Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Όταν ένας άνθρωπος δαγκώνει σκύλο... τότε είναι είδηση!

Στο πρώτο «μάθημα» μιας σχολής δημοσιογραφίας, οι εν δυνάμει ρεπόρτερ διδάσκονται τι είναι είδηση. «Είδηση δεν είναι ότι ένας σκύλος επιτέθηκε σε άνθρωπο» λέει ο καθηγητής, «αλλά, όταν ένας άνθρωπος έχει δαγκώσει έναν σκύλο».
Και να που το παράδειγμα αυτό βρίσκει αντίκρισμα στην πραγματική ζωή!
Ένας αφροαμερικανός άντρας από το Connecticut των Ηνωμένων Πολιτειών, πλησίασε έναν αστυνομικό προκειμένου να αφαιρέσει τη ζώνη της στολής του.
Όπως αναφέρει το τοπικό πρακτορείο NBC, ο αστυνομικός τού ζήτησε να απομακρύνει τα χέρια του από πάνω του, και τότε ο 23χρονος Roderick Lewis, τον χτύπησε στο πρόσωπο.
«Παρών» όμως στη συμπλοκή ήταν και ο σκύλος της αστυνομικής υπηρεσίας, που βλέποντας τον αστυνομικό να δέχεται επίθεση, όρμηξε στον αφροαμερικανό άντρα.
Ο Roderick Lewis τότε, έχοντας δεχτεί επίθεση από τον σκύλο, άφησε τον αστυνομικό και άρχισε να δαγκώνει το τετράποδο.
Χρειάστηκε μάλιστα, να επέμβει ο τραυματισμένος αστυνομικός προκειμένου να σώσει τον άτυχο σκύλο από τη «λύσσα» του νεαρού άντρα.

Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι; (Video Σοκ)

Αν νομίζετε πως αυτό που απεικονίζεται στην φωτογραφία είναι παγωτό, κάνετε μεγάλο λάθος. Ανακαλύψτε την σοκαριστική αλήθεια στην συνέχεια του άρθρου…

Πρόκειται για μηχανικά διαχωρισμένο κοτόπουλο που χρησιμοποιείται από τα fast food για chicken nuggets και μπιφτέκια.Επίσης χρησιμοποιείται για επεξεργασμένα προϊόντα κοτόπουλου που βρίσκουμε στα σουπερ μάρκετ.

Αφού αφαιρεθούν τα βασικά κομμάτια κρέατος από το κοτόπουλο, όλα τα υπόλοιπα κομμάτια όπως κόκκαλα, εντόσθια κτλ τοποθετούνται σε ένα...


ειδικό μηχάνημα το οποίο τα πιέζει και τα πολτοποιεί
 με αποτέλεσμα την ροζ μάζα που μοιάζει με παγωτό.

Στην συνέχεια και εξαιτίας των βακτηρίων που συγκεντρώνει, το μηχανικά διαχωρισμένο κοτόπουλο πλένεται με αμμωνία. Τέλος, του δίνεται τεχνητά η γεύση κοτόπουλου και βάφεται με συνθετικό χρώμα.


Το τελικό αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι. Λαχταριστό, ε;


Τρικ στο Facebook.. για να τρομάξετε τους φίλους σας!

Μάγκες σας έχω μια πολύ καλή φάρσα για όλους τους φίλους σας στο Facebook ! Θα τους κάνει να τα παίξουν..
Λοιπόν αυτό είναι μια δοκιμασμένη φάρσα για να κοροϊδέψετε όλους τους φίλους που έχετε στο facebook! Το pswnio.gr θα σας την πει στο αυτί, για να μην το πάρουν όλοι χαμπάρι !
  • Γράψτε στην κατάσταση σας αυτό:
Το χειρότερο προφίλ στο Facebook … http://facebook.com/profile.php?=73322363
  • ή αυτό:
Δείτε φάτσα , χάλια ! http://facebook.com/profile.php?=73322363
ή αυτοσχεδιάστε μόνοι σας , βάζοντας το λινκ !
Το έξυπνο αυτό λινκ «http://facebook.com/profile.php?=73322363″ ενώ μοιάζει με λινκ για ένα οποιοδήποτε προφιλ στο Facebook, στην πραγματικότητα οδηγεί μαγικά, στο δικό τους προφιλ !
Α!! Μη ξεχάσετε, να κλείστε την προεπεισκόπηση που εμφανίζει αυτόματα!
Αν οι φίλοι σας , τα πάρουν άγρια και αρχίσουν τα βρισiδια , δείξτε τους αυτό το κόλπο για να ηρεμήσουν!

You might also like:

Related Posts with Thumbnails