Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Δύο κολλητοί και παντρεμένοι στην Αχαϊα... έγιναν ζευγάρι!

Τι συμβαίνει με δύο κολλητούς στην περιοχή του δήμου Δυτικής Αχαΐας, για τους οποίους ακούγεται... ό,τι μπορείτε να φανταστείτε; Οι συζητήσεις είναι τόσο έντονες που έχουν πέσει από τα σύννεφα ακόμη και αυτοί που τους ξέρουν καλά! «Μα είναι δυνατό να συμβαίνει κάτι τέτοιο;», αναρωτήθηκε μιλώντας στον «Κόσμο» κάτοικος της περιοχής. Κι όμως οι φήμες είναι τόσο έντονες που οι δύο φίλοι έχουν καταντήσει δακτυλοδεικτούμενοι! 
Δύο τινά συμβαίνουν:
‘Η κάποιος άρχισε να διαδίδει... πράγματα και θάματα για να τους εκδικηθεί, ή όλα αυτά που λέγονται ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 
Πρόκειται για δύο φίλους γνωστούς από παιδιά, στην κυριολεξία «κολλητούς»! Μεγάλωσαν, άρχισαν να δουλεύουν και παντρεύτηκαν! Είναι ακόμη παντρεμένοι και οι δύο (τουλάχιστον στα χαρτιά) αν και οι συγκεκριμένες «φήμες» αναφέρουν πως τον τελευταίο καιρό ζουν σε διάσταση με τις αγαπημένες τους, οι οποίες τους έπιασαν στα πράσα! Ναι, αυτό λένε πως συνέβη! Οι γυναίκες ανακάλυψαν -πέφτοντας από τα σύννεφα-, πως οι άνδρες τους ήταν ζευγάρι! 
Πρόκειται για δύο άνδρες -άνω των τριάντα-, ιδιαίτερα γνωστούς στην περιοχή τους, και μάλιστα με μεγάλη κοινωνική δράση. Τι έχει συμβεί, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Ένα είναι βέβαιο, ότι όλη η περιοχή συζητά για τους δύο νέους. Και μάλιστα τελευταία... σε όποια σημεία και αν κυκλοφορούν τους κοιτάζουν... με μισό μάτι! Από την πλευρά τους οι γυναίκες τους δεν δείχνουν αποφασισμένες να δώσουν διάσταση στο θέμα. Έτσι η υπόθεση συνεχίζει να καλύπτεται από πέπλο... ροζ μυστηρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails