Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

O τυχερός παρτενέρ

Σε βίντεο με την Πάμελα θα συμπρωταγωνιστήσει ένας υπερτυχερός θαυμαστής της ηθοποιού (που λέει ο λόγος) Πάμελα Άντερσον.
Η σταρ της σειράς Baywatch, είχε ταράξει τα νερά της Showbiz, όταν τη δεκαετία του 90' είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο ένα ροζ βίντεο που είχε γυρίσει με τον τότε σύζυγό της, Τόμι Λι.
Αρκετά χρόνια μετά η χυμώδης Πάμελα, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, θα πρωταγωνιστήσει και πάλι σε βίντεο στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.
Μαζί της όμως δεν θα είναι ένας άλλος ηθοποιός, αλλά κάποιος άγνωστος νικητής διαγωνισμού!
Το μικρό φιλμ με τίτλο "The Commuter" θα κάνει πρεμιέρα σε αίθουσα του Λονδίνου τον επόμενο μήνα και θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν οι επόμενοι νικητές του διαγωνισμού, που θα παρηγορηθούν έτσι για την απώλεια της πρώτης θέσης.
Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι "το φιλμ θα γυριστεί με την κάμερα του νέου κινητού, για να αποδειχθεί ότι η ποιότητά της λήψης είναι ίδια με τις κάμερες που χρησιμοποιούνται σε κανονικές ταινίες".
Όλοι αυτό θα προσέξουν. Την ποιότητα της λήψης...

Το Farmville φεύγει από το Facebook;


H ΕΤΑΙΡΊΑ ΤΟΥ FARMVILLE ΣΚΈΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΦΎΓΕΙ ΑΠΌ ΤΟ FACEBOOK!

Η εταιρία Zynga, δημιουργός των παιχνιδιών όπως το Farmville και το Mafia Wars, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Facebook αφού όπως λέγεται, σχεδιάζει να ανοίξει το δικό της κοινωνικό δίκτυο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση μεταξύ Facebook και Zynga είναι τεταμένες αφού η Zynga θέλει το 30% από τα έσοδα των τίτλων της που κερδίζει το Facebook.


Από την άλλη μεριά κάτι ανάλογο θέλουν και οι υπεύθυνοι του Facebook και γι' αυτό προσπαθούν να πείσουν τη Zynga να υπογράψει νέα, πολυετή σύμβαση αποκλειστικότητας.


Ένα mail που διέρρευσε από τον διευθυντή της Zynga κυκλοφορεί ανάμεσα στους υπαλλήλους της εταιρείας και τους προετοιμάζει για πιθανό «χωρισμό» από το Facebook.


Αν συμβεί αυτό, η Zynga μάλλον θα δημιουργήσει το δικό της κοινωνικό δίκτυο που θα ονομάζεται Zynga Live και φυσικά θα έχει όλα τα παιχνίδια της εταιρείας.


Τέλος η Zynga και το Facebook δεν έχουν πάρει θέση επίσημα ακόμα.

Παντρεύεται την συμπαρουσιάστριά του ο Κανάκης;

Πρόταση γάμου στην  συμπαρουσιάστριά του στο «Ράδιο Αρβύλα», Χριστίνα Μουστάκα, φαίνεται πως έκανε ο Αντώνης Κανάκης! Έτσι τουλάχιστον λένε οι φήμες, που δεν ξέρουμε αν προέκυψαν ενόψει της πρεμιέρας της εκπομπής ή του γάμου της πρώην του, Σάντυς Κουτσοσταμάτη...

Τι κι αν οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι από πέρυσι και ο φωτογραφικός φακός τους είχε «τσακώσει» μαζί, ακόμα και για ψώνια στην Αθήνα; Τόσο ο Αντώνης, όσο και η Χριστίνα αρνούνται ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Ωστόσο, το τηλεοπτικό φλερτ στο «Ράδιο Αρβύλα» καλά κρατεί, με τον παρουσιαστή να μιλά με τα καλύτερα λόγια για την μελαχρινή συνεργάτιδά του, αλλά και να αφήνει ουκ ολίγαυπονοούμενα για το πλούσιο μπούστο της...

Αυτή τη φορά, πάντως, οι φήμες πήγαν ακόμα ένα βήμα παρακάτω και λένε ότι ο Αντώνηςέκανε πρόταση γάμου στην Χριστίνα.

Πάντως, το καλοκαίρι η παρουσιάστρια προτίμησε την βότκα από το greek ouzaki, καθώςκυκλοφορoύσε σκαφάτη στη Σκιάθο με Ρώσο επιχειρηματία. Από το ίδιο νησί βέβαιαπέρασε και ο Αντώνης Κανάκης, συνοδευόμενος από τον καλό του φίλο Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Πηγές από το περιβάλλον του παρουσιαστή λένε ότι ένας γάμος δεν είναι στα σχέδιά του, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν πως φαντάζεται τον εαυτό του με γυναίκα και παιδιά.

Βρε λέτε να τον έκανε το Χριστινάκι να αναθεωρήσει;

Δύο κολλητοί και παντρεμένοι στην Αχαϊα... έγιναν ζευγάρι!

Τι συμβαίνει με δύο κολλητούς στην περιοχή του δήμου Δυτικής Αχαΐας, για τους οποίους ακούγεται... ό,τι μπορείτε να φανταστείτε; Οι συζητήσεις είναι τόσο έντονες που έχουν πέσει από τα σύννεφα ακόμη και αυτοί που τους ξέρουν καλά! «Μα είναι δυνατό να συμβαίνει κάτι τέτοιο;», αναρωτήθηκε μιλώντας στον «Κόσμο» κάτοικος της περιοχής. Κι όμως οι φήμες είναι τόσο έντονες που οι δύο φίλοι έχουν καταντήσει δακτυλοδεικτούμενοι! 
Δύο τινά συμβαίνουν:
‘Η κάποιος άρχισε να διαδίδει... πράγματα και θάματα για να τους εκδικηθεί, ή όλα αυτά που λέγονται ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 
Πρόκειται για δύο φίλους γνωστούς από παιδιά, στην κυριολεξία «κολλητούς»! Μεγάλωσαν, άρχισαν να δουλεύουν και παντρεύτηκαν! Είναι ακόμη παντρεμένοι και οι δύο (τουλάχιστον στα χαρτιά) αν και οι συγκεκριμένες «φήμες» αναφέρουν πως τον τελευταίο καιρό ζουν σε διάσταση με τις αγαπημένες τους, οι οποίες τους έπιασαν στα πράσα! Ναι, αυτό λένε πως συνέβη! Οι γυναίκες ανακάλυψαν -πέφτοντας από τα σύννεφα-, πως οι άνδρες τους ήταν ζευγάρι! 
Πρόκειται για δύο άνδρες -άνω των τριάντα-, ιδιαίτερα γνωστούς στην περιοχή τους, και μάλιστα με μεγάλη κοινωνική δράση. Τι έχει συμβεί, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Ένα είναι βέβαιο, ότι όλη η περιοχή συζητά για τους δύο νέους. Και μάλιστα τελευταία... σε όποια σημεία και αν κυκλοφορούν τους κοιτάζουν... με μισό μάτι! Από την πλευρά τους οι γυναίκες τους δεν δείχνουν αποφασισμένες να δώσουν διάσταση στο θέμα. Έτσι η υπόθεση συνεχίζει να καλύπτεται από πέπλο... ροζ μυστηρίου!

Ο John Travolta είναι gay;

ΟΚΤΏ ΆΝΔΡΕΣ ΔΗΛΏΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΎΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΌΤΙ ΕΊΧΑΝ ΜΊΑ ΙΔΙΑΊΤΕΡΗ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΊΓΝΩΣΤΟ ΗΘΟΠΟΙΌ.

Σάλο προκαλούν τα δημοσιεύματα σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το γνωστό National Enwuirer τα οποία αφήνουν να εννοηθεί ότι ο γνωστός ηθοποιός John Travolta στη θέα
του οποίου εκατομμύρια γυναίκες παραληρούν, είναι gay.

Ο σταρ του Hollywood που είναι παντρεμένος με την Kelly Preston η οποία σε λίγες εβδομάδες θα γεννήσει το τρίτο τους παιδί, φέρεται να είχε στενές επαφές με οκτώ άνδρες, όπως οι ίδιοι τουλάχιστον δηλώνουν στα έντυπα μέσα ενημέρωσης.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημο σχόλιο από την πλευρά του ηθοποιού, αλλά οι κακές γλώσσες του Hollywood κάνουν λόγο για μαύρα σύννεφα στο γάμο του διάσημου ζευγαριού

Πήγε να ληστέψει και πείστηκε να πάρει δάνειο

Προσπάθησε να αφαιρέσει από τράπεζα 2000 δολάρια αλλά μάλλον δεν είχε στο… αίμα του τη ληστεία.
Ένας 59χρονος από την Καλιφόρνια μπήκε στο κατάστημα και ζήτησε από τον ταμία 2000 δολάρια λέγοντας ότι πρόκειται για ληστεία.
Αρχικά δημιουργήθηκε ένας πανικός, αλλά όταν οι υπάλληλοι του είπαν ότι θα μπορούσε να ζητήσει το ποσό σε δάνειο, ο επίδοξος ληστής έδειξε να το σκέφτεται.
Ρωτώντας για τη δόση του δανείου και τα επιτόκια έχασε χρόνο και συνελήφθη τελικά από τις αρχές.

Η Ουάσινγκτον «έβαλε» στο μάτι Skype, Facebook και BlackBerry

Με στόχο την προστασία της εθνικής ασφάλειας, η αμερικανική κυβέρνηση ετοιμάζει σχέδιο νόμου που θα επιτρέπει στις μυστικές υπηρεσίες να παρακολουθούν ευκολότερα τις επικοινωνίες στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης, γράφουν σήμερα οι New York Times.

Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου, το οποίο ο Λευκός Οίκος προγραμματίζει να στείλει στο Κογκρέσο το 2012, όλες οι υπηρεσίες επικοινωνιών, όπως το Facebook, το Skype, ή ακόμα και τα κινητά BlackΒerry, θα μπορούν να γίνουν αντικείμενο επόπτευσης από τις αρχές. To σχέδιο προβλέπει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα
υποκλοπής και παρακολούθησης κρυπτογραφημένων μηνυμάτων.

«Δεν πρόκειται για επέκταση των εξουσιών των αρχών» δήλωσε στην εφημερίδα η Βάλερι Καπρόνιτου FBI. «Πρόκειται για προφύλαξη της ικανότητάς μας να εξασκούμε τις ισχύουσες δικαιοδοσίες με στόχο την προστασία του πληθυσμού και την εγγύηση της εθνικής μας ασφάλειας» είπε. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, εκπρόσωποι του Λευκού Οίκου, του υπουργείου Δικαιοσύνης, της ομοσπονδιακής αστυνομίας και της υπηρεσίας εθνικής ασφάλειας έχουν πραγματοποιήσει πολλές συναντήσεις τους τελευταίους μήνες μελετώντας το σχέδιο νόμου.

O Τζέιμς Ντέμπσεϊ, αντιπρόδρος της οργάνωσης Center for Democracy and Technology, θεωρεί ότι το σχέδιο απειλεί «θεμελιώδη στοιχεία της επανάστασης του Διαδικτύου», συμπεριλαμβανομένου της αποκεντρωμένης αρχιτεκτονικής του.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, τα δίκτυα τηλεφωνίας και δεδομένων ήδη οφείλουν να υπακούουν σε κυβερνητικά αιτήματα για παρακολούθηση των επικοινωνιών. Σε αντίθεση όμως με τις εταιρείες τηλεφωνίας, οι πάροχοι ηλεκτρονικών υπηρεσιών επικοινωνίας δεν είναι υποχρεωμένοι να αναπτύσσουν και να υλοποιούν συστήματα παρακολούθησης προτού δεχτούν τέτοια αιτήματα.

Το άρθρο των New York Times έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της Ινδίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ότι απαιτούν να έχουν πρόσβαση στις κρυπτογραφημένες υπηρεσίες των BlackBerry.

Ακου το νέο τραγούδι του Χατζηγιάννη

"Στην άκρη του παράδεισου" ονομάζεται η νέα σειρά εποχής της κρατικής ραδιοτηλεόρασης σε σενάριο Πάμπου Κουζάλη, Δέσποινας Πυρκεττή, Φωτεινής Γεννάρη και σε σκηνοθεσία του Κλείτου Κλείτου, της οποίας το μουσικό θέμα ερμηνεύει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.


Το ομότιτλο κομμάτι είναι μια δημιουργία των Κώστα Κακογιάννη και Πάμπου Κουζάλη. Ο Μιχάλης άκουσε το τραγούδι για πρώτη φορά
σε πρόσφατη επίσκεψή του στο Παράκεντρο στη Λεμύθου, τον πολιτιστικό οργανισμό που ίδρυσαν οι δύο δημιουργοί, και με χαρά δήλωσε ότι θέλει να το ερμηνεύσει. Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Παράκεντρο στις αρχές Σεπτεμβρίου. 

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο Κώστας Κακογιάννης συνεργάζεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά τα «Γένεσις», «Προσευχή» και «Ακτή Ονείρων». 

Ακούστε το

Ποια είναι η πιο χαμηλόμισθη παρουσιάστρια στην ελληνική TV;

Ποια είναι η πιο χαμηλόμισθη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης;

Και όμως ναι, το ακούσαμε και αυτό. Ή μάλλον στο περίπου…

Η Σίσσυ Χρηστίδου (!), που σε συνέντευξη της αποκαλύπτει ότι ανήκει στις χαμηλόμισθες παρουσιάστριες της TV. Τόνισε μάλιστα ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν της κάνουν και μεγάλη μείωση μισθού.
Τώρα τι εννοεί με τον όρο «χαμηλόμισθη» δεν το διευκρίνισε η ξανθιά πλέον Σίσσυ. Γιατί αν το λέει συγκριτικά με άλλες συναδέλφους της που παίρνουν αστρονομικά ποσά, τότε σε καμία περίπτωση δεν ανήκει στην κατηγορία των… χαμηλόμισθων.

Τόσο χάλια όσο το 1992...

Tο χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα από τη σεζόν 1991-92 κάνει φέτος η ΑΕΚ. Έπειτα από 4 αγωνιστικές η «Ένωση» μετράει μόλις 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες έχοντας 4 βαθμούς.

Τη σεζόν 1991-92 στις 4 πρώτες αγωνιστικές, η ΑΕΚ είχε 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα με 4 βαθμούς αφού τότε ίσχυε το βαθμολογικό σύστημα 2-1-0. Μάλιστα, τότε οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δυσκολότερο πρόγραμμα μιας και είχαν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την Κόρινθο και τον Άρη.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι εκείνη τη σεζόν παρά το κακό ξεκίνημα, η ΑΕΚ πήρε τελικά το πρωτάθλημα έχοντας στον πάγκο της τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, στην πρώτη του θητεία στην ομάδα. 

Οι Άραβες τρελάθηκαν!

Οι εμίρηδες της Μάντσεστερ Σίτι βάλθηκαν να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα! Αυτή τη φορά θέλουν να διαθέσουν 60 εκατ. ευρώ για τον Τόρες της Λίβερπουλ και άλλα 70 εκατ. ευρώ για τον Πάτο της Μίλαν!



Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ρεπορτάζ, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να κάνει δικό της και τον Φερνάντο Τόρες της Λίβερπουλ, για την απόκτησή του οποίου είναι διατεθειμένη να δαπανήσει κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ!
Μάλιστα, για τη μετακίνηση του Ισπανού άσου, Φερνάντο Τόρες, από το Λίβερπουλ στο Μάντσεστερ είναι πιθανό να συντελέσει και το γεγονός των διοικητικών αναταραχών στους «ρεντς». Οι Αμερικάνοι ιδιοκτήτες σκέφτονται την πώληση των μεγάλων αστέρων της ομάδας και δεν θα έλεγαν όχι σε μια τόσο… τρελή πρόταση από τους Άραβες της Σίτι.
Εξάλλου η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει ήδη μεγάλη πληθώρα όπλων στην επιθετική της γραμμή και μια ακόμα τόσο ποιοτική προσθήκη θα της δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση. Βλέπουμε λοιπόν πως οι «πολίτες» βάλθηκαν να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα βλέπει τίτλο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το καλοκαίρι για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας δαπανήθηκαν περί τα 150 εκατομμύρια ευρώ! Κι όμως, η ενίσχυση δεν σταματά εκεί καθώς οι Εμίρηδες θέλουν να φέρουν στο Μάντσεστερ και τον Βραζιλιάνο σταρ της Μίλαν Αλεχάντρε Πάτο, για τον οποίο θα διαθέσουν ακομα και 70 εκατομμύρια ευρώ όπως γράφουν στη Βρετανία! Πού θα χωρέσουν όμως όλοι αυτοί οι επιθετικοί;
Και όλα αυτά ενώ το «τέρας» της οικονομικής κρίσης βασιλεύει… Αλλά τι λέμε; Καταλαβαίνουν οι Άραβες από κρίση;

Σιμεόνε και άλλοι!

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε θεωρείται από τη διοίκηση της ΑΕΚ η ιδανική περίπτωση για τη θέση του προπονητή, ενώ στη λίστα υπάρχουν και οι Πάολο Σόουζα και Μανόλο Χιμένεθ.

Του δίνει... εισιτήριο για Βαρκελώνη!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι... τρελαμένος από τον Τύπο της χώρας για την έντονη κριτική που δέχεται από την παράνομη σχέση του και η Μπαρτσελόνα του δίνει... ευκαιρία για μια νέα αρχή!


«Ο Ρούνεϊ αξίζει παρακολούθησης αν τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα γι᾿ αυτόν στην Αγγλία. Αν αυξηθεί η πίεση και αυτός θέλει να φύγει από την Αγγλία, σίγουρα θα κάνουμε το ενδιαφέρον μας γνωστό», τόνισε στη Mirror πηγή από την Μπαρτσελόνα. Ο παίκτης δεν μπορεί να βρει τον εαυτό του, η πίεση ολοένα και αυξάνεται, ενώ προβληματισμένος είναι και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

Φήμες για Ντοναντόνι και ΑΕΚ

Σύμφωνα με την έγκυρη ιταλική ιστοσελίδα «TuttoMercatoWeb», η διοίκηση της ΑΕΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του γνωστού Ιταλού προπονητή Ρομπέρτο Ντοναντόνι, ο οποίος θεωρητικά πληροί τα κριτήρια που έχουν τεθεί (ξένος, σε καλή ηλικία, χωρίς να έχει δουλέψει Ελλάδα). 

O 47χρονος Ντοναντόνι υπήρξε βασικός στη μεσαία γραμμή της Μίλαν τη δεκαετία 1986-96, κατέκτησε τρία Τσάμπιονς Λιγκ και έκανε 63 διεθνείς συμμετοχές. Ως προπονητής ανέλαβε την εθνική Ιταλίας μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006 και την οδήγησε στα προημιτελικά του Euro το 2008. Η τελευταία ομάδα που προπόνησε ήταν η Νάπολι, για επτά μήνες το 2009, ενώ έχει κάτσει στον πάγκο των Λέτσε, Τζένοα, Λιβόρνο. 

Σήμερα η συνέντευξη τύπου των πρώην αξιωματικών για τα UFO! Τι θα αποκαλύψουν

Μπορεί να ακούγεται σαν σενάριο από ταινία του Σπίλμπεργκ, αλλά είναι απολύτως αληθινό: έξι πρώην ανώτεροι αξιωματικοί της αεροπορίας των ΗΠΑ, παραχωρούν σήμερα συνέντευξη τύπου για να αποκαλύψουν τις προσωπικές τους εμπειρίες από τα  UFO!
"Πτήσεις ΑΤΙΑ πάνω από πυρηνικές βάσεις"
  Όπως υποστηρίζουν, από το 1948 οι εξωγήινοι πραγματοποιούν πτήσεις πάνω από τις  πυρηνικές εγκαταστάσεις σε Βρετανία και ΗΠΑ, ενώ με την τεχνολογία τους μπλοκάρουν κάθε ηλεκτρονική λειτουργία!
  Ένας από τους αξιωματικούς, ο Ρόμπερτ Σάλας, ισχυρίζεται μάλιστα ότι ένα UFO, προσγειώθηκε κάποια στιγμή σε μια βρετανική βάση. "Με τον όρο UFO, αναφερόμαστε σε αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα. Ενδιαφέρονται κυρίως για τους πυραύλους μας, τα αντικείμενα αυτά, όπου και αν προέρχονται. Αν θέλετε την προσωπική μου εκτίμηση, δεν είναι από τον πλανήτη Γη ", διευκρίνησε.
"Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ λέει ψέματα"
  "Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ λέει ψέματα σχετικά με τις συνέπειες που μπορεί να έχουν τα UFO στην εθνική μας ασφάλεια. Στις  16 Μαρτίου του 1967, στην Αεροπορική Βάση Μαλμστρομ στη Μοντάνα, ήμουν σε υπηρεσία, όταν ένα ΑΤΙΑ πλησίασε και αιωρούνταν πάνω ακριβώς από την περιοχή. Το σημαντικό είναι πως όλοι οι πύραυλοι "έκλεισαν" όση ώρα το ιπτάμενο αντικείμενο βρισκόταν πάνω από τη Βάση!", πρόσθεσε ο Σάλας.
"UFO προσγειώθηκε σε στρατιωτική βάση στη Βρετανία"
Ο συνταγματάρχης Τσάρλς Αλτ, ισχυρίζεται ότι έχει δει UFO να προσγειώνεται στην Αεροπορική Βάση Μπεντγουότερς, στο Ίπσουιτς της νοτιοανατολικής Αγγλίας, μία από τις λίγες βάσεις πυρηνικών όπλων στη Βρετανία.

  Το περιστατικό έλαβε χώρα το 1980 και όπως λέει ο -κατά δήλωσή του- αυτόπτης μάρτυρας Αλτ, " αρχικά είδα με τα μάτια μου φωτεινές ακτίνες προερχόμενες από έναν ιπτάμενο δίσκο, να "στοχεύουν" την αμερικάνικη αεροπορική βάση. Τα φώτα κατέληγαν σε μία αποθήκη όπου φυλάσσονταν ττα πυρηνικά όπλα της βάσης. Στη συνέχεια άκουσα στον ασύρματο ότι ένα ιπτάμενο αντικείμενο άγνωστης ταυτότητας, προσγειωθηκε στο εσωτερικό του πυρηνικού χώρου αποθήκευσης", υποστηρίζει!

  "Είμαι σίγουρος πως οι υπηρεσίες ασφαλείας τόσο των Η.Π.Α αλλά και της Βρρετανίας έχουν προσπαθήσει - από τότε μέχρι σήμερα- να συγκαλύψουν τα παραπάνω πεπριστατικά και άλλα παρόμοια", προσθέτει.
Μαρτυρίες από 120 πρώην στρατιωτικούς!
  Οι έξι πρώην αξιωματικοί της Αεροπορίας των ΗΠΑ, ετοιμάζονται την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010, να παρουσιάσουν στην Ουάσιγκτον , απόρρητα στοιχεία αλλά και φωτογραφίες τα οποία, όπως ισχυρίζονται, θα επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά τους! Και όπως τονίζουν οι μαρτυρίες δεν προέρχονται μόνο από έξι άτομα αφού έχουν στην κατοχή τους καταθέσεις 120 πρώην στρατιωτικών που μιλούν όλοι για παρουσία άγνωστων αεροσκαφών σε πυρηνικές εγκαταστάσεις στις ΗΠΑ μέχρι και το 2003!

"Ο Κατακλυσμός του Νώε, ξεκίνησε από το Αιγαίο", λένε επιστήμονες!

Ο Κατακλυσμός του Νώε, έχει αποτελέσει πολλές φορές αντικείμενο έρευνας των επιστημόνων, οι οποίοι αναζητούν μία επιστημονική εξήγηση για τα όσα περιγράφονται στο Βιβλίο της Γενέσεως.   Μία από τις πιο πρόσφατες θεωρίες, είναι αυτή των ερευνητών του φημισμένου ωκεανογραφικού ινστιτούτου Woos Hole, με έδρα στη Μασαχουσέτη, που το 2007 υποστήριξαν ότι ο Κατακλυσμός του Νώε άρχισε από το Αιγαίο αλλά ήταν
μικρότερης έντασης απ΄ ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα!


"Το λειώσιμο των πάγων, έφερε τον Κατακλυσμό"
 
Μετά από πολύχρονες έρευνες, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα νερά του Αιγαίου πριν από 9.500 χρόνια, κάλυψαν μια έκταση 2.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων στην παράκτια ζώνη της Μαύρης Θάλασσας! Αυτό συνέβη την Τελευταία Παγετώδη Περίοδο, κατά την οποία τεράστιοι όγκοι πάγου που είχαν καλύψει την Ευρώπη και ολόκληρο το Βόρειο Ημισφαίριο μέχρι και πριν από 11.000 χρόνια, άρχισαν να λειώνουν και η στάθμη της θάλασσας να ανεβαίνει.

Ακριβώς τότε, λένε οι ερευνητές, έγινε αυτό που έμεινε στην ιστορία ως "ο μεγάλος Κατακλυσμός" και προκάλεσε τεράστιες γεωλογικές αλλαγές. "Μπορεί να έγινε ένας μεγάλος σεισμός, μπορεί όμως και να κατέρρευσε ένα "φυσικό φράγμα" στον Βόσπορο. Οποια κι αν ήταν η αιτία που τα νερά "όρμησαν" στην κλειστή έως τότε λίμνη της Μαύρης Θάλασσας, αυτό που έχει σημασία είναι ότι μέσα σε λίγα μόλις χρόνια η στάθμη της ανέβηκε μέχρι και κατά 10 μέτρα", περιγράφει δρ Λίβιου Γιοσάν, θαλάσσιος γεωλόγος του Ινστιτούτου. 
"Μικρότερης έντασης από ό,τι πιστεύαμε"

 Όταν άρχισε ο Κατακλυσμός, οι εκβολές του ποταμού Δούναβη, καλύφθηκαν από τη θάλασσα και με τα χρόνια ο ποταμός απέκτησε το σημερινό Δέλτα. Σε αυτήν την περιοχή επικέντρωσαν τις έρυενς τους οι γεωλόγοι, ψάχνοντας  τις αρχαίες εκβολές του Δούναβη που θα τους βοηθούσαν να προσδιορίσουν κατά πόσον αυξήθηκε η στάθμη των υδάτων στη Μαύρη Θάλασσα από το 10.000 π.Χ εως σήμερα.
  "Αυτό που διαπιστώσαμε ήταν ότι η στάθμη τότε, ήταν περίπου 30 μέτρα κάτω από τη σημερινή και όχι 80 μέτρα όπως λεγόταν μέχρι σήμερα! Ο Κατακλυσμός ξεκίνησε όταν η στάθμη των υδάτων του Αιγαίου έφθασε το ύψος των Στενών του Βοσπόρου και μέσα σε λίγα χρόνια εισήλθαν στη Μαύρη Θάλασσα. Αυτό στην πράξη, μεταφράζεται ως εξής: για κάθε χρόνο που διαρκούσε ο Κατακλυσμός, καλύπτονταν από τα νερά του Αιγαίου μερικές δεκάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα ενδοχώρας στην περιοχή της της Μαύρης Θάλασσας", λένε.

"Διαδόθηκε από στόμα σε στόμα!"
  Ο Κατακλυσμός, μεταξύ των άλλων συνεπειών του, προκάλεσε και τη βύθιση μίας απέραντης έκτασης που ήταν γεμάτη από νεολιθικούς οικισμούς! Οι άνθρωποι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τρομαγμένοι τις περιοχές όπου ζούσαν, προσπαθώντας να σωθούν!  Προφανώς, λένε οι επιστήμονες, αναζήτησαν καταφύγιο σε νέες εκτάσεις, όπου μετέφεραν από στόμα σε στόμα τις δραματικές εμπειρίες τους από τον Κατακλυσμό!

VIDEO:ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ!!!



Ο Σισέ... ανάγκασε τον Ντρογκμπά να γίνει Ιβοριανός

ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ΠΕΡΊΕΡΓΟ ΑΛΛΆ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ. Ο ΝΤΙΝΤΙΈ ΝΤΡΟΓΚΜΠΆ ΑΠΟΚΆΛΥΨΕ ΌΤΙ ΤΟ 2002 ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΈΞΕΙ ΑΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΊ ΣΤΗΝ ΑΚΤΉ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΎ Ή ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΊΑ...

Η επιλογή έγινε για καθαρά αγωνιστικούς λόγους. Στους τρικολόρ υπήρχαν ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο Τιερί Ανρί και ο Νικολά Ανελκά οπότε ο Ντρογκμπά
δύσκολα θα έβρισκε θέση.

Έτσι επέλεξε την Ακτή Ελεφαντοστού όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του σε Γαλλικά μέσα:

"Με απασχόλησε πολλές ώρες το ζήτημα. Κάθε επιλογή είχε τα υπέρ της και τα κατά της. Τελικά όμως κατέληξα ότι η Ακτή Ελεφαντοστού ήταν η πιο σωστή για το συμφέρον μου. Η επίθεση της Γαλλίας ήταν γεμάτη και ήταν πολύ δύσκολο να βρω μια θέση, αφήνοντας έξω κάποιον από τους Τζιμπρίλ Σισέ, Τιερί Ανρί και Νικολά Ανελκά. Είναι τρεις σπουδαίοι στράικερ."

H Microsoft ακυρώνει παιχνίδι λόγω σεξ!

ΔΩΡΕΆΝ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΕΙ ΆΔΕΙΑ ΑΠΌ ΤΗ MICROSOFT ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΉΣΕΙ ΣΕ ΚΟΝΣΌΛΑ.

Το νέο δωρεάν shooter game με το όνομα Privates έχει πολύ καλά γραφικά ενώ το παιχνίδι γίνεται μέσα σ' ένα γυναικείο σώμα.
 
Ο παίκτης αναλαμβάνει τον έλεγχο ενός μικρού στρατού που έχει σκοπό να καταπολεμήσει τους κακούς ιούς και τα βακτήρια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των κατασκευαστών το παιχνίδι έχει σκοπό του να βοηθήσει τον παίχτη
να γνωρίσει τις διάφορες ασθένειες που κτυπούν το ανθρώπινο σώμα.

Η Microsoft όμως δεν έδωσε άδεια για να διατεθεί η έκδοση του παιχνιδιού στο Xbox Marketplace με τη δικαιολογία οτι το παιχνίδι έχει πολύ σεξουαλικό περιεχόμενο. 

Η έκδοση του παιχνιδιού για PC διατίθεται δωρεάν για download από εδώ.

ΤΑ ΧΡΕΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ CIA ΓΙΑ ΤΟ 2009



Τα χρέη των κρατών σύμφωνα με την επίσημη έκθεση της CIA για το 2009
Πιστεύετε πως υπάρχουν πραγματικά όλα αυτά τα χρήματα που χρωστούν οι χώρες η είναι απλά αριθμοί;
Η Ελλάδα στην 17η θέση επέλεξε τον δρόμο του Δντ ενώ χώρες όπως η Ισπανία η Γερμανία και άλλες όπως θα δείτε στον πίνακα με μεγαλύτερο χρέος κάνουν κριτική στην χώρα μας.
Μήπως κύριοι βουλευτές θα έπρεπε να τους απαντάτε με αυτή τη λίστα όταν συμβρίσκεστε στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ;
Το παιχνίδι στήθηκε και παίχτηκε καλά από όλους



RANKCOUNTRYDEBT – EXTERNAL





00
1
$ 13,450,000,000,000
2
$ 9,088,000,000,000
3
$ 5,208,000,000,000
4
$ 5,021,000,000,000
5
$ 3,733,000,000,000
6
$ 2,410,000,000,000
7
$ 2,287,000,000,000
8
$ 2,132,000,000,000
9
$ 1,994,000,000,000
10
$ 1,339,000,000,000
11
$ 920,000,000,000
12
$ 833,800,000,000
13
$ 808,900,000,000
14
$ 669,100,000,000
15
$ 655,100,000,000
16
$ 607,400,000,000
17
$ 552,800,000,000
18
$ 548,100,000,000
19
$ 507,000,000,000
20
$ 369,200,000,000
21
$ 364,900,000,000
22
$ 347,100,000,000
23
$ 333,600,000,000
24
$ 274,000,000,000

51
$ 49,280,000,000




99
Skopia
$ 5,458,000,000

141
$ 1,550,000,


You might also like:

Related Posts with Thumbnails