Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Βάλτε στιλέτο και λάβετε θέσεις!

Μία παράξενη κούρσα για φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Στον αγώνα δρόμου πήραν μέρος 100 γυναίκες και ένας άντρας, οι οποίοι έπρεπε να τρέξουν φορώντας οχτάποντα τακούνια.
Οι τέσσερις πρώτες πέρα από το χρηματικό έπαθλο που κέρδισαν, έκαναν και χρόνο ρεκόρ στο τρέξιμο με τακούνια!
Σκοπός της διοργάνωσης ήταν να μαζευτούν λεφτά για φιλανθρωπική οργάνωση κατά του καρκίνου του στήθους. Κατάφεραν να συγκεντρώσουν 20.000 δολάρια.

Ηλιακό σκάφος... άνοιξε πανιά

Δεν είναι αεροπλάνο, δεν είναι διαστημόπλοιο… είναι το μεγαλύτερο ηλιακό πλοίο παγκοσμίως που «άνοιξε πανιά». Το καταμαράν έχει μήκος 31 μέτρα και 15 μέτρα πλάτος. Η παρθενική του βουτιά έγινε στο Μονακό.

Πήρε μπόι ο Tom Cruise

Πώς είναι δυνατόν ο -κατά γενική ομολογία- κοντός Tom να φτάνει στο ύψος την Cameron Diaz; Κι όμως, γίνεται!

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο Tom έβαλε ειδικούς πάτους στα παπούτσια του για να… μπορεί να φτάνει την παρτενέρ του στην ταινία «Knight & Day».

Βρε Tom, μήπως το παρακάνεις;

Άλλαξε ομάδα η… Βανδή;

Πανικό στους κιτρινόμαυρους προκάλεσε η είδηση ότι η Δέσποινα Βανδή θα τραγουδήσει για τους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά» την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εspresso», αυτό έκανε πολλούς να αναρωτηθούν πώς μια «βαμμένη οπαδός της ΑΕΚ» θα τραγουδήσει για φιλάθλους άλλης ομάδας.

«Η Δέσποινα Βανδή είναι φίλαθλος και ανεξάρτητα από το ποια είναι η αγαπημένη της ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα να τραγουδήσει και για φιλάθλους άλλων ομάδων. Η συναυλία της γίνεται μεν κυρίως για τους ΠΑΟΚτζήδες, αλλά οι πόρτες θα είναι ανοιχτές για όλους τους θαυμαστές της στη βόρεια Ελλάδα που θα θελήσουν να απολαύσουν το πρόγραμμά της» είπε χαρακτηριστικά άτομο από το περιβάλλον της.

Κοιτάχτηκε καθόλου στον καθρέφτη;

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τη διάσημη τραγουδίστρια Britney Spears να εμφανίζεται δημοσίως άβαφτη και φορώντας ό,τι βρει μπροστά της.

Χθες, λοιπόν, η 28χρονη μητέρα δυο παιδιών επισκέφτηκε τον σύντροφο και μάνατζέρ της, Jason Trawick, στο γραφείο του… κάπως έτσι…

Μάλλον στο σπίτι της οι καθρέφτες θα είναι ελάχιστοι!

Οδήγηση χωρίς τσιγάρο

Την ώρα που ο νέος και πιο "αυστηρός" νόμος για την απαγόρευση του καπνίσματος καλά καλά δεν εφαρμόζεται, στο υπουργείο Υγείας εξετάζουν την επέκταση της απαγόρευσης και στα... ιδιωτικά αυτοκίνητα. Στείλτε μας την άποψή σας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Το Βήμα", ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος δεν προτίθεται να χαλαρώσει τα μέτρα, αλλά εξετάζει να υπάρξει απαγόρευση καπνίσματος στα ΙΧ όταν επιβαίνουν σε αυτά μικρά παιδιά. Ωστόσο το πώς θα γίνει αυτό δεν έχει διευκρινιστεί, αν και σύμφωνα με την εφημερίδα ο κ. Λοβέρδος ενημέρωσε τους...

νομικούς συμβούλους του υπουργείου.

Παρόμοιες εισηγήσεις είχε δεχθεί και η πρώην υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, αλλά τελικά η ρύθμιση δεν εντάχθηκε στο νομοσχέδιο. Η απαγόρευση του καπνίσματος στο αυτοκίνητο ισχύει υπό προϋποθέσεις σε αρκετές χώρες, όπως η Αυστραλία, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Κύπρος κ.α.

Το ερώτημα είναι αν υπάρχει λόγος να ληφθεί ένα ακόμη σκληρό μέτρο, όταν δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα η εφαρμογή του νέου νόμου. Την 1η Οκτωβρίου λήγει ο μήνας προσαρμογής και προειδοποιήσεων για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στην Ελλάδα και ξεκινά η περίοδος των προστίμων για εκείνους, που δεν συμμορφώνονται με τα όσα ορίζει ο νόμος κατά του καπνίσματος.

Η εφαρμογή του νόμου ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου με πολλές αντιδράσεις από τους καπνιστές, αλλά και τους ιδιοκτήτες εστιατορίων, μπαρ και καφετεριών, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι θα οδηγηθούν σε λουκέτο, λόγω της πτώσης του τζίρου.

Η κυβέρνηση θέσπισε έναν από τους πιο αυστηρούς αντικαπνιστικούς νόμους της Ευρώπης, αλλά σε πολλά εστιατόρια, μπαρ και καφέ καπνίζουν όλοι σαν να μην άλλαξε τίποτα.

Η καθολική απαγόρευση ισχύει σε όλους τους δημόσιους χώρους, κάτι που έχει οδηγήσει τους πολίτες να καπνίζουν σε μπαλκόνια, ταράτσες, κλιμακοστάσια και γραφεία που έχουν μετατραπεί σε μυστικά καπνιστήρια σε δημόσιες υπηρεσίες και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Τώρα, που τελειώνουν οι συστάσεις, αρχίζουν τα πρόστιμα και πέφτει η θερμοκρασία, θα φανεί αν η κυβέρνηση έχει τη βούληση να εφαρμόσει τον νόμο ή αν και αυτός θα έχει την τύχη του προηγούμενου. 

Μαύρα μεσάνυχτα..

Ο Παναθηναικός έχασε με 0-2 απο την Κοπεγχάγη για τους ομίλους του Champions League, λιγοστεύοντας έτσι τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.. Οι πράσινοι δέχθηκαν πολύ εύκολα τα γκολ, ενώ δεν μπόρεσαν στο παραμικρό να αντιδράσουν.. Έτσι, σε δυο αγώνες στο Champions League έχει μηδέν 

Το Βόρειο Σέλας έρχεται στην Ελλάδα!

ΣΕ ΠΕΡΊΠΟΥ ΔΎΟ ΧΡΌΝΙΑ Ο ΟΥΡΑΝΌΣ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΤΑΚΌΚΚΙΝΟΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΈΣ ΏΡΕΣ, ΚΥΡΊΩΣ ΣΤΑ ΒΌΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, οι ηλιακές και μαγνητικές καταιγίδες μετακινούν το σέλας προς το Νότο κι έτσι το φαινόμενο θα γίνει για κάποιες ώρες ορατό και στην Ελλάδα. 
Και μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστή η ημέρα που ο ουρανός θα γίνει κόκκινος, ωστόσο το σίγουρο είναι πως το φαινόμενο θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό...


Ήλιος: Ένα αστέρι... κυκλοθυμικό

Η επίδραση του ήλιου στη γη είναι και το αντικείμενο του διεθνούς συνεδρίου που ξεκίνησε χθες στην Κέρκυρα με τη συμμετοχή 200 επιστημόνων από την Αμερική, την Ευρώπη και την Κίνα.

Ο ήλιος έχει νεύρα και αυτά δε θα περάσουν εύκολα, λένε οι ειδικοί. Κάθε 11 χρόνια βρίσκεται στο ζενίθ του... εκνευρισμού του και εκσφενδονίζει στο διάστημα μέρος της μάζας του - δηλαδή ηλιακά νέφη και μαγνητική μάζα...
Είναι ένα αστέρι "κυκλοθυμικό" λέει χαρακτηριστικά, ο διευθυντής του Ινστιτούτου Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεσκόπησης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Γιάννης Δαγκλής.

Το Βόρειο Σέλας φέρνει και προβλήματα
Στη χώρα μας, το φαινόμενο δεν αποκλείεται να προκαλέσει προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, τα οποία όμως δε θα είναι τόσο σοβαρά σύμφωνα με τους επιστήμονες, λόγω του γεωγραφικού μας πλάτους.
Το πιο ακραίο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα, παρουσιάστηκε στον Καναδά το 1989 όταν ολόκληρο το Κεμπέκ βυθίστηκε στο σκοτάδι για 9 ώρες!

Η επιστήμονες λένε πως γενικά, το 2013 ο ήλιος θα βρίσκεται σε πραγματική "νευρική κρίση"...

Σχετικά με την πρόταση Μπουτάρη να παίζουν τα κανάλια... πορνό!

Από τη μία μας ξενίζει η πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης να υπάρχει "ζώνη" με πορνό στη δημοτική τηλεόραση, αλλά από την άλλη λες..."για κάτσε ρε παιδί μου": Τι μας τρομάζει, η λέξη και μόνο στο άκουσμά της ή το "καυτό" περιεχόμενο αυτό καθεαυτό; Η υποκρισία που συνεπάγεται το πρώτο είναι πέραν πάσης αμφιβολίας, αλλά και για το δεύτερο μπορούμε να ανοίξουμε μια κουβέντα αν θέλετε:
Δηλαδή τη Τζούλια, ή την Ντούβλη για να μην παρεξηγηθεί κι αυτή, δεν τις είδε κανείς; Σαν θέμα δεν το συζήτησαν όλα τα κανάλια και άρα...
το διαφήμισαν με αποτέλεσμα να ξεπουλήσει; Θα μου πείτε τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Πως..,όποιος θέλει να δει τέτοια θεάματα θα βρει τον τρόπο είτε του προσφέρεις στο πιάτο, είτε πρέπει να πάει μέχρι τη γωνία για να το αγοράσει, ή ακόμη ακόμη πατώντας ένα κουμπί στον υπολογιστή του!
Το μόνο πρόβλημα της τηλεόρασης σε σχέση με το dvd - κι όχι με το ίντερνετ - είναι τι γίνεται με τα παιδιά που θα έχουν εύκολη πρόσβαση σε τέτοια προϊόντα. Εδώ είναι θέμα οικογένειας, να έχει εξηγήσει στα παιδιά κάποια πράγματα και γενικά να συζητάει μαζί τους τα πάντα. Δεν έχει και νόημα ξέρετε το να απαγορεύουμε κάτι "δια ροπάλου" στα παιδιά, γιατί - όπως λένε και οι ειδικοί - τότε είναι που θα το αναζητήσει. Δεν εννοώ ότι πρέπει να τα βλέπουν ντε και καλά, ένα προβληματισμό βάζω στο τραπέζι...
Λέτε αυτά να είχε στο μυαλό του και ο Γιάννης Μπουτάρης; Γιατί κατά τ' άλλα δεν τον "κόβω" ούτε για χαζό να θέλει να "τινάξει" τον προεκλογικό του αγώνα στον αέρα, αλλά ούτε και για άνθρωπο που θα ήθελε να προκαλέσει την οποιαδήποτε "βλάβη" σε συμπολίτες του. Και εν πάσει περιπτώσει ας μην υποκρινόμαστε ότι..."αυτό που είπε είναι τρομερό" και μετά τον αρνητικό σχολιασμό "ψάχνουμε για το..."απαγορευμένο". Το "αγοράζεις" ή όχι, αυτό που είπε πηγάζει από την ίδια τη ζωή...

Άπλωσε το χασίς για να στεγνώσει!

Απλωμένο σε λινάτσες, σαν τον… τραχανά, είχε σχεδόν ένα κιλό χασίς ένας 43χρονος αγρότης μέσα σε μια καλύβα που διατηρούσε σε αγροτική περιοχή στα Δουνέϊκα Ηλείας! Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αμαλιάδας τον συνέλαβαν την στιγμή που έμπαινε στην καλύβα κρατώντας έναν.. κουβά που κι αυτός ήταν γεμάτος κάνναβη! Στο δάπεδο της καλύβας οι αστυνομικοί βρήκαν 930 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς και στον κουβά άλλα 920.


  • Στον Βόλο, ένας 22χρονος αλλοδαπός συνελήφθη όταν επιχείρησε να πουλήσει σε άνδρες του Λιμενικού που του παρουσιάστηκαν ως αγοραστές 11 γραμμάρια χασίς τα οποία μετέφερε μέσα σε δύο… σπιρτόκουτα αντί 50 ευρώ! Ο νεαρός αποκάλυψε ότι είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από έναν 24χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταδίωξη έξω από το σπίτι του. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν άλλα 275 γραμμάρια ινδικής κάνναβης, ενώ άλλα 3,7 γραμμάρια είχαν μία 38χρονη αλλοδαπή και μία 48χρονη που συνελήφθησαν και αυτές στο σπίτι του.
  • Όμως, η σύλληψη  έφερε στο φως και… λαθρεμπόριο πλαστών CD και DVD, καθώς στην κατοικία του 24χρονου συνελήφθη ένας 26χρονος ομοεθνής του, που είχε στην κατοχή του 98 «μαϊμού» CD και 125 πλαστά DVD έτοιμα για πώληση.

Τέλος στις "ειδήσεις" για παιχνίδια στο Facebook

Οι χρήστες του Facebook χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Αυτοί που ασχολούνται με παιχνίδια τύπου Farmville ή Mafia Wars και οι άλλοι που αδιαφορούν για τα Facebook games και συνήθως ενοχλούνται από τις ειδοποιήσεις στο News Feed σχετικά με τις επιδόσεις των φίλων τους.

Οι νέες ρυθμίσεις που προωθεί το Facebook έχουν ως στόχο
να απαλλάξουν τη δεύτερη κατηγορία χρηστών από τις ανεπιθύμητες δημοσιεύσεις.

Από εδώ και στο εξής, οι ειδοποιήσεις για το εκάστοτε game θα εμφανίζονται στο News Feed μόνο αν ο χρήστης έχει εγκαταστήσει το συγκεκριμένο game στο λογαριασμό του.

Με άλλα λόγια, αν κάποιος χρήστης δεν έχει εγκαταστήσει το Farmville, δε θα βλέπει ειδοποιήσεις για το φίλο του, ο οποίος θέλει λίπασμα για να μεγαλώσει τη σοδειά του.

Παράλληλα, ο χρήστης θα ενημερώνεται για το αν ένας φίλος του έχει μόλις εγκαταστήσει ένα νέο παιχνίδι. Έτσι, είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός να συμμετέχει στα games.

Η απενεργοποίηση των ενημερώσεων για τα παιχνίδια δεν είναι κάτι τελείως καινούργιο. Ο καθένας μπορεί εδώ και καιρό να καθαρίσει το News Feed του από τα games, ωστόσο θα πρέπει να το κάνει για κάθε game ξεχωριστά

Τρεις μέρες την εβδομάδα δεν ανοίγει τα μάτια

Μια πολύ ασυνήθιστη είδηση ταξίδεψε τον κόσμο από την μακρινή Αυστραλία. 

Η 21χρονη Νάταλι Άντλερ «τυφλώνεται» τρεις ημέρες την εβδομάδα, ενώ τις υπόλοιπες βλέπει κανονικά.

 Η περίεργη αυτή πάθηση εμφανίστηκε στη νεαρή κοπέλα πριν τέσσερα χρόνια, μετά από μόλυνση της ρινικής χώρας. Μια ημέρα, ξύπνησε με τα μάτια
ερεθισμένα και δεν μπορούσε με τίποτα να τα ανοίξει. 

Από τότε τα μάτια της παραμένουν κλειστά τρεις μέρες. Οι οφθαλμίατροι δεν γνωρίζουν τι προκαλεί αυτό το φαινόμενο και οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι πιθανότατα είναι το μοναδικό άτομο στον κόσμο με αυτήν την πάθηση! 

Επιτέλους βρέθηκε η δικηγόρος για το Deal!!!

Είναι γεγονός! Βρέθηκε η δικηγόρος του Deal!!
Πρόκειται για τη νεαρή δικηγόρο και δημοσιογράφο Νάντια Δρακούλα σύμφωνα με πληροφορίες της "Πρωινής Μελέτης". Τα γυρίσματα μάλιστα άρχισαν
χθες ενώ το τηλεπαιχνίδι θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα.

Θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν με τον Παναθηναϊκό ο Σισέ


Ο ΜΆΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΓΆΛΛΟΥ ΈΒΑΛΕ... ΦΡΈΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΊΔΟΞΟΥΣ ΜΝΗΣΤΉΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΣΈ, ΤΟΝΊΖΟΝΤΑΣ ΌΤΙ Ο ΠΑΊΚΤΗΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΏΣΕΙ ΤΗ ΣΕΖΌΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ.

Με δηλώσεις του στο Footmercato, ο Παύλος Τοπίδης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, αυτή τη στιγμή,  μετεγγραφής του Σισέ:

"Δεν υπάρχει τίποτα με την
Άστον Βίλα. Προσωπικά, μου φαίνεται πολύ δύσκολο να τον δω να φεύγει τον Ιανουάριο. Ο Τζιμπρίλ πρώτα απ' όλα θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν στην Ελλάδα και μετά βλέπουμε."

Ο... φούξια Πουγιόλ!

Ο Κάρλες Πουγιόλ είχε στο μυαλό του μόνο το ποδόσφαιρο, μέχρι που πήγε στην Μπαρτσελόνα ο Πικέ και του άλλαξε την κοσμοθεωρία! Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Marie Claire» με φούξια παντελόνι.
Ο Πουγιόλ δεν τράβηξε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας για τη συμπεριφορά του εκτός αγωνιστικών χώρων, αφού είναι λίγο αντι-εμπορικός. Όμως, φαίνεται πως ανοίγει και άλλες πόρτες μετά τη νέα του φωτογράφηση. Ο Καταλανός πόζαρε ημίγυμνος για το εν λόγω περιοδικό, φορώντας μάλιστα και φούξια παντελόνι.
Παραδέχτηκε πως βλέπει, πλέον, τη ζωή αλλιώς μετά τη γνωριμία του με τον Ζεράρδ Πικέ: «Από τότε που ήρθε, κατάλαβα πως στη ζωή δεν υπάρχει μόνο το ποδόσφαιρο». Ο Πουγιόλ έχει γίνει αρκετές φορές τελευταία θέμα στις μεσημεριανές εκπομπές της ισπανικής τηλεόρασης λόγω των εξόδων του.

Η κυρία Μέσι στην Ακρόπολη (photos)!

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στη Ρωσία για την αναμέτρηση με τη Ρούμπιν Καζάν και η σύντροφός του, Αντονέλα Ροκούτσο, βρέθηκε στην Αθήνα και επισκέφθηκε την Ακρόπολη και το Καλλιμάρμαρο.


Η νεαρή Αργεντίνα ήρθε στην Ελλάδα για τον ξάδερφό της Λούκας που μένει μόνιμα στη χώρα μας και με την ευκαιρία πήγε μια βόλτα στην Ακρόπολη, όπου έβγαλε και φωτογραφίες. Όπως είναι φυσικό αυτές έκαναν τον γύρο του κόσμου. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να έρθει και ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα για να δει την Ακρόπολη και αυτό αναμένεται τους επόμενους μήνες, αφού ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τους Καταλανούς.

Γάντια γεμάτα ευρώ!

Ο τερματοφύλακας είναι τις περισσότερες φορές αυτός που φταίει όταν δέχεται γκολ η ομάδα του και οι ομάδες τους πληρώνουν ακριβά. Στην Ελλάδα ο πιο ακριβοπληρωμένος είναι ο Νικοπολίδης (500.000 ευρώ) και ουραγός ο Ελευθερόπουλος (4.000 ευρώ).



Η εφημερίδα «Goal» με αφορμή τις καταπληκτικές εμφανίσεις του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου που επέστρεψε στην Ελλάδα στα 32 του χρόνια και αμείβεται με 90.000 ευρώ. Δείτε παρακάτω τη σχετική λίστα. Πάντως, οι Ελευθερόπουλος, Ντεγκρά, Τζόρβας και Αραμπατζής έχουν μπόνους που ανεβάζουν αρκετά το κασέ τους.
Αναλυτικά ο πίνακας που έχει η εφημερίδα «Goal» με τα (καθαρά) χρήματα που εισπράττουν οι τερματοφύλακες
Νικοπολίδης (39 ετών-Ολυμπιακός): 500.000 Ευρώ
Γκαλίνοβιτς (33 ετών-Καβάλα): 350.000 Ευρώ
Σηφάκης (25 ετών-Άρης): 320.000 Ευρώ
Βιέρα (28 ετών-ΑΕΛ): 320.000 Ευρώ
Τζόρβας (28 ετών-Παναθηναϊκός): 275.000 Ευρώ
Κρέσιτς (26 ετών-ΠΑΟΚ): 220.000 Ευρώ
Μιχαηλίδης (34 ετών-Ατρόμητος): 180.000 Ευρώ
Μάχο (33 ετών-Πανιώνιος): 160.000 Ευρώ
Γιακούποβιτς (26 ετών-Ολυμπιακός Βόλου): 150.000 Ευρώ
Γκσπούρνινγκ (29 ετών-Skoda Ξάνθη): 140.000 Ευρώ
Αραμπατζής (27 ετών-ΑΕΚ): 120.000 Ευρώ
Ράντμαν (27 ετών-Πανσερραϊκός): 100.000 Ευρώ
Κωνσταντόπουλος (32 ετών-Κέρκυρα): 90.000 Ευρώ
Δασκαλάκης (28 ετών-Εργοτέλης): 75.000 Ευρώ
Ντεγκρά (27 ετών-Αστέρας Τρίπολης): 60.000 Ευρώ
Ελευθερόπουλος (34 ετών-Ηρακλής): 4.000 Ευρώ

You might also like:

Related Posts with Thumbnails