Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ιδρυτές του Facebook στηρίζουν τη νομιμοποίηση χασίς

To ποσό των 100.000 δολαρίων δώρισε ο συνιδρυτής του Facebook Σον Πάρκερ στην καμπάνια για τη νομιμοποίηση της κάνναβης που διεξάγεται στην Καλιφόρνια και ίσως γίνει νόμος της Πολιτείας. Ακόμη 70.000 δολάρια έδωσε ο έτερος συνιδρυτής Ντάστιν Μόσκοβιτς.


Οι Καλιφορνέζοι αναμένεται να ψηφίσουν τον ερχόμενο μήνα πάνω σε νόμο που θα επιτρέπει την κατοχή και πώληση μαριχουάνας. Αξιωματούχος της καμπάνιας δήλωσε ότι ο Πάρκερ ανήκει σε μία γενιά που κατανοεί τα ζητήματα αυτά. 



Ο Πάρκερ μπήκε στο “πρόγραμμα” Facebook το 2004 και ως πρώτος πρόεδρος του site βοήθησε να συγκεντρωθεί η κατάλληλη χρηματοδότηση για να σταθεί στα πόδια του. Σε ηλικία 19 ετών βοήθησε να στηθεί το Napster και αύτη τη στιγμή είναι μέλος μεγάλης εταιρείας της Silicon Valley.

Εχετε δεί παγωμένο ωκεανό;



«Τσιτσιδώθηκε» από τη χαρά του…

Πάνω στον ενθουσιασμό του για την επίτευξη ενός γκολ, ένας σκόρερ μπορεί να κάνει πολλά. 

Ο Μίρκο Βούσινιτς, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό τέρμα του Μαυροβουνίου στη νίκη του με 1-0 επί της Ελβετίας προτίμησε να το πανηγυρίσει, κάνοντας… στριπτίζ, αφού έβγαλε το σορτσάκι του.

Ας ελπίσουμε ο πρωτοποριακός πανηγυρισμός του διεθνούς φορ της Ρόμα να βρει… μιμητές και στο... γυναικείο ποδόσφαιρο.


Μοβ… πατάτα!

Νέο είδος πατάτας εμφανίστηκε στην Αγγλία. Η «μοβ μεγαλοπρέπεια» (Purple Majesty), όπως ονομάστηκε η νέα αυτή ποικιλία, χαρακτηρίζεται από το έντονο χρώμα της και περιέχει έως και δέκα φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά, τις ανθοκυανίνες, σε σύγκριση με τις λευκές πατάτες. 

Η ιδέα για την καλλιέργεια της πατάτας ήρθε από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο και οι ερευνητές του υποστηρίζουν, ότι παρά την ιδιαίτερη εμφάνιση της, δεν είναι γενετικά τροποποιημένη.

Οι δοκιμές απέδειξαν ότι το έδαφος της Σκωτίας ενδείκνυται για την καλλιέργεια της μοβ πατάτας, ενώ η πρώτη συγκομιδή 400 τόνων της ποικιλίας θα πωλείται από αυτήν την εβδομάδα στα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ Sainsbury's σε ολόκληρη τη Σκωτία και την νοτιοανατολική Αγγλία.

Ποιον είπες πρόβατο;

Όλοι εσείς που χαρακτηρίζετε ως «πρόβατα» εκείνους που δεν αντιδρούν ποτέ, όταν τους προκαλούν, εμάς μας ρωτήσατε;

Ο Μπέκαμ στον πάγκο των «λιονταριών»;

Την εκτίμηση ότι ο Ντείβιντ Μπέκαμ θα αναλάβει κάποια στιγμή τα ηνία εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας έκανε ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , Γουέιν Ρούνεϊ. Όπως είπε άλλωστε το Νο.10 των Κόκκινων Διαβόλων, ο... σύζυγος της Βικτόρια είχε παρόμοιο ρόλο στον πάγκο των «λιονταριών» στο πρόσφατο Μουντιάλ.

Γιατί μπορεί να πήγε μέχρι τη Ν. Αφρική ως μέλος του ρόστερ του Φάμπιο Καπέλο, αλλά ο τραυματισμός του στον αχίλλειο τένοντα δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί. Έτσι βρέθηκε με πολιτικά ρούχα στον πάγκο σε όλα τα παιχνίδια της Αγγλίας.

Ο Ρούνεϊ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μπορώ εύκολα να δω τον Ντέιβιντ να αναλαμβάνει την Αγγλία. Είχε έναν παρόμοιο ρόλο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο καθένας μπορεί να δει πόσο παθιασμένος είναι για την πατρίδα του».

You might also like:

Related Posts with Thumbnails