Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Πού χώθηκε ο τρελός;

Προσοχή! Αυτό που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, μην το δοκιμάσετε επ’ ουδενί και ειδικά αν είστε μόνοι σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθείτε εγκλωβισμένοι στο ρείθρο της αποχέτευσης, στην άκρη του δρόμου.

Ο «τρελός» πρωταγωνιστής μας μπήκε εκεί μέσα για να πιάσει δυο μπαλάκια του τένις. Μοιάζει απίστευτο, αλλά τα κατάφερε! Όλα τα λεφτά αυτό που του συμβαίνει, όταν καταφέρνει με τα «χίλια ζόρια» να βγει από εκεί μέσα…


Ντόμινο με στρώματα

Μπήκαν στο Γκίνες! Τετρακόσια άτομα βρέθηκαν στο Palantine Beds του Νιούκαστλ της Μεγάλης Βρετάνιας μαζί με τα στρώματά τους και δημιούργησαν το μεγαλύτερο ανθρώπινο ντόμινο με στρώματα ύπνου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια τεράστια αποθήκη της εταιρίας και μετά το τέλος του ρεκόρ γιορτάστηκε δεόντως από όλους τους συμμετέχοντες.

Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες, το παγκόσμιο ρεκόρ κατείχε μια ομάδα από την Κίνα, οι οποία ανέτρεψε 256 στρώματα. Την περασμένη εβδομάδα μια άλλη ομάδα στη Νέας Υόρκης ανέτρεψε 380 στρώματα, καθιστώντας το ρεκόρ ακόμα πιο δύσκολο.

Ήταν υπέροχο δήλωσε μια γυναίκα που συμμετείχε και πρόσθεσε "Ήμασταν λίγο αγχωμένοι, γιατί την προηγούμενη εβδομάδα οι Αμερικανοί έκαναν κάτι πολύ δύσκολο αλλά με θέληση και οργάνωση τα καταφέραμε".

Η Βρετανική ομάδα χρειάστηκε χθες μόλις τρία λεπτά και σαράντα ένα για να σπάσει το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ.


Ευγ. Μανωλίδου: Από τα παρασκήνια φωτογράφισης με μαγιό

You might also like:

Related Posts with Thumbnails