Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ!!!

     KENFOOD ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ ΑΒΕΕ


   
         

    ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ  ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η KENFOOD EINAI ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ !!              



                         ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ




Η KENFOOD ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ ΑΒΕΕ από το 1996 δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων με κύρια γραμμή παραγωγής τα μίγματα και τις πρώτες ύλες για την αρτοποιία, ζαχαροπλαστική, μακαρονοποιία, παραγωγή σφολιάτας κ.τ.λ.
Οι ιδρυτές και βασικοί μέτοχοι της εταιρείας είναι ο Λεωνίδας και ο Παναγιώτης Πιερακέας.
Με φιλοσοφία το τρίπτυχο υψηλή ποιότητα-καλές τιμές-γρήγορη εξυπηρέτηση, η KENFOOD ΤΡΟΦΟΓΝΩΣΙΑ κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, να βάλει την σφραγίδα της δημιουργώντας δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα και να επεκτείνει τις πωλήσεις της σε διάφορες χώρες του εξωτερικού.
Ο αυστηρός σχεδιασμός της παραγωγής, η τήρηση όλων των αρχών του HACCP, καθώς και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός είναι οι παράγοντες που δίνουν στην KENFOOD το προβάδισμα και ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα.    
Η εταιρεία εξυπηρετεί τους πελάτες της, ανά πάσα στιγμή της ημέρας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, προσφέροντάς τους πάντοτε ένα πολύτιμο εργαλείο: την ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ.
Με βασική επιδίωξη την πρωτοπορία, την καινοτομία στην παραγωγή, την ποικιλία των προϊόντων και κύριο άξονα την εξυπηρέτηση των πελατών, προγραμματίζει τα μελλοντικά της βήματα, στοχεύοντας πάντα στην εξέλιξη και την πρόοδο.
Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται στην σύγχρονη μονάδα παραγωγής της εταιρείας, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, σε συνολική έκταση 23500 τμ. Στο Αμπελοχώρι Βοιωτίας.  Στις εγκαταστάσεις εκτός από τους χώρους παραγωγής και αποθήκευσης, λειτουργεί κέντρο ποιοτικού ελέγχου και αίθουσα εκπαίδευσης και επιδείξεων. Η εταιρεία διατηρεί γραφεία και κέντρο διανομής στην Αθήνα.
Η άρτια εκπαίδευση του προσωπικού, τα υψηλά standards στις επιλογές των πρώτων υλών, οι αυστηρές συνθήκες υγιεινής, η σταθερή ελεγχόμενη θερμοκρασία στους χώρους παραγωγής και αποθήκευσης, αποτελούν εχέγγυο για την σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας.
Η KENFOOD είναι πιστοποιημένη με ISO 9001-2000 και ISO 22000-2005 από την TUV AUSTRIA.  Διαθέτει επίσης έγκριση εγκαταστάσεων παραγωγής γάλακτος και γαλακτοκομικών (08.2306) από τον ΕΦΕΤ, σύμφωνα με τον κανονισμό 853/2004.
Με πίστη στις αρχές μας δεσμευόμαστε απέναντι σας ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας. 

You might also like:

Related Posts with Thumbnails