Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Funny Video : H "Άτακτη" Νοσοκόμα !

Η Σάσα Μπάστα Και Οι Φίλες Της Χορεύουν Και Μας Τον ... Δείχνουν !


Της " Έριξες Κέρατο " ; 10 Λόγοι Που Πρέπει Να Κάνεις ... Τουμπεκί !

Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα ξέρει μια γυναίκα. Κι ένα απ’ αυτά είναι ότι την απάτησες. Μάθε τους καλύτερους λόγους για να μην της το πεις ποτέ.


Έλλειψη στοιχείων

Αν έκανες το τέλειο έγκλημα χωρίς ν’ αφήσεις ίχνη πουθενά, θα τηλεφωνούσες μετά στην αστυνομία να τους πεις: «ελάτε να δείτε τι έκανα»; Ότι έγινε έγινε, κάλυψες τα ίχνη σου και εξαφάνισες οτιδήποτε θα μπορούσε να την οδηγήσει στην άλλη γυναίκα. Τώρα ούτε το ξέρει αλλά πιθανότατα ούτε και το υποψιάζεται. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο και ο μόνος τρόπος να το μάθει είναι αν γυρίσεις μια μέρα σπίτι και ανοίξεις το στόμα σου. Άρα ποιος ο λόγος να το κάνεις; 

Η άλλη γυναίκα δεν σημαίνει τίποτα 

Γι’ αυτό άλλωστε δεν είσαι μαζί της τώρα. Πολύ ποτό, περίεργη διάθεση, ίσως να ήταν και μια από αυτές τις ευκαιρίες που δεν σου δίνονται συχνά και το μετανιώνεις όταν τις αφήνεις να φύγουν. Όποια τέλος πάντων κι αν ήταν η κατάσταση το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ξαναγίνει. Όποτε γιατί ν’ αποκαλύψεις ένα λάθος που έκανες; Αν ήταν να παραδέχεσαι κάθε λάθος σου, θα έπρεπε ν’ απολογείσαι για μήνες. 


Θυμάσαι τις προάλλες…

Αυτό θα το ακούς για μήνες. Κάθε καβγάς για τους επόμενους 36 μήνες θα τελειώνει μ’ αυτή τη φράση. Και έχει δυνατό χαρτί στο χέρι της. Μια φορά ξέχασες να σηκώσεις το καπάκι στην τουαλέτα και θυμάσαι για πόσο καιρό στο χτύπαγε. Φαντάσου ότι είναι σαν να πολλαπλασιάζεις το καπάκι επί χίλια. Το αντέχεις; 

Μήπως σε πρόλαβε;
Ποτέ δεν ξέρεις αν σ’ έχει απατήσει κι εκείνη. Μπορεί όπως κι εσύ να κάλυψε καλά τα ίχνη της. Ανοίγοντας το στοματάκι σου υπάρχει περίπτωση ν’ ανοίξει κι εκείνη το δικό της. Είσαι έτοιμος να τ’ ακούσεις; Αν νιώσει τύψεις μπορεί να σου αποκαλύψει τα μικρά της μυστικά. Μερικές φορές είναι καλύτερα να μην ξέρεις. Άλλωστε ότι δεν ξέρεις, δεν μπορεί να σε πληγώσει. Κι αν το μάθει και πληγωθεί, τότε ίσως πληγώσει κι εσένα. Το μόνο θετικό είναι ότι δεν θα ζεις στο σκοτάδι αλλά σιγουρέψου αν όντως θες να μάθεις. 

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο
Το να σε χωρίσει, αφού πρώτα σπάσει ότι βρει μπροστά της, ίσως να μην είναι αρκετό για τον εγωισμό της. Μπορεί να θέλει να πάρει προβάδισμά στο σκορ. Κι αυτό γίνετε μόνο με εκδίκηση. Ξέρει πολλά για σένα, ακόμα κι αυτά που γίνονται όταν οι πόρτες κλείνουν. Δεν την σταματά τίποτα απ’ το ν’ αρχίσει να διαδίδει φήμες για σένα. Και ξέρεις τι λένε; Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. Και το χειρότερο; Για φαντάσου ν’ αρχίσει να γράφει σε blog για σένα; Άστο καλύτερα. 

Στα κρύα του λουτρού

Αυτός είναι ο τρόπος που θα σε παρατήσει. Γιατί το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι μόλις κάνεις την ανακοίνωσή σου θα φύγει. Θα πάρει την τσαντούλα της, τα πραγματάκια της, όσα αποκτήσατε μαζί, ακόμα και τους κοινούς σας φίλους και θα φύγει. Κι αν το πάρει πολύ βαριά μπορεί ακόμα να σου πάρει και τον σκύλο. Οπότε καλύτερα να ζεις με τύψεις παρά με την απουσία της. 

Δεν θέλω να ξέρω
Είναι μια άποψη που πολλές γυναίκες έχουν υιοθετήσει. Αν είναι καλά στην σχέση τους με τον σύντροφο τους και αν δεν αλλάξει κάτι αφού της απατήσουν, προτιμούν να μην το μάθουν ποτέ. Είναι λίγο εγωιστικό γιατί προστατεύουν τον εαυτό τους, αλλά είτε σ’ αρέσει είτε όχι, έτσι είναι. Φοβούνται ότι αν το μάθουν θ’ αρχίσουν να γίνονται καχύποπτες κι αυτό θα καταστρέψει πολλές σχέσεις τους στο μέλλον. Πολύ πιθανόν και η δική σου κοπέλα ν’ ανήκει σ’ αυτή την κατηγορία.
Την νοιάζεσαι; 

Αν ναι, δεν θα της το πεις. Μπορεί να το δείχνεις με τον χειρότερο τρόπο, αλλά την νοιάζεσαι. Γι’ αυτό άλλωστε είσαι μαζί της και γι’ αυτό νιώθεις όλες αυτές τις τύψεις για το one-night-stand σου. Αλλιώς δεν θα ήταν one-night-stand αλλά many-nights-stand. Το ότι το έκανες ήταν αρκετά άσχημο, αλλά με το να της το πεις θα την αποτελειώσεις. Εξαφάνισε κάθε τύψη που νιώθεις με το να γίνεις καλύτερος σύντροφος στο μέλλον. 

Μην είσαι εγωιστής 
Το να της το πεις μόνο εσένα θα ωφελήσει. Έκανες ότι έκανες για δική σου και μόνο ικανοποίηση και τώρα θες ν’ απαλλαχτείς από τις τύψεις και τις ενοχές σου. Σκέψου πόσο εγωιστικό είναι αυτό. Κι αφού το κατάλαβες, τώρα ήρθε η ώρα να καταλάβεις και εκείνη και να σκεφτείς και τα δικά της συναισθήματα.
Εμπρός ολοταχώςΈτσι ακριβώς κυλάει ο χρόνος. Μια σχέση δεν μπορεί να πάει πίσω. Άρα αν το ομολογήσεις και το μετανιώσεις που το έκανες, τώρα δεν μπορεί ν’ αλλάξει τίποτα. Η σχέση σας έχει πλέον αλλάξει και ίσως για πάντα, ακόμα κι αν σε συγχωρέσει. Δεν θα μπορεί να σου έχει εμπιστοσύνη(και με το δίκιο της), δεν πρόκειται να το ξεχάσει και μια αμφιβολία θα γυρίζει στο κεφάλι της. Αξίζει;

Pic Of The Day : Ο Γάμος Του ... Μ@Λ@Κ@ !


Pic of the day : Ο Γάμος του ... μ@λ@κ@ !

Η ατάκα του Ζοσέ στον Πεπ (video)

Ένα από τα... αναπάντητα ερωτήματα του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ αφορά αυτό που ψιθύρισε ο Μουρίνιο στον Γκουαρντιόλα κατά τη ρεβάνς της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ. «Του είπα ότι το ματς δεν είχε τελειώσει», αποκάλυψε ο Πορτογάλος τεχνικός.

   Ο Μουρίνιο ρωτήθηκε για το θέμα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Informe Robinson» του Canal Plus: «Όταν ο Τιάγκο Μότα είχε αποβληθεί, στην Μπαρτσελόνα πανηγύριζαν και έδειχναν ότι το παιχνίδι τελείωσε. Πλησίασα στον Πεπ και του είπα πως "σκέφτεσαι πως όλα έγιναν εύκολα τώρα, αλλά δεν έχει ακόμα λήξει ο αγώνας"», ήταν τα λόγια του πρώην τεχνικού της Ίντερ.



Εκπληκτική ιαπωνική ψεύτικη πισίνα!!!

Η «Μπάρτσα» ταπείνωσε τη Ρεάλ

Μία φοβερή και τρομερή Μπαρτσελόνα ταπείνωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 89-55 και προκρίθηκε στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ που διεξάγεται στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα». Εκεί θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τη Βαλένθια μετά τη νίκη-έκπληξη που σημείωσε με67-66 επί της οικοδέσποινας Κάχα Λαμποράλ. 

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του Τσάβι Πασκουάλ, που βρέθηκαν να προηγούνται ακόμη και με 40 πόντους (74-34) είχαν κορυφαίους τους Τέρενς Μόρις και Ρίκι Ρούμπιο με 16 και 13 πόντους αντίστοιχα, ενώ μόνο ο Κλέι Τάκερ με 15 διασώθηκε από το συγκρότημα του Ετόρε Μεσίνα. 

Δεκάλεπτα: 26-15, 45-29, 76-37, 89-55 

Μπαρτσελόνα: Σάδα 7, Ρούμπιο 13, Λάκοβιτς 8, Ναβάρο 6, Πέροβιτς 2, Βάσκεθ 9, Εντόνγκ 1, Μόρις 16, Λόρμπεκ 7, Μάικλ 13, Γκριμάου 6, Μπαζίλε 1. 

Ρεάλ Μαδρίτης: Τόμιτς 4, Σουάρεθ 3, Ρέγες 6, Ροντρίγκεθ 6, Βελίτσκοβιτς 4, Γκαρμπαχόσα 1, Φίσερ 10, Βιδάλ 2, Γιουλ 4, Τάκερ 15, Πριγκιόνι, Μίροτιτς. 

Μήπως οι σημερινές γυναίκες βρίσκονται σε βαθιά υπαρξιακή κρίση;

Οι σημερινές γυναίκες μου θυμίζουν ακροβάτες που προσπαθούν να ισορροπήσουν σε τεντωμένο σκοινί, χωρίς να ξέρουν στην τελική το αν όντως θέλουν να ισορροπήσουν…
Ανταγωνίζονται εμάς τους άνδρες στα ίσια σε όλα τα επίπεδα και, όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν αποκτήσει και όλα τα αρνητικά στοιχεία της ανδρικής συμπεριφοράς (μαγκιά, επιθετικότητα, άσχημη γλώσσα, τουπέ κλπ)! Ανταγωνίζονται τους άνδρες στις σπουδές, στη δουλειά (οκ μέχρι εδώ), αλλά και...
στο τσιγάρο, στο ποτό, στο δρόμο (σε προσπερνούν με το αυτοκίνητό τους και σε μπινελικώνουν επειδή πήγαινες πιο σιγά από αυτές και δεν τις άφηνες να κάνουν σφήνες!-μου έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές), στο βρίσιμο κλπ
Δεν έχουν πλέον κανένα σεβασμό προς τους άνδρες. Η γιαγιά μου και μετέπειτα η μητέρα μου δεν είχαν αυτοκίνητο αγορασμένο από τον προπάππου μου ή τον παππού μου αντίστοιχα για να κάνουν βόλτες, ούτε τις έστελναν οι πατεράδες τους διακοπές στη Μύκονο! Δεν τριγυρνούσαν στο χωριό τους με μίνι και αποκαλυπτικά τοπ, ούτε συζητούσαν φωναχτά τα γκομενικά τους στην πλατεία του χωριού!
Ο στόχος τους ήταν να παντρευτούν σε μικρή ηλικία και να κάνουν οικογένεια. Η γιαγιά μου είχε ανάγκη τον παππού μου (που την πήρε στα 20 της με προξενιό) γιατί ο παππούς έπαιρνε το μουλαράκι του και πήγαινε για δουλειά στο χωράφι, για να θρέψει την οικογένεια, ενώ εκείνη μεγάλωνε τα παιδιά στο σπίτι. Η μητέρα μου δούλευε η ίδια, αλλά είχε ανάγκη τον πατέρα μου γιατί το στάτους της εποχής δεν ήταν να σπουδάζει 20 χρόνια σε μεταπτυχιακά, διδακτορικά κλπ και να γίνει γριά με πτυχία, αλλά να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια το πολύ μέχρι τα 30.


Γι αυτό αυτές οι γυναίκες σεβόντουσαν τους άντρες. Σήμερα, όμως, καμία τέτοια πιεστική κοινωνική ή οικονομική ανάγκη δεν υπάρχει στις γυναίκες (άλλωστε σήμερα οι άνδρες δεν είναι σε ανώτερο επίπεδο κοινωνικά και οικονομικά από τις γυναίκες, αλλά στο ίδιο επίπεδο, το ίδιο ανεξάρτητες είναι και αυτές).

Έτσι, οι σημερινές γυναίκες συμπεριφέρονται απέναντι στους άντρες σαν να μην τους έχουν ανάγκη (και δεν τους έχουν) . Κανένα δέος και κανένα σεβασμό δεν νιώθουν απέναντί τους και όταν οι άνδρες τις πλησιάζουν, αυτές τους φέρονται συχνά με αγένεια και χλευασμό ή (στην καλύτερη) με αδιαφορία.

Γι αυτό και οι σημερινοί άνδρες δύσκολα τις πλησιάζουν, ή δεν τις πλησιάζουν καθόλου αν δεν τους δώσουν πρώτες αυτές το σήμα ότι τους θέλουν, οπότε αυτές καταλήγουν να λένε στο ίντερνετ, στην τηλεόραση, σε εκπομπές, κλπ, ότι χάθηκαν οι άνδρες, δεν υπάρχουν άνδρες πια, δεν φλερτάρουν κλπ.

Μήπως, όμως, η σωστή διαπίστωση είναι ότι δεν υπάρχουν πια γυναίκες? Μήπως έχουν μπεί σε τόσο βαθιά κρίση που ψάχνουν να βρούν την ταυτότητά τους? Πώς η σημερινή γυναίκα να προσελκύσει έναν άνδρα όταν πολλές φορές η ίδια δεν ξέρει αν ο εαυτός της είναι τελικά αρσενικό ή θηλυκό;
pswnio.gr

Ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη, DiCaprio και Phoenix


Τους δύο ηθοποιούς σχεδιάζει να κάνει ζευγάρι ο Clint Eastwood, μόνο για τις ανάγκες του κινηματογράφου βέβαια. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης προετοιμάζει μία ταινία στην οποία θα αναφέρεται στη σχέση του J Edgar Hoover με τον προστατευόμενό του Clyde Tolson, αλλά και γενικότερα στη ζωή του πρώην διευθυντή του FBI. Ο Leonardo DiCaprio λέγεται ότι θα παίξει πιθανότατα τον Hoover, εάν τελικά συμφωνήσει κάτι που..

ακόμη δεν έχει γίνει. Ο Phoenix θα υποδυθεί τον εραστή του. Στην πραγματικότητα ο Hoover δεν είχε ποτέ παραδεχτεί ότι είναι ομοφυλόφιλος και απαντούσε με σκληρό τρόπο σε όποιον το ισχυριζόταν.

Τέλος η PUMA από την ΑΕΚ

Μία ιστορία που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007, φτάνει στο τέλος της. Η συνεργασία της ΑΕΚ με την PUMA πέρασε από πολλές παραστάσεις. Αρχικά ο ερχομός του Ριβάλντο και η... εκτόξευση και τα τελευταία χρόνια η προσπάθεια να απαλλαγεί η εταιρεία Empire A.E. από τα χρέη προς την εταιρεία ένδυσης. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει τελειώσει η συνεργασία της ΑΕΚ με την PUMA. Ο βασικός λόγος που η Ένωση ήδη αναζητά επόμενη συμφωνία, έχει να κάνει με την αλλαγή ιδιοκτησίας της PUMA στην Ελλάδα. Τα δικαιώματα φεύγουν από γνωστό επιχειρηματία και η PUMA γίνεται International. Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι η συνεργασία δεν πάει καλά. Δεν υπάρχει ικανοποίηση ως προς τη συνεργασίας του. Όσον αφορά το θέμα με το χρέος, θα βρεθεί λύση και θα καλυφθεί με διακανονισμό σε βάθος χρόνου και με κόστος μικρότερο από το υπάρχουν.

Σε συζητήσεις με τρεις εταιρίες

Η ΑΕΚ λοιπόν κοιτά την επόμενη ημέρα στο θέμα της ένδυσής της. Πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τη NIKE, την ΑDIDAS και ακόμη μία μικρότερου βεληνεκούς εταιρεία.Με την τελευταία το θέμα δεν δείχνει να προχωρά, αν και οι συζητήσεις φέρεται να έχουν ξεκινήσει πριν από καιρό. Τούτη τη στιγμή τα δεδομένα θέλουν τη ΝΙΚΕ να είναι πιο κοντά σε νέα συνεργασία με την ΑΕΚ. Στα σκαριά βρίσκεται μία μεγάλη μακροχρόνια συμφωνία που θα επιφέρει οικονομικά κέρδη και στις δύο πλευρές, με την ΑΕΚ να είναι εκείνη που θα καρπώνεται πιο γρήγορα τα οικονομικά οφέλη. Στο παιχνίδι βρίσκεται και η ADIDAS, ωστόσο αυτή τη στιγμή το προβάδισμα στις συζητήσεις φαίνεται ότι το έχει η ΝΙΚΕ. Το δεδομένο είναι ότι η ΑΕΚ φεύγει απο την PUMA και η συμφωνία με νέα εταιρεία ένδυσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος (πιθανόν και όχι μόνο) αναμένεται να κλείσει το επόμενο διάστημα.

Γεμίζουν οι τσέπες των «κιτρινόμαυρων»

Πέρυσι η ΑΕΚ έκανε έναν καταστροφικό πρώτο γύρο (ένατη θέση) και εν πολλοίς αυτό οφείλεται στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με τους παίκτες να παίζουν συχνά απλήρωτοι και να σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο απεργίας. Αυτό το σενάριο όμως δεν αναμένεται να επαναληφθεί φέτος. 

Η διοίκηση της ΠΑΕ έδωσε εντολή σήμερα να καλυφθούν δόσεις συμβολαίων και παικτών, εκταμιεύοντας ένα ποσό που φτάνει τις 600.000 ευρώ. Στην απογευματινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα μάθουν πόσα χρήματα θα εισπράξει ο καθένας και η ψυχολογία τους αναμένεται να ανέβει ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή. 

Messi and Argentina

Pep Guardiola was asked about Lionel Messi's recovery and he thinks that the forward will be able to appear for Argentina in the friendly against Japan in Tokyo on Friday, October 8.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟGOAL!!!

Ο Βίτορ Ούγκο διεκδικεί πλέον με αξιώσεις το "βραβείο" για το πιο θεαματικό αυτογκόλ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς σκόραρε με τη βοήθεια του... πισινού του (video)!"Όλα τα γκολ μπαίνουν και όλα χάνονται", αναφέρει ένα κλασικό ποδοσφαιρικό μότο, όμως το συγκεκριμένο τέρμα που σημειώθηκε στην αναμέτρηση Σάντο Άντρε-Πορτουγκέζα ντε Ντεσπόρτος για τη δεύτερη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος ξεπερνάει και την πιο τρελή φαντασία.
Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης ο παίκτης της Σάντο Άντρε, Ούγκο, προσπάθησε να κόψει αντίπαλο επιθετικό που έμπαινε στην περιοχή, όμως πέφτοντας πάνω στη μπάλα, το μόνο που κατάφερε ήταν να τη στείλει -με το γοφό αλλά και μέρος του πισινού του- στα δίχτυα του εμβρόντητου γκολκίπερ της ομάδας του.

Το τέλος του αγώνα βρήκε μάλιστα την Σάντο Άντρε να γνωρίζει την ήττα με 3-2, με τον παίκτη να είναι απαρηγόρητος από τα απίστευτα "καπρίτσια" που έκανε εις βάρος του η "στρογγυλή Θεά" σε εκείνη τη φάση.
Το αυτογκόλ που Ούγκο που θα μείνει στην... ιστορία



Άλλαξε γνώμη και τα έβγαλε

Αναθεώρησε την απόφασή της ότι δεν θα κάνει ποτέ γυμνό η Τζέσικα Άλμπα και για τις ανάγκες της νέας της ταινίας όπου υποδύεται μία σέξι αστυνομικό, εμφανίζεται γυμνή και εντυπωσιάζει
Σεισμός! Η Τζέσικα Άλμπα παρά τις αντιρρήσεις της για γυμνό επιτέλους τα πέταξε όλα. Τι και αν μέχρι πριν έξι μήνες δήλωνε ότι κάτι τέτοιο δεν θα το κάνει ποτέ σήμερα φαίνεται ότι ο πακτωλός χρημάτων στα πόδια της την έκανε να λυγίσει και να πει το πολυπόθητο ναι.
Η 29χρονη καυτή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Βρετανικό περιοδικό Σκάρλετ δήλωνε πριν έξι περίπου μήνες "Δεν θα κάνω ποτέ στη ζωή μου γυμνό. Μπορώ να υποδυθώ ένα...χαρακτήρα με αισθησιασμό, να φορέσω σέξι ρούχα, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να γδυθώ".
Αυτή η συντηρητική συμπεριφορά της οφείλεται στο ότι κατάγεται από αυστηρή οικογένεια. "Κατάγομαι από μια αυστηρή, καθολική οικογένεια", δήλωνε η Τζέσικα.
Η ταινία στην οποία η Τζέσικα αποφάσισε να κάνει το μεγάλο (γυμνό) βήμα ονομάζεται Machete και θα κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο στις 26 Νοεμβρίου. Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Στίβεν Σιγκάλ και η γνωστή από τις περιπέτειές της με τα ναρκωτικά Λίντσει Λόχαν.
Οι πρώτες φωτογραφίες της ταινίας κυκλοφορήσαν. Αυτές δείχνουν την Τζέσικα κάνει γυμνή μπάνιο.
Η Τζέσικα υποδύεται την Σαρτάνα μια ανώτατη υπάλληλο του τμήματος αλλοδαπών της αστυνομίας η οποία σύμφωνα με το δελτίο τύπου είναι "διχασμένη ανάμεσα στην εφαρμογή του νόμου και του να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό".

Προσοχή! Επίθεση «clickjacking» εξαπλώνεται στο Facebook

Μια νέα επίθεση που ενεργοποιείται κάνοντας κλικ, έκανε την εμφάνισή της, η οποία προσβάλλει χιλιάδες χρήστες και εξαπλώνεται σαν τη φωτιά μέσα από την ενημέρωση του status στο προφίλ χρηστών του Facebook. Η επίθεση πραγματοποιείται με τη μορφή μιας ενημέρωσης του status, η οποία περιέχει έναν υπερσύνδεσμο με τη φράση στα αγγλικά: «Ω θεέ μου, Αυτός ο τύπος το παρατράβηξε με την εκδίκηση την πρώην φίλης του!».
Όπως και με άλλες παρόμοιες επιθέσεις, αφού ο χρήστης κάνει κλικ στο σύνδεσμο, του ζητείται να περάσει από ένα ψεύτικο captcha μηχανισμό, ώστε να μπορέσει να δει το περιεχόμενο της σελίδας.
Το ψευδές captcha ζητά από το χρήστη να κάνει κλικ σε...

δύο έγχρωμα κουτιά, τα οποία στην πραγματικότητα συνδέονται με τα κουμπιά “Like” και “Share” στο Facebook. Κατά συνέπεια οι χρήστες φαίνεται ότι στο Facebook τους αρέσει η συγκεκριμένη σελίδα και ο «τοίχος» στο προφίλ τους ενημερώνεται με το ίδιο μήνυμα ως status.
Η επίθεση αυτή δε φαίνεται να διαδίδει κακόβουλο λογισμικό, αλλά σίγουρα πρόκειται για spam, προκαλώντας την ενόχληση πολλών χρηστών. Αν κάποιος από σας πέσει θύμα της συγκεκριμένης απάτης, σας συμβουλεύουμε να σβήσετε το συγκεκριμένο μήνυμα από τον «τοίχο» σας, καθώς και το Like που σας ανάγκασε να κάνετε.

«Χόμερ Σίμπσον», το γονίδιο της... βλακείας

Γενετικά αίτια στη χαμηλή ευφυΐα διατείνονται ότι ανακάλυψαν αμερικανοί ερευνητές, πειραματιζόμενοι σε ποντίκια .

Αμερικανοί ερευνητές στο πανεπιστήμιο ιατρικής Εmory στην Ατλάντα ανακάλυψαν ένα γονίδιο που κάνει τα ποντίκια πιο έξυπνα μόνο όταν... δεν είναι ενεργό. Αποφάσισαν λοιπόν να ονομάσουν το RGS14 «γονίδιο του Χόμερ Σίμπσον» από το όνομα του δημοφιλούς ήρωα της σειράς κινουμένων σχεδίων «Τhe Simpsons», ο οποίος φημίζεται μεταξύ άλλων και για τη βλακεία του. Το γονίδιο υπάρχει και στους ανθρώπους, λένε οι επιστήμονες, αν και δεν έχουν γίνει ακόμη σχετικές έρευνες.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το RGS14 επενεργεί στον τομέα CΑ2 του ιππόκαμπου στον εγκέφαλο των ποντικών ο οποίος ρυθμίζει τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουν και σχηματίζουν νέες αναμνήσεις τα ποντίκια.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι τα ποντίκια στα οποία ήταν απενεργοποιημένο το RGS14 μπορούσαν να θυμούνται αντικείμενα τα οποία είχαν ερευνήσει και να προσανατολίζονται καλύτερα σε λαβυρίνθους σε σχέση με τα φυσιολογικά ποντίκια.

«Ακριβώς επειδή το επίμαχο γονίδιο φαινόταν να μειώνει την ευστροφία των ποντικών, αποφασίσαμε να το αφιερώσουμε στον Χόμερ Σίμπσον» λέει ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, καθηγητής της Φαρμακολογίας Τζον Χέπλερ. Στα πειράματα σε ποντίκια με απενεργοποιημένο το RGS14, η περιοχή CΑ2 φάνηκε να ανταποκρίνεται καλύτερα σε ηλεκτρικές διεγέρσεις. Επιπλέον οι νευρώνες δημιουργούσαν ισχυρότερες συνάψεις μεταξύ τους.

Αν και γνωρίζουμε εδώ και δεκαετίες ότι η περιοχή CΑ2 συνδέεται με την εδραίωση νέων γνώσεων και τη δημιουργία νέων αναμνήσεων, οι ερευνητές του Εmory τονίζουν ότι είναι ακόμη μία επιστημονικώς αχαρτογράφητη περιοχή του εγκεφάλου.

« Το μεγάλο ερώτημα που θέτει αυτή η έρευνα είναι γιατί είτε εμείς είτε τα ποντίκια διαθέτουμε ένα γονίδιο που μας κάνει λιγότερο έξυπνους. Πιστεύω ότι δεν είμαστε ακόμη σε θέση να κατανοήσουμε πλήρως τις προεκτάσεις του ζητήματος. Το RGS14 ενδέχεται να αποτελεί σημαντικό γονίδιο ελέγχου μιας περιοχής του εγκεφάλου. Οταν λείπει ή αδρανεί διαταράσσεται η ισορροπία των εγκεφαλικών σημάτων, που είναι σημαντικά για τη μάθηση και τη μνήμη » λέει ο δρ Χέπλερ.

Στη διάρκεια των πειραμάτων, η έλλειψη του RGS14 δεν έδειξε να βλάπτει με κάποιον άλλον τρόπο τα ποντίκια. Αλλά οι ερευνητές επισημαίνουν ότι είναι πιθανόν οι εγκεφαλικές λειτουργίες των ποντικών να άλλαξαν με την απενεργοποίηση του γονιδίου με τρόπο που δεν μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτός.

Αν και είναι ανθεκτικοί σε τραυματισμούς σε περιπτώσεις κρίσεων, « ορισμένοι τύποι νευρώνων που εδράζουν στην περιοχή CΑ2 χάνονται όταν πάσχει κανείς από σχιζοφρένεια, ενώ η απώλεια ενός άλλου γονιδίου το οποίο ενεργοποιείται κυρίως σε αυτή την περιοχή του εγκεφάλου οδηγεί σε διαφοροποίηση της κοινωνικής συμπεριφοράς. Αυτό υποδηλώνει ότι τα ποντίκια χωρίς το γονίδιο RGS14 μπορεί να μην ξεχνούν το ίδιο εύκολα όσο τα άλλα ποντίκια ή να έχουν τροποποιημένη συμπεριφορά και διαφορετική ευαισθησία σε περιπτώσεις κρίσεων, αυτό όμως δεν είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο » εξηγεί ο δρ Χέπλερ.

Λέει ότι « όραμα » της ομάδας του είναι να ανακαλύψουν στο μέλλον ένα σκεύασμα που θα απενεργοποιεί ή θα αναστέλλει τη λειτουργία του RGS14, έτσι ώστε να μπορέσουν να βελτιώσουν την εγκεφαλική λειτουργία.


Πηγή : TNSite 

Άγιος Παντελεήμονας...γη Ελληνική 20-09-2010





Όποιος δεν τρώει ότι του σερβίρουν τα ΜΜΕ ας δει το βίντεο
και αφου το δει ας αναλογιστεί
τελικά αυτοί είναι οι κακοί φασίστες που μας λένε τα κανάλια;
αυτοί είναι οι συμμορίες που λένε οι διεθνιστές;
και τέλος...τι διαφορά έχει ο απλός Έλληνας με όλους αυτούς;

Τα έσπασαν Ρέμος - Βέρτης ?

Ποιος το περίμενε ότι ο Αντώνης Ρέμος και ο Νίκος Βέρτης δεν θα μιλιούνται. Οι άλλοτε αγαπημένοι φίλοι και κάλοι...συνεργάτες δεν λένε πια ούτε “γεια”. Η αίτια αυτού του ξαφνικού χωρισμού των δυο φίλων είναι τα μάτια μιας γυναίκας. Και τι γυναίκας! Της Υβόννης Μπόσνιακ. Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο άνδρες ανέβηκαν στην Θεσσαλονίκη κι ενώ ο Νίκος Βέρτης περίμενε ότι θα έβλεπε συχνά τον φίλο του έγινε το εντελώς αντίθετο. Ο Αντώνης Ρέμος ήταν συνεχώς με την αγαπημένη του Υβόννη και δεν είχε χρόνο καθόλου για τον καρδιακό του φίλο, Νίκο. Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ήρθε η μέρα των γενεθλίων του Νίκου Βέρτη. Ο τραγουδιστής τα γιόρτασε σε πολύ στενό κύκλο καλώντας μόνο τους κολλητούς του φίλους, ανάμεσα σε αυτούς και ο Αντώνης. Εδώ Αντώνης, εκεί Αντώνης...πουθενά ο Αντώνης στο πάρτι του φίλου του Νίκου Βέρτη και ούτε που τον ειδοποίησε! Από εκείνη την ημέρα λοιπόν οι δυο τους δε έχουν ξαναμιλήσει.

Οι ατυχίες του επαγγέλματος (video)!

Ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης, Νομινίκ ντ' Ονόφριο, είδε την μπάλα κατάματα (στην κυριολεξία) αφού, την ώρα που ο παίκτης της Σαρλερουά προσπάθησε να διώξει, ο Ντεφούρ έκανε την προβολή με αποτέλεσμα να δει τον τεχνικό του να σφαδάζει.










Λάθος ελιγµός έριξε το υπερωκεάνιο στο παγόβουνο

ΩΣ ΤΩΡΑ πιστεύαµε πως ο «Τιτανικός» βυθίστηκε επειδή έπλεε µε µεγάλη ταχύτητα και το πλήρωµά του δεν κατάφερε την κατάλληλη στιγµή να δει το παγόβουνο. Οµως τώρα αποκαλύπτεται ότι ο κίνδυνος είχε εντοπιστεί εγκαίρως, αλλά το υπερωκεάνιο κατευθύνθηκε πάνω του εξαιτίας ενός στοιχειώδους λάθους στην πηδαλιούχηση. Σύµφωνα µε ένα νέο βιβλίο, το πλοίο είχε άφθονο χρόνο για να αποφύγει το παγόβουνο, όµως ο πηδαλιούχος έστριψε απλώς προς λάθος! κατεύθυνση.
 Μέχρι να διορθωθεί το καταστροφικό σφάλµα, ήταν ήδη πολύ αργά και το παγόβουνο τρύπησε το κύτος του πλοίου. Το γεγονός αυτό το οποίο έρχεται στο φως σχεδόν 100 χρόνια µετά την καταστροφή κρατήθηκε µυστικό ώς τώρα από την οικογένεια του πιο υψηλόβαθµου από τους αξιωµατικούς του πλοίου που επέζησαν της καταστροφής. Ο ανθυποπλοίαρχος Τσαρλς Λαϊτόλερ συγκάλυψε το σφάλµα επειδή ανησυχούσε ότι ίσως οδηγούσε στη χρεοκοπία τους ιδιοκτήτες του υπερωκεάνιου και να χάσουν τη δουλειά τους οι συνάδελφοί του. 
Ο Λαϊτόλερ πέθανε το 1952 ως ήρωας πολέµου της µάχης της Δουνκέρκης και το γεγονός δεν αποκαλύφθηκε από φόβο ότι θα κατέστρεφε τη φήµη του. Οµως τώρα η εγγονή του, η Λαίδη Λουίζ Πάτεν, το αποκαλύπτει στο νέο µυθιστόρηµά της «Good as Gold» («Καλός σαν χρυσός»). Ο παππούς της είχε πεθάνει πριν γεννηθεί εκείνη, όµως έζησε µε τη γιαγιά της που της αφηγήθηκε την ιστορία. 
«Ολο δεξιά!» 
Το λάθος συνέβη επειδή την εποχή εκείνη που τα πλοία µετατρέπονταν από ιστιοφόρα σε ατµόπλοια υπήρχαν δύο συστήµατα πηδαλιούχησης εντελώς αντίθετα µεταξύ τους. Ετσι, η διαταγή για στροφή «όλο δεξιά!» σήµαινε ότι το πηδάλιο έπρεπε να γυρίσει δεξιά βάσει του παλιού συστήµατος και αριστερά βάσει του νέου. Οταν ο υποπλοίαρχος Ουίλιαµ Μέρντοκ εντόπισε το παγόβουνο σε απόσταση δύο µιλίων, η διαταγή του «όλο δεξιά!» παρερµηνεύθηκε από τον πηδαλιούχο Ρόµπερτ Χίτσινς, ο οποίος έστριψε το πλοίο δεξιά αντί αριστερά. Ειδοποιήθηκε σχεδόν αµέσως ν! α διορθώσει το λάθος, όµως ήταν αργά. 
Σύµφωνα µε τη Λαίδη Πάτεν, την κατάσταση επιδείνωσε στη συνέχεια το γεγονός ότι ο πρόεδρος της πλοιοκτήτριας εταιρείας Μπρους Ισµαϊ έπεισε τον καπετάνιο να συνεχίσει τον πλου. Ετσι αυξήθηκε η πίεση του νερού που έµπαινε στο κύτος, µε αποτέλεσµα ο «Τιτανικός» να βυθιστεί πολλές ώρες νωρίτερα απ’ ό,τι αν είχε σταµατήσει τις µηχανές. 

Ο Αμπρέου τα έχει...

Ο πρώην παίκτης του Άρη έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «Lance» για τον τρόπο με τον οποίο... πανηγύρισε το γκολ στο ντέρμπι Βάσκο ντα Γκάμα - Μποταφόγκο (2-2). 

Το πρωτοσέλιδο ήταν εμπνευσμένος από το παρατσούκλι του. «Loco empate», δηλαδή «τρελή ισοπαλία». Ο Αμπρέου σκόραρε στο δεύτερο λεπρό των καθυστερήσεων με πέναλτι και πανηγύρισε δηλώνοντας ότι έχει μεγάλα... κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος μετά. «έχουμε μεγάλα καρύδια»! Και μη φανταστεί κάποιος ότι παρερμηνεύτηκε η χειρονομία του, αφού και ο ίδιος έσπευσε να επιβεβαιώσει αργότερα με δηλώσεις του το μήνυμα που έστειλε.
http://www.gazzetta.gr/

Στη..."φάκα"σπείρα Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών

Χθες βράδυ,από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, συνελήφθησαν στα Μέγαρα Αττικής δύο νεαροί Αλβανοί 23 και 25 ετών και στα Ιωάννινα ένας ακόμη 23χρονος Αλβανός, για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που οργανώθηκε μετά από πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικός, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού και προσποιούμενος τον διακινητή, παρέλαβε,τις πρωινές ώρες χθες από προσυμφωνημένο σημείο στον Αμάραντο Κόνιτσας, σαράντα (40) δέματα ακατέργαστης κάνναβης, με σκοπό να τα μεταφέρει στα Μέγαρα Αττικής.Στις 23.30΄ το βράδυ, οι δύο νεαροί Αλβανοί,προσήλθαν με Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο σε προσυμφωνημένο σημείο, για τη παραλαβή τριάντα πέντε (35)δεμάτων και συνελήφθησαν. Μια ώρα αργότερα, στα Ιωάννινα συνελήφθη και ο 23χρονος, ο οποίος θα παραλάμβανε την υπόλοιπη ποσότητα των ναρκωτικών.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τα σαράντα ένα (41) περίπου κιλά ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων (4.500) ΕΥΡΩ που βρέθηκε στην κατοχή των δύο Αλβανών και το όχημα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση. 

Σέρρες: Έγινε και αυτό!

Απίστευτα πράγματα στην κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων με πρωταγωνιστή έναν 38χρονο επιδειξία...


Το περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (22-09-2010), μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων της περιοχής. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας 38χρονος που περπατούσε στο πεζοδρόμιο, σταμάτησε ξαφνικά, κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται μπροστά στον κόσμο...
Τα αρχικά γέλια, διαδέχτηκε ο έντονος εκνευρισμός αφού ο 38χρονος δεν σταματούσε με τίποτα! Ούτε όταν από το σημείο περνούσαν μικρά παιδιά που επέστρεφαν στο σπίτι. Του φώναζαν, του ζητούσαν να ντυθεί και να φύγει αλλά εκείνος τους αγνοούσε επιδειχτικά.
Έτσι ειδοποιήθηκε η αστυνομία και λίγα λεπτά αργότερα, ο 38χρονος που παρέμενε σε εκείνος το σημείο, συνελήφθη. Πλέον κρατείται σε αστυνομικό τμήμα και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών...

«Δεν θα γίνουμε Λας Βέγκας» διαβεβαιώνει η κυβέρνηση σχετικά με τις επενδύσεις από το Κατάρ

«Ούτε Λας Βέγκας θα γίνουμε, ούτε για καζίνο μιλάμε» τονίζει η κυβέρνηση με αφορμή τα δημοσιεύματα, αλλά και τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στη συμφωνία επένδυσης από το Κατάρ.

Ο Γιώργος Πεταλωτής ξεκαθάρισε ότι σε αυτή τη συμφωνία δεν έχει συμπεριληφθεί το Ελληνικό, έκανε λόγο για «σενάρια» και επεσήμανε ότι υπάρχει γενικότερο πλαίσιο συνεργασίας, που αφορά στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της οικονομικής συνεργασίας σε συγκεκριμένους τομείς και ειδικότερα στον τομέα της ανάπτυξης.

Συμπλήρωσε ότι το συγκεκριμένο κεφάλαιο του Κατάρ αφορά επενδύσεις μέχρι 5 δισ. ευρώ και είναι από τα πιο αξιόπιστα επενδυτικά κεφάλαια σε όλο τον κόσμο.

«Σήμερα έχουμε θέσει τις βάσεις ενός αξιόπιστου επιτελικού κράτους που δεν αποτελεί πλέον αποτρεπτικό παράγοντα,αλλά αντίθετα προκαλεί το διεθνές ενδιαφέρον» κατέληξε.

Καταρχήν θετική εμφανίζεται η ΝΔ απέναντι στη συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση.

Μιλώντας στον Real Fm, ο Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε: «Θέλουμε να εξετάσουμε τη συμφωνία. Δεν θα κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, αλλά δεν θα δώσουμε και λευκή επιταγή.»

Κληθείς να κάνει μία αποτίμηση του ταξιδιού του Γ.Παπανδρέου στις ΗΠΑ, ο βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε ότι είναι σωστό ο πρωθυπουργός να είναι στο εξωτερικό, εκφράζοντας πάντως την εκτίμηση ότι «έχει παραγίνει. Κάποιος πρέπει να είναι και εδώ».

Το ΚΚΕ από την πλευρά του σημειώνει: «Ο λαός δεν χρειάζεται χώρους τύπου Λας Βέγκας. Η δυνατότητα να ικανοποιηθούν οι λαϊκές ανάγκες για άθληση, ψυχαγωγία, πολιτιστική δραστηριότητα, μεγάλης έκτασης πνεύμονα πρασίνου με δωρεάν και εύκολη πρόσβαση του εργαζόμενου, με φθηνές και γρήγορες συγκοινωνίες, σε ένα μεγάλο πολυθεματικό πάρκο στο Ελληνικό, έχει ήδη τεκμηριωθεί επιστημονικά και δεν απαιτεί δαπανηρές επενδύσεις.»

Θετική κρίνει την υπογραφή συμφωνίας ο πρόεδρος του ΛΑΟΣΓ.Καρατζαφέρης: «Ας καταλάβουν επιτέλους κάποιοι, ότι όσες περισσότερες επενδύσεις και όσο το ταχύτερο γίνουν, τόσο πιο γρήγορα θα πέσουν τα spreads και δεν θα έχουμε ανάγκη την τρόικα.»

Αντίθετα ο ΣΥΝ για μια ακόμα φορά εκφράζει την αντίθεσή του στη συμφωνία, τονίζοντας ότι το νομοθετικό πλαίσιο που ετοιμάζεται για την επιτάχυνση των επενδύσεων (fast track) καταστρατηγεί μια σειρά από κατοχυρωμένους μηχανισμούς αδειοδότησης και ελέγχου.

«Προσπαθεί να παρακάμψει το δικαστικό έλεγχο, και ιδιαίτερα το ΣτΕ, εξουδετερώνει τις τοπικές κοινωνίες» υπογραμμίζει.

Από την πλευρά τους οι Οικολόγοι-Πράσινοι δηλώνουν: «Αν ο εμίρης του Κατάρ προσφέρει ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική κυβέρνηση, είναι γιατί οι περισσότερες από τις επενδύσεις του, δύσκολα θα ήταν ευπρόσδεκτες σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

» Ποια άλλη πόλη με το έλλειμμα πρασίνου της Αθήνας, θα προικοδοτούσε με 1.000-1.500 στρέμματα πολύτιμης δημόσιας γης, οικοδομικά σχέδια όπως αυτά που εξαγγέλλονται για το Ελληνικό; Η ανακύκλωση της αδιέξοδης πρακτικής να εκχωρούμε το μέλλον για να βολέψουμε το παρόν, δεν αποτελεί διέξοδο από την κρίση.»

Από τη Δημοκρατική Αριστερά, ο Γρ.Ψαριανός -υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, τόνισε ότι στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή, όχι μόνο δεν αυξάνονται οι πράσινοι χώροι, αλλά πλέον κινδυνεύουν και οι τελευταίοι μεγάλοι ελεύθεροι χώροι που έχουν απομείνει: ο Ελαιώνας, το Γουδή, το Ελληνικό.

«Να υπερασπίσουμε τη ζωή μας, να δώσουμε ανάσα οξυγόνου στην πρωτεύουσα. Να κάνουμε Μητροπολιτικό Πάρκο το Ελληνικό και να κρατήσουμε ελεύθερη την παραλία χωρίς εμπορευματοποίηση και παράνομες δραστηριότητες» κατέληξε.

You might also like:

Related Posts with Thumbnails