Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

«Μέσι, ετοιμάσου να φας κλoτσιές»!

Έτοιμος να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο, ακόμα και κλoτσιές, είναι ο Κέβιν Γκαρθία Μαρτίνεθ προκειμένου να σταματήσει τον Λιονέλ Μέσι στον αγωνιστικό χώρο!




Το σκληρό μαρκάρισμα του Ουιφαλούσι στον Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή. Ο Κέβιν Γκαρθία Μαρτίνεθ έκρουσε το... καμπανάκι του κινδύνου στον νεαρό άσο των «μπλαουγκράνα» , τονίζοντάς του πως στον επερχόμενο αγώνα της Μαγιόρκα με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», ο μεσοεπιθετικός των Καταλανών καλά θα κάνει να φυλάγεται, αφού τον περιμένουν πολλές κλοτσιές!

«Εάν κατεβώ στο γήπεδο θα πρέπει να μαρκάρω τον Μέσι που είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Εάν όμως παίξω θα χρειαστεί να τον σταματήσω με κάποιο τρόπο, θα χρειαστεί να παραμείνω συγκεντρωμένος σε όλο το παιχνίδι χωρίς να του αφήσω ούτε καν ένα μέτρο», τόνισε ο άσος της Μαγιόρκα, και πρόσθεσε με νόημα:

«Δεν είναι απαραίτητο να κάνω ένα επιθετικό μαρκάρισμα, αλλά εάν πρέπει να δώσω μερικές κλοτσιές, θα τις δώσω. Το ποδόσφαιρο είναι παντού ένα άθλημα επαφής και ο Μέσι, όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ποδοσφαιριστές όπως οι άλλοι»

Μπορεί το έργο της Μαγιόρκα να φύγει με κάτι θετικό από το «Καμπ Νου» να είναι εξαρχής δύσκολο, ο Μαρτίνεθ όμως δεν χάνει την πίστη του, ελπίζοντας η ομάδα του να επαναλάβει το «θαύμα» της Έρκουλες.

«Σεβόμαστε την ομάδα του Γκουαρντιόλα, είναι μεταξύ των πιο ισχυρών του κόσμου. Αλλά θα κατέβουμε στο γήπεδο χωρίς φόβο, ο στόχος μας είναι να επαναλάβουμε το επίτευγμα της Έρκουλες και να φύγουμε από το «Καμπ Νου» με ένα καλό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails