνθημα της επόμενης μέρας, λίγο μετά την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Ο Μεσσήνιος άσος εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά τόνισε πως «η ΑΕΚ μένει εδώ. Ο Λυμπερόπουλος και Μπάγεβιτς είναι περαστικοί».

«Εμείς είμαστε εδώ. Εμείς παραμένουμε. Σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε με όσες δυνάμεις μας έχουν μείνει. Είναι δικό του θέμα τι μας είπε. Ο κόσμος μας είναι κοντά μας. Είναι κοντά στην ΑΕΚ. Όχι στον Λυμπερόπουλο και στον καθένα. Αυτοί θα είναι εδώ και θα συμπαρασταθούν στην ομάδα. Δεν ξέρω αν είναι θετικό ή αρνητικό. Τα συναισθήματα είναι έντονα. Θα φανεί στην συνέχεια αν είναι καλό ή κακό. Δεν θέλω να κάνω εικασίες».

«Αισθανόμαστε πολύ άσχημα»

Προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας και την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς εμφανίστηκε ο Νάτσο Σκόκο αμέσως μετά το άκουσμα της είδησης της απόφασης του Σερβοέλληνα τεχνικού να μην συνεχίσει την «Ένωσης».

«Σίγουρα η κατάσταση δεν είναι ευχάριστη. Ο προπονητής παραιτήθηκε και αισθανόμαστε πολύ άσχημα αλλά εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Πέμπτης. Πιστεύω ότι θα μας πει περισσότερα αύριο. Δεν είναι εύκολο κάποιος να πει πολλά. Θα μιλήσουμε αύριο».

Παραιτήθηκε ο Μπάγεβιτς (video)

Αλυσιδωτές εξελίξεις στην ΑΕΚ έφερε η ήττα της από τον Ολυμπιακό Βόλου. Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε γνωστή την απόφασή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Ένωσης… 

«Για το παιχνίδι δεν θα μιλήσω. Τι να πω», ήταν τα πρώτα λόγια του Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου και μετά συνέχισε: 

«Ενημέρωσα τον κ.Αδαμίδη και τους παίκτες ότι παραιτούμαι και μέσα στις επόμενες ημέρες θα πούμε περισσότερα», κατέληξε ο προπονητής της ΑΕΚ και στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα, χωρίς να δεχθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις. 


3-1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ -ΑΕΚ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ MATCH ΤΗΣ ΑΕΚ ΦΕΤΟΣ

Η ΑΕΚ σήμερα ήταν κάκιστη...δεν υπήρχε για μεγάλο διάστημα στο γήπεδο.Και κατά προσωπική μου άποψη φταίει ο κ.Bajevic.Όταν ξεκινάς τον αγώνα με κεντρικό αμυντικό τον Δέλλα και δεξί back τον Jahic πως θέλει η ΑΕΚ να κερδίσει..Πρώτη αλλαγή Leonardo.Δεν υπήρχε πουθενά.Έπειτα αφού η ΑΕΚ ισοφάρισε,ο κ.Bajevic έκανε την κίνηση mat,έβγαλε τον Γκεντζόγλου και έβαλε το Πατσατζόγλου...Για πιο λόγο κύριε Bajevic βγάζετε τον μοναδικό παίχτη στο κέντρο που τρέχει και μαρκάρει,και βάζετε ένα αργό ξοφλημένο παίχτη?????Γιατί κ.Bajevic βάζετε τρίτη αλλαγή τον Blanco,τον πιο deforme παίχτη του πρωταθλήματος??Σήμερα η ΑΕΚ το μόνο που κατάφερε ήταν να κάνει τον Ολυμπιακό Βόλου να φαίνεται Ολυμπιακό Πειραιώς..και γι'αυτό φταίει ο κ.Bajevic!!!

Λοιπόν,πρέπει να καταλάβουν στην ΑΕΚ πώς ο κ.Bajevic δεν κάνει πια!!!Και δεν μπορεί πάντα να φταίει η διαιτησία!!
ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ Κ.BAJEVIC EINAI ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!!!!!

O πιο διάσημος πισινός

H Vida Guerra κάνει καριέρα με δυνατό της σημείο τα οπίσθια της. Κι αυτή είναι η πιο πρόσφατη φωτογράφηση της...





H Marcella Mattos είναι το νέο μωρό στο Playboy της Σλοβενίας... ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕ 9 ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤAΛΗΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Τα λόγια είναι πραγματικά περιττά, όταν μιλάνε μόνες τους οι φωτογραφίες!
Απολαύστε άλλη μια θεά στο...μεγαλείο της!

Beckham: Στο «σφυρί» το πανάκριβο αμάξι του

Στον γνωστό διαδικτυακό τόπο eBay φιγουράρει το πολυτελές αυτοκίνητο του David Beckham, ένα TVR Cebrera του 2000!


Tο γρήγορο και χλιδάτο αυτοκίνητο πωλείται έναντι...70.000 δολαρίων και, ήδη, 62 άτομα έχουν δηλώσει την επιθυμία να το αποκτήσουν


Το αμάξι, που αγοράστηκε όταν ο David έπαιζε ακόμα στην Μάντσεστερ, είναι σε άρτια κατάσταση, έχει γράψει μόνο 17.700 μίλια, έχει χρώμα ασημί και ταπετσαρία σε απόχρωση μανόλιας.


Ο γνωστός ποδοσφαιριστής είχε το αυτοκίνητο μέχρι το 2004, οπότε και το πούλησε. Ωστόσο, ο τωρινός κάτοχός του το κράτησε ακίνητο και καλά φυλαγμένο για 6 ολόκληρα χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα να κάνει... απόσβεση!


Μην νομίζετε, όμως, ότι πρόκειται για ένα απλό TVR σαν όλα τα άλλα που «πιάνουν» τα 60 σε 3,9 δευτερόλεπτα... Εκτός του ότι ο πισινός του Beckham έχει καθίσει στη θέση του οδηγού, το όνομά του είναι χαραγμένο στο καπώ.


Άσε που με τα 70.000 δολάρια πέρνετε και το αμάξι και δώρο το... cd player!

Ζευγάρι είναι ο Στρατής και η Συνατσάκη

Είναι μαζί αλλα δεν το πολυδιαφημίζουν! Ο έντεχνος τραγουδιστής Μύρωνας Στρατής και η παρουσιάστρια του MAD που συμμετείχε φέτος το καλοκαιράκι και στο πρωινό του ANT1 “Εllate” είναι ζευγαράκι αγαπημένο. Η ίδια δεν θέλει να πολύμιλάει για τον έρωτά της για εκείνον αλλά...
όλο και κάτι της ξεφεύγει ενώ αυτός σαν γνήσιος ποπροκάς δηλώνει ελεύθερος για να μην τσαντίσει τις θαυμάστριες!
Βρε παιδιά, δεν σας είπε κανείς πως ο έρωτας πουλάει; Αφού έτσι κι αλλιώς σας πήραμε χαμπάρι! Άλλωστε, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται!

Μαρινάκης: "Κανονικό το γκολ του Αστέρα..."

Αυτή τη φορά η νίκη ήρθε πολύ εύκολα και συνδυάστηκε, μάλιστα, με πολύ καλή εμφάνιση σε μεγάλη διαστήματα του αγώνα από τον Ολυμπιακό. Περισσότερο, ωστόσο, και από το παιχνίδι, την παράσταση έκλεψε για άλλη μια φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος παραδέχτηκε ευθαρσώς ότι το γκολ που πέτυχε ο Αστέρας ήταν κανονικό...
«Είδατε πως όταν ο Ολυμπιακός έχει τον κόσμο του είναι μια άλλη ομάδα. Και βλέπετε ότι έχουμε ένα ρόστερ με τεράστιες δυνατότητες και σε λίγο καιρό θα βλέπουμε πάρα πολύ ωραίο θέαμα. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι. Σε ό,τι αφορά το γκολ του Αστέρα Τρίπολης που ακυρώθηκε, κατά την γνώμη μου, όπως το είδα, ήταν κανονικό γκολ και θα έπρεπε να μετρήσει», δήλωσε ο κ. Μαρινάκης.

'Οσο για το παιχνίδι, οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν 3-0 στο Καραϊσκάκη τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχασαν και πολλές ευκαιρίες, δείχνονας ότι η μηχανή τους... αρχίζει και παίρνει μπρος. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι (που τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες) άντεξαν μόνο μέχρι να δεχτούν το πρώτο γκολ. 
Τα γκολ:
36΄: Γέμισμα του Ριέρα στην περιοχή, ο Πάντελιτς με κεφαλιά και κόντρα στον Μπαρτολίνι γράφει το 1-0. 
62΄: Κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ από τους Πειραιώτες, με τον Ριέρα να πασάρει στο ύψος της περιοχής στον Φουστέρ και τον Ισπανό να σουτάρει στην αριστερή γωνία του Ντεγκρά.. 2-0. 
73΄: Ο Ντεγκρά απομακρύνει τη σέντρα που έγινε από τα δεξιά, όμως η μπάλα προσκρούει στο γόνατο του Φυτανίδη και καταλήγει στα δίχτυα... 3-0

ΣΚΟΡΕΡ:  
36΄ Πάντελιτς62΄ Φουστέρ73΄ Φυτανίδης αυτογκόλ
ΔΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 29' Ιμπαγάσα, 90' Ραούλ Μπράβο - 19' Αργυρόπουλος, 25' Μπαρτολίνι, 65' Μπαστία
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 60' Μπαρτολίνι (2η κίτρινη), 89' Μπαστία 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα (84' Φετφατζίδης), Ντουντού, Πάντελιτς (63' Μιραλάς), Ραούλ Μπράβο, Φουστέρ, Αβρ. Παπαδόπουλος (76' Μοδέστο), Τοροσίδης, Ριέρα, Ρόμενταλ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Ουριμπάρι, Μπαστία, Λαδάκης, Αράς (76' Φορτούνης), Μάρτινς, Ρούμπιλ (46' Ουντότζι), Καρέρα (63' Πουλίδο).

Σοκ: 29χρονος ανάγκαζε ανήλικα να κάνουν σεξουαλικά όργια!

Συκλονίζει η είδηση ότι ένας άντρας ανάγκαζε ανήλικα παιδιά να κάνουν ασελγείς πράξεις μεταξύ τους. Ένας 29χρονος ανάγκαζε τα παιδιά να κάνουν σεξουαλκά όργια.Πρόκειται για τρια παιδιά μιας 45χρονης γυναίκας αλλά και ενός ακόμη παιδιού από άλλη οικογένεια. Και τα τέσσερα παιδιά ήταν... κάτω των 13ων ετών. 
Το περιστατικό σημειώθηκε στη Ρόδο. Ο διεστραμμένος 29χρονος πίεζε τα παιδιά να προβούν σε σεξουαλικές πράξεις και  το χειρότερο είναι ότι η οικογένεια αν και γνώριζε τι γινόταν δεν έκανε τίποτα για να το σταματήσει. Σύμφωνα με την εφημερίδα ''Ροδιακή'', στην συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται να είναι μπλεγμένη και η 45χρονη μητέρα.

Η δίκη πραγματοποιήθηκε χθες, ο 29χρονος όπως και η 45χρονη μητέρα αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες, όμως το δικαστήριο δεν πείστηκε. Τους έκρινες ένοχους και τους επέβαλε ποινή κάθειρξης 8 ετών για αποπλάνηση ανηλίκων στον 29χρονο και συνολική ποινή φυλάκισης 6 ετών στην 45χρονη με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Φαντάσματα παιδιών σε νεκροταφείο;

Η φωτογραφία "τραβήχτηκε" στις 9 Ιανουαρίου 2010 στο νεκροταφείο  St Mark's στο Picton της Αυστραλίας. Η περιοχή του κοιμητηρίου θεωρείται στοιχειωμένη για αυτό και διοργανώνονται σε αυτήν ξεναγήσεις με θέμα τα φαντάσματα!  
  Η Renne English και η οικογένειά της συμμετείχαν σε ένα τέτοιο tour και τραβούσαν φωτογραφίες. "Είμαι σίγουρη... πως όταν πάτησα το κουμπί της φωτογραφικής μηχανής μου, δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ πίσω από τους τάφους. "Εμφάνισα" τις φωτογραφίες πριν από λίγες ημέρες και δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Δυο μικρά παιδιά με σάρκα και οστά - όχι σαν οπτασίες ή φαντάσματα- έχουν αποτυπωθεί, ενώ δεν ήταν εκεί", δήλωσε η ίδια σοκαρισμένη!


 Όπως μπορείτε να δείτε και στην επίμαχη φωτογραφία τα δύο παιδιά μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, φορούν τα ίδια ρούχα, έχουν το ίδιο κούρεμα και την ίδια ακριβώς στάση του σώματος. Μια πρώτη ματιά δημιουργεί αμέσως την αίσθηση πως πρόκειται για photoshop στο οποίο έχει προστεθεί η εικόνα του ίδιου παιδιού δύο φορές!

  Κι όμως, οι συμμετέχοντες στην ξενάγηση επιμένουν πως η φωτογραφία είναι γνήσια αλλά και πως γνωρίζουν την ταυτότητα των δύο "φαντασμάτων". "Είναι η Blanche Moon ο David Shaw. Η πρώτη πέθανε το 1886 σε ηλικία 8 ετών από ασφυξία, όταν παίζοντας μαξιλοροπόλεμο με τους φίλους της, έπεσαν όλοι πάνω της με δεκάδες μαξιλάρια. Ο δεύτερος πέθανε το 1945, όταν ήταν 9 ετών, από πολυομυελίτιδα", υποστηρίζουν κάτοικοι της περιοχής και προσθέτουν: "Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι βλέπουν τον David και την Blanche. Οι μαρτυρίες είναι πολλές. Ποτέ όμως πριν δεν είχε καταφέρει κανείς να τους φωτογραφήσει!" 

Θα αυτοκτονούσε «κατά λάθος»

Ένα διαδικτυακό παιχνίδι παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Ο λόγος για έναν ανήλικο που, συμμετέχοντας σε παιχνίδι ηλεκτρονικού τζόγου, έχασε «εικονικά» 17.000 ευρώ, τα οποία ο ανήλικος πίστεψε πως όφειλε να καταβάλει – ο ίδιος ή οι γονείς του- στην πραγματικότητα.

Το γεγονός αυτό τον εξώθησε...
να εγκαταλείψει το σπίτι του, αφήνοντας σημειώματα στα οποία ανέφερε πως ήθελε να αυτοκτονήσει και εξηγούσε τον λόγο που τον οδήγησε στην απόφαση αυτή.

Για καλή του τύχη, ύστερα από ψηφιακό έλεγχο που διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντοπίσθηκε και αμέσως κλήθηκαν ψυχολόγοι, οι οποίοι τον στήριξαν και τελικά ο ανήλικος επέστρεψε σπίτι του.

Ελικόπτερα έκαναν «βουτιές» σε λίμνη

Αναστάτωση επικρατεί στην ηγεσία του Αμερικανικού Στρατού, ύστερα από ένα μαγνητοσκοπημένο ντοκουμέντο που βγήκε στη δημοσιότητα και στο οποίο φαίνονται δύο πολεμικά ελικόπτερα τύπου MH-60 Romeo, αξίας 33 εκατομμυρίων δολαρίων έκαστο, να κάνουν…
βουτιές στη λίμνη Tahoe.

Το ερασιτεχνικό video τράβηξε ένα ζευγάρι περαστικών που βρέθηκε τυχαία στη λίμνη και εντυπωσιάστηκε που είδε δύο ελικόπτερα να κατεβαίνουν τόσο χαμηλά πάνω από την επιφάνεια της λίμνης.

Στα πλάνα φαίνεται ο πιλότος του ενός ελικοπτέρου να μοιάζει να χάνει τον έλεγχο και το ελικόπτερο να πέφτει στο νερό. Ωστόσο, καταφέρνει να ανυψωθεί ξανά και να ανακτά την πτητική του ικανότητα.



Τζένιφερ Λόπεζ: «Έγινα κριτής για τα παιδιά μου!»

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε να απαντήσει στις κατηγορίες ότι «ξεπουλήθηκε» για τα χρήματα και δέχτηκε να γίνει κριτής στο «American Idol», λέγοντας ότι το έκανε για τα παιδιά της!


Το όνομα της 42χρονης Λόπεζ ανακοινώθηκε επίσημα στις 20 Σεπτεμβρίου από τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σόου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διάσημη τραγουδίστρια πήρε το ποσό...
των 12 εκατομμυρίων δολαρίων για να ενταχθεί στην κριτική επιτροπή. Εκείνη, ωστόσο, απαντά πως δεν ήταν τα χρήματα το κίνητρό της, αλλά η σκέψη ότι επί 6 μήνες θα βρίσκεται στο Λος Άντζελες με το σύζυγό της, Μαρκ Άντονι, και τα δίδυμα παιδιά τους.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα είμαστε σε ένα μέρος με τα παιδιά. Το σόου θα μας αναγκάσει να μείνουμε εδώ για 6 μήνες. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μας. Τα μωρά θα μπορούν να πάνε σε μαθήματα χορού και σε αθλήματα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που για λίγο θα ζούμε σαν κανονική οικογένεια».

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι στην αρχή ήταν διστακτική και ο σύζυγός της την προέτρεψε να δεχτεί την πρόταση. «Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα κάνω κάτι τέτοιο. Αλλά και όταν ήμουν χορεύτρια, είχα σκεφτεί ότι θα γίνω ηθοποιός; Και μετά ότι θα γίνω τραγουδίστρια; Πιστεύω ότι είναι μία εξέλιξη όλων αυτών».

Αβέβαιο το μέλλον του Φαμπιάνο

Αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της μεταγραφής του, ο Λουίς Φαμπιάνο σύμφωνα με τον ατζέντη του, αφού για λόγους που ο ίδιος δεν καταλαβαίνει, έχει μείνει στον πάγκο της ομάδας του. 

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός βρισκόταν στο επίκεντρο μεταγραφικού αναβρασμού το καλοκαίρι, αλλά αποφάσισε να ανανεώσει με την Σεβίλλη. Ξαφνικά όμως αντί να δει το μέλλον του με πιο σίγουρη ματιά, το βλέπει μες στην αβεβαιότητα, έχοντας αγωνιστεί μόλις 9 λεπτά τη φετινή σεζόν. 

Ο μάνατζερ του Φαμπιάνο τονίζει ότι σε περίπτωση...
που η υπόθεση παραγκωνισμού του συνεχιστεί τότε θα κοιτάξει σοβαρά τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του: «Η κατάσταση είναι δυσάρεστη. Ο Λουίς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι αδιανόητη η απόφαση της Σεβίλλης αρχικά να του ανανεώσει το συμβόλαιο μέχρι το 2013 και μετά να τον αφήνουν στον πάγκο. Είναι ο βασικός επιθετικός της εθνικής Βραζιλίας και έχει βάλει 95 γκολ με την ομάδα του στην Primera Division οπότε αξίζει τον δέοντα σεβασμό. Αν δεν αλλάξει αυτό σύντομα τότε θα αναγκαστούμε να ψάξουμε για μια μεταγραφή». 

Η Τότεναμ του Χάρι Ρέντναπ εξακολουθεί να αποτελεί το νούμερο ένα φαβορί για την απόκτησή του, έχοντας αναφέρει πολλές φορές ότι ο Φαμπιάνο θα ήταν ο ιδανικός επιθετικός για την γραμμή κρούσης της ομάδας.

Πήγαν για διάρρηξη και... έκαναν sex!

Μα τελικά ούτε οι κλέφτες δεν είναι σοβαροί επαγγελματίες! Ένα ζευγάρι διαρρηκτών στις Η.Π.Α. εισέβαλε σε σπίτι, του οποίου ο ιδιοκτήτης έλειπε για διακοπές, με στόχο να το... αδειάσει! Ξαφνικά όμως ένιωσαν μια φούντωση, μια φλόγα...


Κι αντί να οοκληρώσουν τη δουλειά και να φύγουν αποφάσισαν να... ολοκληρώσουν με άλλο τρόπο! Ξεκίνησαν λοιπόν να κάνουν σεξ στο ξένο σπίτι, διότι ομολογουμένως όλο αυτό έχει κάτι το... ερεθιστικό!
Δεν αρκέστηκαν όμως μόνο σε αυτό... Το ζευγάρι είχε και κινηματογραφικές ανησυχίες και αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει την πράξη!
Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος των... άτακτων διαρρηκτών! Κι αυτό διότι έφυγαν ξεχνώντας τη βιντεοκάμερα!
Δεν έφυγαν βέβαια με το πάσο τους, αλλά κυνηγημένοι, αφού τους έπιασε στα πράσα ένας γείτονας και φίλος του ιδιοκτήτη, που ήρθε να μαζέψει την αλληλογραφία. Ο γείτονας λοιπόν πήρε το... ''καυτό'' υλικό και το παρέδωσε στην αστυνομία, που ήδη συνέλαβε τη γυναίκα ληστή, ενώ ο σύντροφός της αναζητείται.
Εμείς πάντως στη θέση του, θα το δίναμε στον Σειρηνάκη να μοσχοπουλήσει και να πάρουμε ποσοστά!

Έκρυβαν ναρκωτικά στο πατάκι του αυτοκινήτου!

Σε έναν έλεγχο ρουτίνας δεν περίμεναν ότι θα έβγαζαν τέτοιο λαβράκι στα Λουτρά της Αιδηψού.  Ήταν 8 και μισή το βράδυ όταν σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο για να του κάνουν έλεγχο. Στο αυτοκίνητο βρίσκονταν δύο άντρες ηλικίας 22 και 23 χρόνων αντίστοιχα.  Ύστερα από έλεγχο εντόπισαν στο πατάκι της θέσης του συνοδηγού, τρεις  αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, εκ των οποίων η μία...
  περιείχε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 0,5 gr και οι δύο άλλες ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 1,5 gr. 
Συνεχίζοντας την έρευνα οι Αστυνομικοί εντόπισαν, σταθμευμένο κοντά στον τόπο σύλληψης των παραπάνω, άλλο αυτοκίνητο, το οποίο προέκυψε ότι ανήκε στον 23 χρονο και σε έρευνα που ενήργησαν στο εσωτερικό του οχήματος, βρήκαν επιμελώς κρυμμένη κάτω από το ......


κάθισμα του οδηγού, μέσα σε πλαστικό κουτί, ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 16,2 gr κατανεμημένη σε είκοσι 22 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες , τις οποίες ο 23 χρονος σκόπευε να προωθήσει σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Εύβοιας.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν ενώπιον του  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ξύρισε το μαλλί και μπέρδεψε τα παπούτσια ?

 Ο λόγος για την Πάολα που μετά το ξυρισμένο μαλλί μπέρδεψε και τα παπούτσια της ? η είναι άποψη ?

Στην αρχή οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου που ξεκίνησε της εμφανίσεις, της στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκι, μπερδεύτηκαν, μετά από λίγο όμως κατάλαβαν πως η ανατρεπτική Πάολα προφανώς έχει κατά κάποιο τρόπο μιμηθεί την  Lady Gag

 Όπως όμως και αν είναι η νεολαία αγαπάει πάρα πολύ την Πάολα με το εκρηκτικό ταπεραμέντο και την αληθινή της ερμηνεία 

You might also like:

Related Posts with Thumbnails