Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ο μεγαλύτερος σε διάρκεια αυνανισμός από άντρα: 9 ώρες και 58 λεπτά....Μεγαλος μακακας!!!

Ένας άντρας ονόματι Masanobu Sato έλαβε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αυνανισμού (Masturbate-a-thon) του 2009 που διοργανώθηκε από το Center for Sex & Calture στο Σαν Φρανσίσκο και πέτυχε...
νέο παγκόσμιο ρεκόρ σε διάρκεια αυνανισμού, αφού αυνανιζόταν ασταμάτητα για 9 ώρες και 58 λεπτά. Το προηγούμενο ρεκόρ (που ήταν επίσης δικό του) ήταν 9 ώρες και 33 λεπτά.

Δηλαδη??? ποσες φορες εκσπερματισε? 

Σούπερ ΑΕΚ, 4-0 τον Άρη

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ. Η Ένωση επικράτησε με το ευρύ 4-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» του Άρη και έκανε μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα της Super League. 

Το σκορ άνοιξε στο 40’ ο Καφές, ενώ στο 58’ και το 68’ ο Νάτσο Σκόκο «σφράγισε» τη νίκη των «κιτρινόμαυρων» της Αθήνας. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο τέλος του αγώνα ο Ραφίκ Τζιμπούρ.

Οι σκληρές μονομαχίες κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής ήταν αυτές που κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη μόνη φάση που καταγράφηκε η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη του γκολ. Στο 41’ ο Τζιμπούρ σούταρε, ο Σηφάκης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Καφές πέτυχε το 1-0. 

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση όμως στο 54’ η κεφαλιά του Κόκε δεν κατέληξε στα δίχτυα, αφού ο Δέλλας πάνω στη γραμμή απομάκρυνε τον κίνδυνο. 

Ότι δεν κατάφερε ο Άρης το πέτυχε η ΑΕΚ και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Ο Σκόκο πήρε το… όπλο του και στο 58’ με ένα φανταστικό σουτ νίκησε τον Σηφάκη και σημείωσε το 2-0. Δέκα λεπτά μετά ο Αργεντινός έγινε αποδέκτης της μπάλας, μετά από σέντρα του Λαγού, και κατάφερε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 3-0.

Το… κερασάκι στην τούρτα της νίκης της ΑΕΚ μπήκε στις καθυστερήσεις του ματς με τον Τζιμπούρ να βάζει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. 

Άρης – ΑΕΚ 0-4 (NovaSports 1)

Γκολ:
 40' Καφές, 58', 68'Σκόκο, 90' Τζιμπούρ



Κίτρινες κάρτες: Φατί, Νέτο, Γκιάρο - Λαγός, Καφές, Μανωλάς, Μπερνς

Κόκκινες κάρτες:
 -

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ):
 Σηφάκης, Νέτο, Γιάρο, Λαζαρίδης, Κάλβο (70' Τσεσνάουσκις), Τόχα (62' Μενδρινός), Τσέζαρεκ (74' λτ Σουάρεθ), Κόκε, Φατί, Μίσελ, Χαβίτο.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):
 Σάχα, Γιάχιτς (λτ 59' Νασούτι), Δέλλας, Μανωλάς, Λαγός, Καφές, Ντιοπ (81' Γκερέιρο), Μάκος, Λεονάρντο (64' Μπερνς), Σκόκο, Τζεμπούρ.

Βγήκαν οι λύκοι…

Μία αγέλη λύκων εμφανίστηκε σε αυτοκινητόδρομο της ρωσικής πρωτεύουσας, αφήνοντας άφωνους τους διερχόμενους οδηγούς.

Πολλοί, βέβαια, τρομοκρατήθηκαν, όπως και ο αστυνομικός, ο οποίος ενώ έκανε έλεγχο σε οδηγό… έσπευσε να μπει στο αυτοκίνητο του «παραβάτη», προκειμένου να γλυτώσει από τα αιμοβόρα σαρκοφάγα.

You might also like:

Related Posts with Thumbnails