Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Μαριχουάνα στη βουλή

Ακτιβιστής, ο οποίος προασπίζεται το δικαίωμα στη χρήση κάνναβης, άναψε τσιγάρο μαριχουάνας στο κοινοβούλιο του Καναδά και το κάπνισε πριν τον αντιληφθούν οι άνδρες ασφαλεία.


Το είπε και το έκανε, άναψε τσιγάρο μαριχουάνας μέσα στο Καναδικό κοινοβούλιο! Πρόκειται για έναν ακτιβιστής που προασπίζεται το δικαίωμα στη χρήση κάνναβης ο οποίος  άναψε ένα τσιγάρο μαριχουάνας μέσα στο κοινοβούλιο εν μέσω συνεδρίασης και πρόλαβε να το καπνίσει σχεδόν όλο προτού τον σταματήσουν οι άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας.
Σύμφωνα με το κανάλι CTV ο Σάμιουελ Μέλας, ο οποίος βρισκόταν στα θεωρεία του κοινού, ζητά να γίνει πιο ελαστικός ο νόμος περί κατοχής μαριχουάνας για ιατρικούς σκοπούς, με βάση τον οποίο περίπου 4000 Καναδοί επιτρέπεται να καπνίζουν κάνναβη.
Βγαίνοντας από το κτίριο του κοινοβουλίου ο Μέλας ζήτησε από την καναδική κυβέρνηση να επιτρέψει την κατανάλωση προϊόντων με βάση την κάνναβη, όπως κρέμες και γλυκά, πάντα για ιατρικούς σκοπούς.
"Η σύζυγός μου δεν μπορεί να καπνίσει αυτά τα φάρμακα γιατί πάσχει από καρκίνο των πνευμόνων. Έτσι, της φτιάχνω βούτυρο και χυμούς" με βασικό συστατικό τη μαριχουάνα, εξήγησε ο ίδιος.
Ο Μέλας δεν συνελήφθη αφού ο αστυνομικός που τον εντόπισε να καπνίζει μέσα στο κοινοβούλιο του ζήτησε απλώς να σβήσει το τσιγαριλίκι του.
Η χρήση κάνναβης απαγορεύεται στον Καναδά, εκτός από κάποιες μικρές εξαιρέσεις για ιατρικούς σκοπούς. Τα τελευταία χρόνια έγιναν τρεις απόπειρες να αποποινικοποιηθεί η κατοχή μικρών ποσοτήτων αλλά απέτυχαν όλες, κυρίως επειδή προκηρύσσονταν εκλογές.
Το θέμα δεν ξανασυζητήθηκε μετά το 2006, όταν κέρδισε τις εκλογές ο συντηρητικός πρωθυπουργός Στίβεν Χάρπερ

Πολύ ξύλο..

Ο "Iron Mike" βρίσκεται στην Κορέα για τους αγώνες που γίνονται K-1 MAX. Εκεί ο Ζαμπίδης πέτυχε μεγάλη νίκη απέναντι στον στον Chahid "The Pitbull" Oulad El Hadj, περνώντας στην οκτάδα με τους καλύτερους μαχητές του κόσμου .. Δείτε το βίντεο, αν αντέχετε!!

Συνελήφθη o «βέβηλος»

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών της Κύπρου βρίσκεται ο οπαδός της Ομόνοιας, ο οποίος έκαψε την ελληνική σημαία στο χθεσινό ντέρμπι των πρωταθλητών με το ΑΠΟΕΛ. 

Ο συγκεκριμένος οπαδός, ο οποίος προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, γνωστός και ως «Μαχαλεπάρης», έχει απασχολήσει πολλές φορές τις τοπικές Αρχές, καθώς και τους κυβερνητικούς γιατρούς, αφού πρόκειται για άτομο με αρκετές ψυχολογικές διαταραχές.

Δηλώσεις επί του θέματος έκανε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα φροντίσει ώστε να μην παρακολουθήσει ξανά παιχνίδι της ομάδας από το γήπεδο.

«Καταδικάζουμε τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το ρίξιμο φωτοβολίδων από την κερκίδα μας στον αγωνιστικό χώρο, τα υβριστικά συνθήματα κατά του πρόεδρου της Δημοκρατίας και το κάψιμο ελληνικής σημαίας. Πρέπει επιτέλους να επικρατήσει στο κυπριακό ποδόσφαιρο η λογική και η μετριοπάθεια από όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσάνθου.

Έχει ξεφύγει τελείως!

Ανέκαθεν έκανε τολμηρές αναρτήσεις στην προσωπική της σελίδα στο Twitter, αλλά αυτή τη φορά το παράκανε…

Η 46χρονη τραγουδίστρια - ηθοποιός Courtney Love πόζαρε γυμνή στον φακό, βγάζοντας τα απόκρυφά της όλα στη φόρα, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία πόζαρε με το φόρεμά της ανεβασμένο στο καθρέφτη του μπάνιου.







Τα ναρκωτικά την έχουν καταστρέψει…



Ποιος άντρας πήρε τη θέση της Hayek, της Mendes και της Alba;

Δείτε την επιλογή για τον εορτασμό των 150 χρόνων γνωστού ποτού

Ένα ημερολόγιο το οποίο είναι γνωστό ότι κάθε χρόνο φιλοξενεί ωραίες γυναίκες αποφάσισε να αλλάξει πολιτική και να συνεργαστεί φέτος με έναν άντρα για την 150η επέτειό της εταιρίας.

Ο λόγος για το ημερολόγιο της Campari για το οποίο φωτογραφίζονταν πάντα ωραίες γυναίκες όπως η Salma Hayek, η Eva Mendes, η Jessica Alba και άλλες όμορφες αντίστοιχα.

Φέτος, όμως το Campari κλείνει 150 χρόνια και το εορταστικό του ημερολόγιο κάνει στροφή 360 μοιρών και φιλοξενεί έναν άντρα στις σελίδες του. Ο Benicio Del Toro είναι αυτός που επιλέχθηκε γι΄αυτή τη δουλειά γιατί όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρίας είναι ό,τι ακριβώς έψαχναν για το συγκεκριμένο κόνσεπτ  της φωτογράφισης.

O ίδιος ο Del Toro δήλωσε ότι είναι πολύ περήφανος που τον επέλεξαν και θα είναι ο πρώτος άντρας που θα ποζάρει για το ημερολόγιο της Campari.

Απολαύστε τον γοητευτικό ηθοποιό στη φωτογράφιση:





You might also like:

Related Posts with Thumbnails