Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση για Νέα Φιλαδέλφεια!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η Ερασιτεχνική είχαν συνάντηση αναφορικά με την προοπτική της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ επίκειται τις επόμενες μέρες και ενημέρωση στον νομάρχη Αθηνών!



Το θέμα του γηπέδου είναι το σημαντικότερο για την ΑΕΚ, με την ΠΑΕ και την Ερασιτεχνική να εμφανίζονται ενωμένες, για να δουν αν είναι εφικτή η δημιουργία του «σπιτιού» της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την Τρίτη υπήρξε συνάντηση των κ. Αδαμίδη, Κωνσταντινίδη, Χατζηχρήστου, Τόγελου (γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής) με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Βούρο και τον αρχιτέκτονα κ. Αγιοστρατίτη. Η συζήτηση αφορούσε το κατά πόσο μπορεί να γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και τις κινήσεις που απαιτούνται.

Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει νέα συνάντηση όλων των προαναφερθέντων με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Μωραΐτη, για να εξεταστεί αν μπορεί να γίνει νομοθετική ρύθμιση που ανοίγει το δρόμο για την κατασκευή γηπέδου στην ιστορική έδρα της ΑΕΚ.

Παράλληλα, αναμένεται πολύ σύντομα, πιθανόν και την Πέμπτη, μία συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον νομάρχη Αθηνών κ. Σγουρό. Εκεί θα γίνει ενημέρωση από την ΠΑΕ, ενώ ο κ. Σγουρός θα καταθέσει και αυτός την άποψη της Νομαρχίας.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, που ΠΑΕ και Ερασιτεχνική έχουν κοινό μέτωπο για το θέμα του γηπέδου. Αμφότερες θα δουν αν είναι εφικτή η κατασκευή στη Νέα Φιλαδέλφεια ή όχι και αναλόγως θα έχουν κοινή δράση για το ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails