Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Γυμνή στο Σύνταγμα η Μελέτη αν…

Ποια είναι η γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης που έκανε αυτή τη μοναδική δήλωση live στην εκπομπή της;

Μιλάμε για την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία δήλωσε στο πάνελ της εκπομπής της ότι θα βγει γυμνή στο Σύνταγμα αν κάποιο από τα ταλέντα του X-Factor γίνει τόσο σταρ έτσι ώστε οι μπρατσαράδες να τον πάρουν στα χέρια για να τον γλιτώσουν από τους παπαράτσι στη Μύκονο.

Είχε προηγηθεί ρεπορτάζ όπου ο μπρατσαράς είχε κουβαλήσει στο πλακόστρωτο στα Ματογιάννια την Lady Gaga για την γλιτώσει από τον Τσιλιμπουνιδάκη!

Συνάντηση για Νέα Φιλαδέλφεια!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η Ερασιτεχνική είχαν συνάντηση αναφορικά με την προοπτική της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ επίκειται τις επόμενες μέρες και ενημέρωση στον νομάρχη Αθηνών!



Το θέμα του γηπέδου είναι το σημαντικότερο για την ΑΕΚ, με την ΠΑΕ και την Ερασιτεχνική να εμφανίζονται ενωμένες, για να δουν αν είναι εφικτή η δημιουργία του «σπιτιού» της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την Τρίτη υπήρξε συνάντηση των κ. Αδαμίδη, Κωνσταντινίδη, Χατζηχρήστου, Τόγελου (γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής) με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Βούρο και τον αρχιτέκτονα κ. Αγιοστρατίτη. Η συζήτηση αφορούσε το κατά πόσο μπορεί να γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και τις κινήσεις που απαιτούνται.

Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει νέα συνάντηση όλων των προαναφερθέντων με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Μωραΐτη, για να εξεταστεί αν μπορεί να γίνει νομοθετική ρύθμιση που ανοίγει το δρόμο για την κατασκευή γηπέδου στην ιστορική έδρα της ΑΕΚ.

Παράλληλα, αναμένεται πολύ σύντομα, πιθανόν και την Πέμπτη, μία συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον νομάρχη Αθηνών κ. Σγουρό. Εκεί θα γίνει ενημέρωση από την ΠΑΕ, ενώ ο κ. Σγουρός θα καταθέσει και αυτός την άποψη της Νομαρχίας.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, που ΠΑΕ και Ερασιτεχνική έχουν κοινό μέτωπο για το θέμα του γηπέδου. Αμφότερες θα δουν αν είναι εφικτή η κατασκευή στη Νέα Φιλαδέλφεια ή όχι και αναλόγως θα έχουν κοινή δράση για το ζήτημα.

Ένα τσιγαράκι μετά τη μάχη...

Στα χνάρια του θρυλικού επιθεωρητή Κάλαχαν, που υποδύθηκε με περίσσιο ταλέντο ο Clint Eastwood, ένας αστυνομικός από το Πακιστάν κατατροπώνει τους εχθρούς με το γρήγορο 45άρι του.

Στο πέρασμά του οι «κακοί» σκορπίζουν, όμως εκείνος ατάραχος θέλει απλά να κάνει τη φιγούρα του.

Κυρίες και κύριοι, υποδεχθείτε τον άξιο διάδοχο του επιθεωρητή Κάλαχαν…

Δείτε το βίντεο



Worlds Most Awesome Cigarette Light

Watch Video Here

Βρε τον Αχμετ!!!!

Φωτογραφια καφενειου που τραβηξε και μου στειλε ο φιλος Παναγιωτης, στο Αιβαλι!

Μαλλί με μαλλί πιάστηκαν Καγιά και υποψήφια του Νext Top Model..

 
Μαλλί με μαλλί πιάστηκαν Καγιά και υποψήφια του Νext Top Model..
Eίδαν τα νούμερα και τρόμαξαν στο κανάλι
και πάνε να επιστρατεύσουν τα μεγάλα μέσα αλλά και το πράγμα που πάντα πιάνει στην ελληνική τηλεόραση, την κατινιά.. Στο trailer του next επεισοδίου βλέπετε την Βίκυ Καγιά να πιάνετε μαλλί με μαλλί με υποψήφια του reality μοντέλων.. Το αν το κάνει στα αλήθεια ή όχι δεν το ξέρουμε.. Πάντως σίγουρα έχει κινήσει το ενδιαφέρον πολλών... Άντε να δούμε αν θα ανέβει καθόλου το ποσοστό τηλεθέασης..

Ωραία ισονομία κύριε Μαρινάκη!


Πραγματικά ο κύριος Μαρινάκης δρα για την ΠΑΕ Ολυμπιακός; Είναι πρόεδρος της; Ξέρει όλα τα θέματα που αφορούν την εταιρεία του; Ξέρει όλες τις κινήσεις που γίνονται από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ; Εγώ με όσα βλέπω και ακούω πιστεύω πως όχι, γιατί αλλιώς θα πιστέψω ότι μας περνάει για μακάκες!
Διαβάζω από τη μια ότι ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, απέστειλε επιστολή στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπισταξή, με την οποία ζητάει ισοτιμία και εισιτήρια για το ματς με την Ξάνθη και από την άλλη ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέρριψε το αίτημα του Άρη να πάρει 1000 εισιτήρια για το παιχνίδι μέσα στο «Καραϊσκάκη».
Αυτά τα δυο μέσα στο δικό μου φτωχό μυαλό δεν συμβαδίζουν και δεν δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός έχει μια κοινή γραμμή στις αποφάσεις του. Δεν μπορεί από την μια να ζητάς εισιτήρια για ένα εκτός έδρας ματς και από την άλλη να μην δίνεις σε μια ομάδα που σου ζητάει για το δικό σου γήπεδο.
Με ποια δικαιολογία δεν δίνει ο Ολυμπιακός στους «κιτρινόμαυρους» τα εισιτήρια που ζητούν, αφού από την άλλη στέλνουν επιστολές και ζητούν ισονομία και ίση μεταχείριση; Γιατί η αστυνομία να δώσει το «ΟΚ» για την μετακίνηση των «κόκκινων» οπαδών στην Ξάνθη και όχι για τον «κίτρινων» στον Πειραιά.
Μήπως εννοείτε κύριε Μαρινάκη ισοτιμία το να παίρνετε μόνο εσείς και ο Παναθηναϊκός εισιτήρια για τα άλλα γήπεδα, να πηγαίνετε να τα σπάτε, ενώ το «Καραϊσκάκη» να το βάζετε σαν ασπίδα για να μην έρχονται αντίπαλοι φίλαθλοι; Νομίζω ότι είναι λίγο unfair αυτό! Νομίζω…

You might also like:

Related Posts with Thumbnails