Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιος έλειψε στην Έλενα;

Η Έλενα Παπαβασιλείου κάθε πρωί λέει «Καλημέρα» στους τηλεθεατές έχοντας στο πλευρό της τον Σπύρο Λάμπρου.

Η νεαρή παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» κάνει λόγο για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά εξομολογείται και ποιο πρόσωπο της έλειψε από την τηλεόραση.

Η ίδια λέει: «Με ενδιαφέρει η τηλεθέαση γιατί από εκεί καταλαβαίνουμε αν αυτό που κάνουμε αρέσει στον κόσμο. Προσπαθώ όμως να το αντιμετωπίζω τα νούμερα αρκετά ψύχραιμα, είτε μια μέρα είναι πού ανεβασμένα είτε μια άλλη δεν είναι τόσο καλά. Στη διάρκεια μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα».

Αναφέρεται και στην επανεμφάνιση του Γρηγόρη Αρναούτογλου προσθέτοντας: «Χαίρομαι που επιστρέφει ο Γρηγόρης και πιστεύω πως είχε λείψει! Είχα συνεργαστεί μαζί του και πιστεύω πως είναι μεγάλο ταλέντο».

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΕΙ ΚΑΡΔΙΤΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ???

Απειλούνται με «λουκέτο» δύο Τμήματα του ΤΕΙ στην Καρδίτσα!

Οξύτατο πρόβλημα στη λειτουργία του Παραρτήματος Καρδίτσας του ΤΕΙ Λάρισας δημιουργούν οι ελλείψεις του σε διοικητικό προσωπικό που έχουν ως αποτέλεσμα οι Γραμματείες των Τμημάτων Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής και Διαιτολογίας να παραμένουν κλειστές, τη στιγμή που οι εισακτέοι των Τμημάτων αναζητούν πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών τους, ενόψει των εγγραφών που ξεκινούν στις 13 Σεπτεμβρίου. Οι κλειστές Γραμματείες εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία των Τμημάτων και παράλληλα αποθαρρύνουν τους νέους σπουδαστές για την εγγραφή τους, ενώ ήδη η Διοίκηση του ΤΕΙ Λάρισας, ζητώντας, από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων την άμεση επίλυση του προβλήματος, επέσεισε τον κίνδυνο κλεισίματος των Τμημάτων ή μεταφοράς τους στη Λάρισα! Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Δομ. Βερίλλη πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή των αντιδημάρχων κ.κ. Σ. Αντωνίου, Θ. Βότση, Απ. Καπράνα και Β. Σουφλάκου, του Δ/ντη του Παραρτήματος κ. Β. Τάντου, των Προϊσταμένων των Τμημάτων Τεχνολογίας Τροφίμων κ. Αθαν. Μανούρα Διατροφής και Διαιτολογίας Αν. Μουλά και Σχεδιασμού - Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου κ. Γ. Νταλού, του Δ/ντη της Δ/νσης Δευτεροβ ά θ μ ι α ς Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας κ. Θωμ. Καρανίκα και του Δ/ντη των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Αλ. Κασούλη. Στη σύσκεψη έγινε διεξοδική συζήτηση για το πρόβλημα και εξετάστηκαν πιθανές λύσεις που απαιτούν όμως πολιτική βούληση.


Είναι γνωστή σε όλους τους κατοίκους του Νομού Καρδίτσας η περιπέτεια της Σχολής Νηπιαγωγών και ο τρόπος με τον οποίο έφυγε για ν’ αποτελέσει τον πρώτο πυρήνα του Θεσσαλικού Πανεπιστημίου. Χρειάστηκαν αγώνες για να αναπληρωθεί το κενό με την έλευση της Κτηνιατρικής και ορισμένων τμημάτων των ΤΕΙ. Και εκεί, που ως περιοχή και Δυτική Θεσσαλία γενικότερα, κάναμε όνειρα για τη λειτουργία ένός αυτόνομου ΤΕΙ ήλθε η προσχθεσινή δήλωση της υπουργού Παιδείας κ. Άννας Διαμαντοπούλου, που ούτε λίγο, ούτε πολύ χαρακτήρισε τη Θεσσαλία ως το χειρότερο παράδειγμα για τη διασκόρπιση των σχολών. Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι αυτό το «απαράδεκτο φαινόμενο» δεν πρέπει να συνεχισθεί. Δηλαδή η κατάργηση Σχολών ή η συγχώνευσή τους βρίσκεται προ των πυλών. Οφείλουμε να υπενθυμισουμε στην κ. Υπουργό - κι αυτό ας μην εκληφθεί ως αντιπολιτευτική κορώνα ενόψει Δημοτικών εκλογών- ότι η φυγή της Σχολής Νηπιαγωγών συνετελέσθη με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Ας μην διαπράξει λοιπόν το ίδιο λάθος. Γιατί το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός (ή γυναικός στην περίπτωσή μας) σοφού. Αλλωστε τόσο η Κτηνιατρική Σχολή, όσο και τα τμήματα των ΤΕΙ που λειτουργούν στην Καρδίτσα κρίνονται επαρκή από κάθε άποψη, ενώ από κτιριακής πλευράς τα περισσότερα προβλήματα λύθηκαν από τις τοπικές αρχές (Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση). Οι κυβερνήσεις είτε ΠΑΣΟΚ, είτε ΝΔ δεν αξιώθηκαν ούτε το αγρόκτημα της Κτηνιατρικής σχολής να αξιοποιήσουν αφού οι πιστώσεις που προορίζονταν γι’ αυτό χάθηκαν στο δρόμο! (Βέβαια αυτό είναι ένα άλλο θέμα που ίσως συνιστά και σκάνδαλο). Ας πάψει λοιπόν η υπουργός να «ενοχοποιεί» τη Θεσσαλία κι ας διερευνήσει την κατάτμηση των σχολών που δρομολογήθηκε σε άλλες περιοχές της χώρας με πρωτοβουλία δικών της κομματικών συντρόφων. Η Θεσσαλία και ειδικά η Δυτική ειναι ριγμένη σε πολλούς τομείς και δεν νομιμοποιείται κανείς να θίξει τα κεκτημένα της, τα οποια αξιοκρατικά απέκτησε και δικαιούται.


Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Αννα Διαμαντοπούλου κατέθεσε η Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Καρδίτσας Μαρία Θεοχάρη, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, με θέμα την αδυναμία λειτουργίας Τμημάτων του Παραρτήματος Καρδίτσας του Τ.Ε.Ι. Λάρισας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

«Στην πόλη της Καρδίτσας λειτουργούν 4 τμήματα του ΤΕΙ Λάρισας, και συγκεκριμένα: Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος, Σχεδιασμού - Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου, Τεχνολογίας Τροφίμων, Διατροφής και Διαιτολογίας. Στα τμήματα αυτά φοιτούν συνολικά 2.500 νέοι, με 810 εισαχθέντες για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011.

Δυστυχώς όμως, λόγω έλλειψης διοικητικού προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας του Παραρτήματος Καρδίτσας του ΤΕΙ Λάρισας, τα τμήματα αντιμετωπίζουν οξύτατο πρόβλημα, καθώς οι γραμματείες δύο τμημάτων, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής και Διαιτολογίας, παραμένουν κλειστές.

Οι εγγραφές των νέων φοιτητών αρχίζουν την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και, εάν δεν δρομολογηθεί μία λύση άμεσα, θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα τόσο για την διαδικασία των εγγραφών όσο και για την διοικητική λειτουργία των τμημάτων του ΤΕΙ. Οι εργαζόμενοι στα συγκεκριμένα τμήματα ζητούν την πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις αορίστου ή ορισμένου χρόνου (δύο ανά τμήμα), καθώς και την κατά παρέκκλιση απόσπαση τεσσάρων εκπαιδευτικών, προκειμένου να συνεχίσει η κανονική λειτουργία του ΤΕΙ Καρδίτσας.

Κατόπιν των αυτών, ερωτάται η κα Υπουργός:

Προτίθεται το Υπουργείο να εγκρίνει την πρόσληψη διοικητικών υπαλλήλων και την μετάταξη εκπαιδευτικών για να αποφευχθεί η παρακώλυση της λειτουργίας του Παραρτήματος Καρδίτσας του ΤΕΙ Λάρισας;»

Κι άλλα μπλεξίματα για την Paris;

Τελειωμό δεν έχουν τα μπλεξίματα για την Paris Hilton. Πριν από λίγες μέρες είχε πάει μαζί με έναν φίλο της σε ένα εστιατόριο, και κατά την έξοδό τους στο σημείο βρίσκονταν παπαράτσι προκειμένου να τους απαθανατίσουν.

Οι δυο τους επιβιβάστηκαν στο πολυτελές αυτοκίνητο της κληρονόμου χωρίς να κάνουν καμία δήλωση, αλλά δεν ήταν προσεκτικοί με αποτέλεσμα να παρασύρουν και να τραυματίσουν μία φωτογράφο.

Όταν το αντιλήφθηκαν σταμάτησαν για λίγα δευτερόλεπτα και όταν διαπίστωσαν πως όλα ήταν καλά ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Δείτε το video: 


Προσποιούνταν ότι ήταν άνδρας για να μπορεί να κάνει σεξ με γυναίκες

Προκειμένου να κάνει σεξ, ένας άνθρωπος, μπορεί να πει κάθε είδους ψέμα. Από το να μιλήσει για τη μεγάλη (ανύπαρκτη) περιουσία του, μέχρι να μιλήσει για τη δράση του υπέρ της Παγκόσμιας Ειρήνης, των ζώων και των φτωχών και κατατρεγμένων όλου του κόσμου.
Αλλά αυτό που έκανε μια 25χρονη γυναίκα στις ΗΠΑ, δεν έχει προηγούμενο. Η Samantha Brooks προσποιούνταν ότι ήταν άνδρας για να μπορεί να κάνει σεξ με γυναίκες, κάτι που την οδήγησε στο δικαστήριο. Μεταμφιεζόταν και υιοθετούσε ανδρική συμπεριφορά για να οδηγεί άτομα του ίδιου φύλου στο κρεβάτι.
Σύμφωνα με το BBC, με ένα από τα θύματά της, κατάφερε να προσποιείται για 6 ολόκληρα χρόνια! (τυφλή ήταν η άλλη;)
Δεν έγινε γνωστό το τι δήλωσε η 25χρονη όταν παρουσιάστηκε σε δικαστήριο του Perth, κατηγορούμενη για απάτη με σκοπό τη συνουσία.
Η κα Brooks είχε παρουσιαστεί σε μια νεαρή γυναίκα ως κύριος "Lee Brooks" και την έπεισε να συνάψουν ερωτική σχέση και να κάνουν σεξ. Το πώς ακριβώς κατάφερνε να την ξεγελά επί χρόνια δεν έχει διευκρινιστεί.
Το ίδιο κόλπο χρησιμοποίησε και τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ξεγέλασε μια δεύτερη γυναίκα στο Perth και την έπεισε να κάνουν σεξ. Όμως αυτή τη φορά ίσως η μεταμφίεση να μην πέτυχε, διότι ακολούθησε καταγγελία.
Το δικαστήριο, αφού άκουσε όσα είχε να πεί αποφάσισε να παρατείνει την προφυλάκισή της, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

«Μέσι, ετοιμάσου να φας κλoτσιές»!

Έτοιμος να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο, ακόμα και κλoτσιές, είναι ο Κέβιν Γκαρθία Μαρτίνεθ προκειμένου να σταματήσει τον Λιονέλ Μέσι στον αγωνιστικό χώρο!




Το σκληρό μαρκάρισμα του Ουιφαλούσι στον Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή. Ο Κέβιν Γκαρθία Μαρτίνεθ έκρουσε το... καμπανάκι του κινδύνου στον νεαρό άσο των «μπλαουγκράνα» , τονίζοντάς του πως στον επερχόμενο αγώνα της Μαγιόρκα με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», ο μεσοεπιθετικός των Καταλανών καλά θα κάνει να φυλάγεται, αφού τον περιμένουν πολλές κλοτσιές!

«Εάν κατεβώ στο γήπεδο θα πρέπει να μαρκάρω τον Μέσι που είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Εάν όμως παίξω θα χρειαστεί να τον σταματήσω με κάποιο τρόπο, θα χρειαστεί να παραμείνω συγκεντρωμένος σε όλο το παιχνίδι χωρίς να του αφήσω ούτε καν ένα μέτρο», τόνισε ο άσος της Μαγιόρκα, και πρόσθεσε με νόημα:

«Δεν είναι απαραίτητο να κάνω ένα επιθετικό μαρκάρισμα, αλλά εάν πρέπει να δώσω μερικές κλοτσιές, θα τις δώσω. Το ποδόσφαιρο είναι παντού ένα άθλημα επαφής και ο Μέσι, όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ποδοσφαιριστές όπως οι άλλοι»

Μπορεί το έργο της Μαγιόρκα να φύγει με κάτι θετικό από το «Καμπ Νου» να είναι εξαρχής δύσκολο, ο Μαρτίνεθ όμως δεν χάνει την πίστη του, ελπίζοντας η ομάδα του να επαναλάβει το «θαύμα» της Έρκουλες.

«Σεβόμαστε την ομάδα του Γκουαρντιόλα, είναι μεταξύ των πιο ισχυρών του κόσμου. Αλλά θα κατέβουμε στο γήπεδο χωρίς φόβο, ο στόχος μας είναι να επαναλάβουμε το επίτευγμα της Έρκουλες και να φύγουμε από το «Καμπ Νου» με ένα καλό αποτέλεσμα».

Πούλησε τα παιχνίδια του για να φτιάξει τον τάφο του πατέρα του

Ένα μικρό αγόρι από το Κίγκνστον του Οντάριο, πούλησε τα παιχνίδια του, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για...
να φτιάξει μια μαρμάρινη πλάκα στο μνήμα του πατέρα του, που πέθανε πέρσι ξαφνικά από ανεύρυσμα.
Η οικογένεια του Μπλέικ δεν είχε την οικονομική άνεση να φτιάξει τον τάφο, τον οποίο στόλισαν με μερικά παιχνίδια του αγοριού.
Ο μικρός όμως αποφάσισε να συγκεντρώσει τα χρήματα πουλώντας τα αυτοκινητάκια και τα επιτραπέζια που είχε. Μετέτρεψε την αυλή του σπιτιού του σε αγορά και πολλοί ήταν εκείνοι που έδειξαν τη συμπαράστασή τους, στο μαθητή του δημοτικού.
Ο Μπλέικ πούλησε όλα τα παιχνίδια του, εκτός από εκείνα που του είχε δωρίσει ο πατέρας του και τα οποία φύλαξε ως πολύτιμα ενθύμια.
Η ενέργεια του Μπλέικ παρακίνησε πολλούς ανθρώπους και έτσι έφθασαν χρήματα από το Αφγανιστάν μέχρι τις ΗΠΑ, που μπήκαν σε ειδικό λογαριασμό για τις μελλοντικές σπουδές του.

Η Τζουλια Αλεξανδρατου δινει συνεντευξη και μιλαει για το νεο της DVD xωρις βεβαια να παραληψει να πεταξει και λιγο μπουστο (κατα τα αλλα λεει τις γνωστες ασυναρτησιες )




Τα νέα ρεκόρ Guinness!

Το νέο βιβλίο Guinness World Records 2011 μόλις κυκλοφόρησε και όπως πάντα με πολλές νέα,παράξενα αλλά και αστεία ρεκόρ!!! Να σημειώσουμε ότι η ελληνική έκδοση θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία από τις 4 Οκτωβρίου! Πάμε να δούμε λοιπόν μερικά από τα πιο παράξενα ρεκόρ! 



















Έντουαρντ Νίνο Ερνάντεζ

Ο 24χρονος Νίνο, με ύψος μόλις 70 εκατοστά είναι και επίσημα ο πιο κοντός άνθρωπος στο κόσμο!! Νομίζω πως ίσα που καταφέρνει να σηκώσει το βιβλίο!!








Τη μεγαλύτερη σοκολάτα στο κόσμο κατασκεύασαν  το Σεπτέμβριο του 2010 στην Αρμενία. Πρόκειται για μια μαύρη σοκολάτα που ζυγίζει 4 τόνους και 410 κιλά!!!! Γιαμιιιιιιιιιιι!








Η Τζούλια Γκνους μπήκε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο. Τα τατουάζ καλύπτουν το 95% του σώματός της!!!!







Ο Φλάφι και είναι κι επίσημα πλέον το πιο μακρύ φίδι σε αιχμαλωσία.  Ο πύθωνας έχει μήκος 7,3 μέτρα και ζυγίζει σχεδόν 100 κιλά!!!
Θα βρείτε τον Φλάφι στο Ζωολογικό Κήπο Columbus του Οχάιο.  




Ο 10χρονος Πάγκι είναι το σκυλί με τη μεγαλύτερη γλώσσα!!  Η γλώσσα του Πάγκι φτάνει τα 11,43 εκατοστά, και είναι περίπου όσο μακριά όσο το σώμα του. Η Μπέκι Στάνφορντ, ιδιοκτήτρια του Πάγκι, τον βρήκε εγκαταλειμμένο και τον κράτησε. Σήμερα λέει: "Όσοι συναντούν τον Πάγκι δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Τους αρέσει όμως, η μοναδική του εμφάνιση".





Το Beer Barrel Saloon – Longest Bar είναι το μεγαλύτερο σε μήκος μπαρ όλου του κόσμου με διάσταση 123.7 μέτρων και βρίσκεται στο South Bass Island του Ohio στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το μπαρ το οποίο πρωτολειτούργησε το 1989, είναι εφοδιασμένο με 56 βρύσες μπύρας και διαθέτει 160 σκαμπό!



Oι Μεξικανοί Victor “Larry” Gomez, Gabriel “Danny” Ramos Gomez, Luisa Lilia De Lira Aceves και ο Jesus Manuel Fajardo Aceves (ο οποίος απεικονίζεται στη φωτογραφία) είναι τα τέσσερα παιδιά από μια οικογένεια των 19 που πάσχουν εδώ και 5 γενιές από την σπάνια κατάσταση που ονομάζεται Congenital Generalized Hypertrichosis. Η κατάσταση αυτή  χαρακτηρίζεται από την υπερτρίχωση του προσώπου και του σώματος.

Ο Στέφεν Παρκς, 44 ετών, είναι μία ακόμα νέα είσοδος στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για το 2011, χάρις στη μεγάλη συλλογή του από αναμνηστικά για Στρουμφάκια. Ο  Στέφεν έχει 1061 διαφορετικά αντικείμενα σχετικά με τα Στρουμφάκια, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει ένα τρίμετρο άγαλμα του Παπα Στρουμφ






Ποιοι celebrities θα είναι φέτος στο Guinness World Records 2011?? 

Η Lady Gaga κατέχει για φέτος το ρεκόρ γκίνες για τη μεγαλύτερη γυναικεία αναζήτηση στο Google και παραμονής πολλών εβδομάδων στα τσαρτ της Βρετανίας (154 εβδομάδες!!), ενώ η μεγαλύτερη ανδρική αναζήτηση στο διαδίκτυο είναι ο Michael Jackson!
Το ρεκόρ για το ισχυρότερο ζευγάρι κέρδισε ο Jay-Z και η Beyonce με έσοδα που αγγίζουν τα 122 εκατομύρια δολάρια έως τον Ιούνιο του 2009 ενώ το τίτλο της πιο κακόφημης γυναίκα celebrity κατάφερε να κατακτήσει η Lindsat Lohan!! Γιατί άραγε..?!?




Τέλος το τίτλο της ταινίας με τις μεγάλυτερες εισπράξεις σε πρεμιέρα κατέκτησε το Twilight: New Moon με έσοδα 72.700.000 δολάρια!!!!!!!!!!!!

Ενώνουν τις δυνάμεις τους Facebook και Skype

Την ένωση των υπηρεσιών τους αποφάσισαν, σύμφωνα με αναφορές, το Facebook και το Skype, τουλάχιστον όσον αφορά τις λίστες επαφών, το video chat και άλλες υπηρεσίες.

Η συνένωση αυτή θα επιτρέψει στους χρήστες να πραγματοποιούν κλήσεις σε φίλους τους στο Facebook, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία voice -over IP του Skype.

Επιπλέον οι λογαριασμοί θα συνδεθούν
μεταξύ τους και θα δημιουργήσουν μια μεγάλη λίστα επαφών πολύ πιο διευρυμένη.

Την είδηση “έβγαλε” πρώτο το allthingsd.com, το οποίο ισχυρίζεται πως η συνεργασία αυτή θα φέρει στο Facebook υπηρεσίες αποστολής SMS. 

Το Skype έχει 124 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και από τους αναλυτές θεωρείται η πιο επιτυχημένη στρατηγική επιλογή που έχει κάνει το δημοφιλέστατο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Έσερνε με το αυτοκίνητο τα σκυλιά του!

«Βραβείο» σαδισμού και απάνθρωπης συμπεριφοράς διεκδικεί ένας κάτοικος της Κορίνθου, ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να βασανίζει μέχρι θανάτου δύο σκυλιά σέρνοντάς τα δεμένα πίσω από το αυτοκίνητό του και τρέχοντας με μεγάλη ταχύτητα στους δρόμους της πόλης!

Οι κάτοικοι της Κορίνθου έμειναν άναυδοι όταν είδαν
το αυτοκίνητο να περνάει μπροστά τους με δύο σκυλιά δεμένα από τον προφυλακτήρα να τρέχουν απεγνωσμένα προσπαθώντας να συντονιστούν με την ταχύτητά του! Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και το πλήρωμα ενός περιπολικού δεν άργησε να εντοπίσει τον απάνθρωπο βασανιστή.

Όταν, όμως, εκείνος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, ανέπτυξε ταχύτητα σέρνοντας πια στο έδαφος τα άτυχα ζώα που γδέρνονταν πάνω στην άσφαλτο και χτυπούσαν στα σταθμευμένα αυτοκίνητα! Όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να σταματήσουν τον ασυνείδητο οδηγό, το ένα από τα σκυλιά είχε κυριολεκτικά διαμελιστεί, ενώ το άλλο ήταν βαρύτατα τραυματισμένο σε άθλια κατάσταση! Ο δράστης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα, ενώ την φροντίδα του σκύλου που επέζησε ανέλαβε κτηνίατρος της περιοχής.

Έρχεται το τέλος του κόσμου;

Επιστήμονες τους Πανεπιστημίου του Μπέρκλεϊ υποστηρίζουν ότι ο κόσμος θα καταστραφεί σε 3.7 δισεκατομμύρια χρόνια!

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" μέσα στα επόμενα 3,7 δισεκατομμύρια χρόνια υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα - της τάξεως του 50% - να καταστραφεί το σύμπαν όπως το γνωρίζουμε. Συμπαρασύροντας φυσικά
και τον ταπεινό μας πλανήτη...

Ο δρ Ράφαελ Μπούσο και η ομάδα του, θεωρούν ότι το σύμπαν κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει να εξαπλώνεται. Μέσω πολύπλοκων μαθηματικών πράξεων και ασκήσεων της θεωρητικής Φυσικής, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το σύμπαν θα καταστραφεί, μέσα στα συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια...

Βρέθηκε πλανήτης που έχει σοβαρές πιθανότητες να φιλοξενεί ζωή!

Οι αστρονόμοι ανακοίνωσαν πως εντόπισαν έναν ακόµη πλανήτη που µοιάζει µε τη Γη και ενδεχομένως θα μπορούσε να φιλοξενεί ζωή! Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται μία τέτοια ανακοίνωση -και σίγουρα όχι η τελευταία-, στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει έντονη αισιοδοξία μεταξύ των επιστημόνων!

Εντοπίστηκε σε μεγάλη απόσταση από τη Γη, αφού η απόσταση που µας χωρίζει ξεπερνά τα 120 τρισεκατοµµύρια µίλια, και έχει ένα χαρακτηριστικό που οι επιστήμονες θεωρούν ιδιαίτερα σημαντικό:
βρίσκεται στην λεγόµενη "Εύκρατη Ζώνη"! Στην περιοχή αυτή του του Διαστήµατος δεν επικρατεί ούτε πολλή ζέστη, ούτε πολύ κρύο, συνεπώς οι πλανήτες ενδέχεται να είναι όσο θερμοί χρειάζεται ώστε να φιλοξενούν ζωή.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο Associated Press ένας από τους αστρονόμους που έκαναν την ανακάλυψη "Αυτή είναι η πρώτη που είμαι αληθινά ενθουσιασμένος! Ισως είναι ο πρώτος πλανήτης που συγκεντρώνει τόσα πολλά στοιχεία ώστε να χριστεί "υποψήφιος" για ύπαρξη ζωής".

Μπορείτε να δείτε τον "υποψήφιο" στην παρακάτω εικόνα -είναι ο µεγάλος στα δεξιά- έτσι όπως τον τον αναπαρέστησε ειδικός εικονογράφος του Εθνικού Ιδρύµατος Επιστηµών των ΗΠΑ (AP Photo/Zina Deretsky, National Science Foundation). Πιο δίπλα είναι ο Ηλιος και στο βάθος η Γη. Λέτε; 

Της ήρθε στο κεφάλι

Το να κάνεις αθλητικό ρεπορτάζ τόσο κοντά στον χώρο του γηπέδου έχει και τα απρόοπτά του...























«Βάπτισαν» τον Cuper προπονητή του ΠΑΟΚ

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε η UEFA, καθώς στον επίσημο δικτυακό της τόπο αναγράφει τον Hector Cuper ως προπονητή του ΠΑΟΚ!

Το λάθος εντοπίζεται στην ενότητα με τις φωτογραφίες από τις συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών ενόψει της 2ης αγωνιστικής του Europa League. 

Η λανθασμένη αναφορά υπάρχει στη λεζάντα της σχετικής φωτογραφίας, όπου αναφέρεται: «Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Hector Cuper, και ο Sakis Prittas παραχωρούν συνέντευξη Τύπου», αλλά λάθος εντοπίζεται και στο όνομα της ομάδας που θα αντιμετωπίσει ο Άρης. Αναγράφεται NK Dinamo Zagreb, ομάδα, δηλαδή, που βρίσκεται στον όμιλο του ΠΑΟΚ...!

ΔΕΙΤΕ: Πώς θα αποκτήσουμε «φορολογική συνείδηση»

Όσοι δεν προλάβατε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του Υπουργείου Οικονομικών και να δημιουργήσετε τα δικά σας βίντεο για το πώς θα αποκτήσουμε «φορολογική συνείδηση» έχετε άλλες δέκα ημέρες στη διάθεσή σας για να… μεγαλουργήσετε!
Όπως ανακοινώθηκε, η προθεσμία υποβολής βίντεο παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 10 Οκτωβρίου.
Μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί 49 συμμετοχές.
Δείτε ένα από τα χαρακτηριστικότερα βίντεο που έχουν κατατεθεί μέχρι σήμερα:


You might also like:

Related Posts with Thumbnails