Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ο άνθρωπος χωρίς πρόσωπο!

Ο Πορτογάλος Ζοσέ Μέστρε, από τα 14 του χρόνια, υπέφερε από Αιμαγγείωμα, μια ασθένεια κατά την οποία "πρήζονται" και φουσκώνουν τα κύτταρα του αίματος (περισσότερες πληροφορίες: http://en.wikipedia.org/wiki/Hemangioma). Ο συγκεκριμένος ασθενής χρειαζόταν μετάγγιση αίματος ή εγχείριση από τότε, αλλά την αρνιόταν, καθώς είναι μάρτυρας του Ιεχωβά. Έτσι, έφτασε στο σημείο ο όγκος στο κεφάλι να καλύψει όλο του το πρόσωπο, ζυγίζοντας 6 κιλά! Σήμερα, σε ηλικία 51 ετών, είναι κάπως έτσι:




























Ευτυχώς για τον ίδιο, βρέθηκε ένας γιατρός στην Αγγλία, ο οποίος ισχυρίζεται πως μπορεί να καταφέρει να αφαιρέσει μέχρι και 80% του όγκου με υπερηχητικά κύματα, όταν ο Μέστρε ταξίδεψε στη χώρα, στα πλαίσια ενός ντοκιμαντέρ του Discovery Channel, με σκοπό να βρεθεί θεραπεία για την περίπτωσή του.

Βίντεο που σοκάρει από αυτοκτονία οn camera

Νεαρός από την Σουηδία, αποφάσισε να αυτοκτονήσει και το έκανε on line. Οι αρχές έφτασαν λίγα μόλις λεπτά αφού ξεψύχησε, παρόλο που η κινητοποιήση ήταν άμεση.

Oυπς! Σου βγήκε, Σάσα!

Σε νέες περιπέτειες η Σάσα Μπάστα, που όλως τυχαίως είδε το στήθος της να... ξεμυτίζει τη στιγμή που αυτή έδινε μαθήματα… Dj. Έτσι κι αλλιώς το κορίτσι ασχολείται με τη μουσική χρόνια.


Έτσι κι αλλιώς το κορίτσι ασχολείται με τη μουσική χρόνια. Δεν έπαιζε γυμνή κιθάρα; Δεν τραγούδαγε (όχι πανικός, πρώτα τα γυναικόπαιδα...) κυλιόμενη στα πατώματα σαν την Τζούλια την… ηθοποιό; Ε, τώρα παίζει μουσική και με τα νεύρα πάντων και πασών (όχι των Ρωσιών). Εκεί που έπαιζε λοιπόν… τσουπ … πέφτει το κορμάκι ολίγον και φαίνεται ολίγον από το (αυξημένο εδώ και καιρό) στήθος της. 

Σαν καλό κορίτσι έσπευσε να το συμμαζέψει κοκκινίζοντας (να ήταν ο προβολέας άραγε;) από ντροπή, κάτι που δεν συνηθίζει όμως όταν κάνει φωτογραφήσεις, ίσως επειδή δεν βρίσκει γύρω πρόχειρο ύφασμα), όπως βλέπετε και παρακάτω. Εμένα πάντως μου φάνηκε να ψάχνει… Μετά τον επιχειρηματία (στο τσακ δεν απέκτησε την… προσωπική της πίστα), τον ποδοσφαιριστή (στο ατύχημα δεν έπαθαν τίποτα σοβαρό, μετά… σκοτώθηκαν μεταξύ τους) κ.ά., κάτι στο μάτι της μου λέει ότι ψάχνει για τον μεγάααααλο έρωτα…

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ

O πιο ξεκαρδιστικός πανηγυρισμός σε αγώνα ποδοσφαίρου

Ζευγάρι χλευάζει 7χρονη που πεθαίνει!

Ο Scott και η Jennifer Petkov ανακηρύχτηκαν ως το πιο άκαρδο ζευγάρι σε ολόκληρη την Αμερική ύστερα από την ανάρμοστη συμπεριφορά τους απέναντι στην 7χρονη γειτόνισσα τους που πεθαίνει από ανίατη ασθένεια.

Η μικρή Kathleen Edwards πάσχει από την ασθένεια του Huntington, την ίδια ασθένεια που είχε προκαλέσει και τον θάνατο της μητέρας της έναν χρόνο πριν, σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Οι Petkov που μένουν απέναντι από το σπίτι της οικογένειας, προκάλεσαν τη διεθνή κατακραυγή αναρτώντας στο Facebook φωτογραφία της ανήλικης συνοδευόμενη από το σήμα του θανάτου! Και ο χλευασμός δεν σταματάει εκεί καθώς το άσπλαχνο ζευγάρι είχε δημοσιεύσει μετά τον θάνατο της μητέρας της 7χρονης φωτογραφία που την έδειχνε αγκαλιά με τον θάνατο, ενώ έχουν προσαρμόσει στο φορτηγό τους ένα φέρετρο το οποίο έχουν ονομάσει «Μηχανή του Θανάτου».

Οι γείτονες κατηγορούν το ζευγάρι ότι χλεύαζαν και κορόιδευαν με κάθε ευκαιρία την Kathleen και την μητέρα της Laura εξαιτίας της ασθένειας τους. «Δε μπορώ να πιστέψω πως μπορούν να τους φωνάζουν “ανυπομονώ να πεθάνεις” λέει χαρακτηριστικά μια γειτόνισσα. Μάλιστα στο Facebook έχει δημιουργηθεί γκρουπ με τίτλο «Ο Διάβολος στο δρόμο του Detroit» αφιερωμένο στην Jennifer Petkov και μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει πάνω από 100.000 μέλη. Η οικογένεια της μικρής Kathleen λαμβάνει καθημερινά μηνύματα υποστήριξης από όλο τον κόσμο, όπως από την Αγγλία και την Γερμανία.

Ο πατέρας της 7χρονης, Robert Edwards, το μόνο που ζητάει από την οικογένεια Petkov είναι να τους αφήσουν ήσυχους μιας και έχουν ήδη αρκετά προβλήματα τα οποία πρέπει να διαχειριστούν. Η γιαγιά της Kathleen υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν δυο χρόνια πριν, όταν η Jennifer Petkov της ζήτησε να πάνε τα παιδιά της στο πάρτι της εγγονής της, αλλά εκείνη άργησε να της απαντήσει.

Τώρα, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί, η Petkov δηλώνει μετανιωμένη και θέλει να ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια αφού όλο αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και στην δική της οικογένεια. Ο μεγάλος της γιος αποβλήθηκε από το σχολείο ύστερα από καυγά σχετικό με το περιστατικό, ενώ ο σύζυγός της κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του.

Στα 94 του ο Κενυάτης Ακούκου πέθανε αφήνοντας πίσω μια οικογένεια - στρατό

Στην Κένυα ο Ακούκου είναι μύθος. Έφυγε στις 3 Οκτωβρίου , πλήρης ημερών...συζύγων και παιδιών σε μια χώρα που ο μέσος όρος ζωής δεν ξεπερνά τα 54 χρόνια.
Ο Ακούκου, ήταν ο "πάτερ-φαμίλιας" της Κένυας. Παντρεύτηκε για πρώτη φορά στο χωριό του στην περιοχή Ντίουα, 370 χλμ. δυτικά του Ναϊρόμπι, κοντά στη λίμνη Βικτόρια. Πολύ γρήγορα, η ...όρεξή του για το γυναικείο φύλο τον οδήγησε να βρει δεύτερη σύζυγο, μετά τρίτη, μέχρι το 1997, που παντρεύτηκε για τελευταία φορά μία 18χρονη. Στη διάρκεια όλων αυτών των γάμων πήρε 85 διαζύγια! 
Στην Κένυα, χώρα ως επί το πλείστον χριστιανική, η πολυγαμία δεν επιτρέπεται από το Σύνταγμα, ωστόσο αντιμετωπίζεται με ανοχή στο πλαίσιο των φυλών και των εθιμικών νόμων.

Όσο μεγάλωνε η οικογένειά του, ο σχεδόν αγράμματος Ακούκου, αποδείχτηκε επιχειρηματίας εκτός συναγωνισμού! Ίδρυσε τη δική του μεταφορική εταιρεία με μικρά λεωφορεία. Στη συνέχεια αγόρασε γη και κοπάδια τα οποία εμπορευόταν. Σιγά σιγά, άπλωσε τα δίχτυα του σ' όλη την περιοχή και δημιούργησε μια αυτοκρατορία για τα τοπικά δεδομένα.
Φρόντισε μάλιστα να επωφεληθεί από τις προίκες των γάμων της κάθε κόρης του. Έχτισε μια εκκλησία και δύο σχολεία για τα παιδιά του, παρακολουθώντας στενά την εκπαίδευσή τους.
Το απίστευτο είναι ότι θυμόταν το όνομα και των 300 παιδιών του και μπορούσε να πει στον οποιονδήποτε ποια ήταν η μητέρα τους.
Μέχρι το τέλος της ζωής του, ο Ακούκου υπήρξε ευγενής άνθρωπος, ενώ τις συμβουλές του ζητούσαν όλοι, ακόμα κι οι πολιτικοί της χώρας, αφού δεν παρέβλεπαν τη βαρύτητα της τεράστιας οικογένειάς του. "Με φωνάζουν 'Κίνδυνο", επειδή προκαλώ φόβο στους ανθρώπους. Καμία γυναίκα δεν μπορεί να μου αντισταθεί. Ήμουν ανέκαθεν όμορφο αγόρι, ήξερα πώς να ντύνομαι και πώς να μιλάω στις γυναίκες. Έχω μαγνήτη!", είπε κάποτε.
Χαρά στο κουράγιο του!!!!

Ξενύχτι Γκοβού part one!(video)

Ο Σίντνεϊ Γκοβού έχει απασχολήσει πολύ έντονα τον Παναθηναϊκό με τα πειθαρχικά παραπτώματα και τα νυχτοπερπατήματά του. Ο Γάλλος άρχισε από τις πρώτες του μέρες στο «τριφύλλι» να ξενυχτάει (video).



Ο μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» τα ξημερώματα της Κυριακής πέρασε το ωράρια του Παναθηναϊκού ενώ είχε πιει και αλκοόλ παραπάνω από το κανονικό. Δείτε παρακάτω ένα video με έξοδο του Γκοβού, χωρίς να σημαίνει ότι τότε... παραστράτησε, στις αρχές του καλοκαιριού μαζί με τους Σισέ, Λέτο και Σιμάο. Πάντως, ο πρώην άσος της Λιόν ήταν αυτός που στο τέλος χόρεψε κιόλας.

You might also like:

Related Posts with Thumbnails