Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Συγκλονιστικό βίντεο: Αστυνομικός χτυπάει αλύπητα ένα 13χρονο αγόρι

Τον γύρω του κόσμου κάνει το βίντεο από τις κάμερες της αστυνομίας σε αστυνομικό τμήμα της Παραγουάης όπου ένας αστυνομικός χτυπάει αλύπητα ένα 13χρονο αγόρι.

Η αστυνομία συνέλαβε το ανήλικο αγόρι για μικρό κλοπές και το οδήγησε στο τμήμα.

Εκεί όμως ένας αστυνομικός έβγαλε όλη του την οργή πάνω στο μικρό αγόρι. Το βίντεο που ακολουθεί σοκάρει...
Ο διευθυντής της αστυνομίας έχει διατάξει επείγουσα έρευνα και έθεσε σε διαθεσιμότητα τους αστυνομικούς που ήταν σε υπηρεσία εκείνη την ώρα.

Η Ελενα της Πατρας, και τα "καυτα" βιντεο

Η Έλενα φαίνεται πως έχει μεγάλη πέραση στο διαδίκτυο! Πρόκειται για νεαρή ξανθιά Πατρινή η οποία κάνει «θραύση» με τις ικανότητές της! Μάλιστα, όπως φαίνεται στο...

ένα τουλάχιστον βίντεο, γνωρίζει πολύ καλά... ότι βιντεοσκοπείται από τον ερωτικό της παρτενέρ και μάλιστα την ώρα της σεξουαλικής πράξης (στοματικό έρωτα). Στο άλλο βίντεο δεν φαίνεται
το πρόσωπό της, όμως στις «πιάτσες» στα Ζαρουχλέικα, όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για εκείνη! Προφανώς ακόμη και η ίδια γνωρίζει την ύπαρξη των δύο βίντεο σε γνωστό πορνό-site
Όπως γράψαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, τα ερωτικά βίντεο από τη Δυτική Ελλάδα (και κυρίως τα ερασιτεχνικά) κάνουν θραύση στο διαδίκτυο! Το πρώτο βιντεάκι με πρωταγωνίστρια την Έλενα έχει πάνω από 500.000 «χτυπήματα» ενώ το δεύτερο πάνω από 230.000!
Στο μεταξύ συνεχίζει να κάνει θραύση και το βίντεο με την μελαχρινή από την πόλη του Αγρινίου. Έχει καταγράψει πάνω από 300.000 χτυπήματα σε χρονικό διάστημα είκοσι μόλις ημερών!

Η νικήτρια του Deal αποκαλύπτει την πρόταση που της έκανε ο ΑΝΤ1

Η Μαργαρίτα Μανδηλαρά, η μεγάλη νικήτρια του Deal, που κέρδισε 100.000 ευρώ μιλά και αποκαλύπτει την πρόταση που της έκανε ο ΑΝΤ1. “Ξέσπασα σε λυγμούς. Δεν ξέρω για πόση ώρα έκλαιγα, όχι μόνο για τη μεγάλη μου νίκη, αλλά γιατί η παραγωγή και ο κύριος Φερεντίνος μου πρότειναν να ξαναπάω. Μου ζήτησαν να συμμετέχω κι εγώ στα γυρίσματα, να είμαι κάτι σαν συμπαρουσιάστριά του. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο δώρο που πήρα ποτέ”.

You might also like:

Related Posts with Thumbnails