Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Σεξ στο Big Brother


 
Όταν σταματούν οι γκρίνιες και οι ίντριγκες ξεκινά το σεξ. Από τη Βραζιλία ως την Δανία 10 ερωτικές σκνές κάτω από το βλέμμα του μεγάλου αδερφού.
ΔΕΙΤΕ...... 

 
1. Τσεχία... από κάτω!



Οι πρωταγωνιστές μας δεν μπόρεσαν να κρατηθούν, ακόμα και αν ήξεραν ότι το μάτι του μεγάλου αδερφού τους κοιτά αδιάκριτα εκείνοι έκαναν τα δικά τους, χρησιμοποιώντας ως μέσο κάλυψης τα μπουρνούζια τους. Ο τόπος του εγκλήματος; Η σάουνα. Not bad...

2. Μπουρμπουλίθρες



Ο Νόρμαν και η Τζίνα του γερμανικού Big Brother σαν πρωταγωνιστές σε πορνοταινία πρόσφεραν στο κοινό του γνωστού ριάλιτι απίστευτές σκηνές, όταν μέσα στο τζακούζι άφησαν τον εαυτό τους... ελεύθερο!

3. Παραδοσιακά...



Τζβίλι και Φρένκι στο κρεβάτι. Το ζευγάρι μας στην Ουγγαρία διάλεξε τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο για να ικανοποιηθεί. Εξάλλου δεν χρειάζονται και πολλά για να συμβεί αυτό. Ένα κρεβάτι και πολλή θέληση αρκούν.

4. Προσοχή W.C!


Τα πράγματα είναι απλά. Σε θέλω, με θέλεις... πάμε στην τουαλέτα, κλείνουμε το καπάκι και...όλα μια χαρά. Η απόδειξη ότι το πού δεν παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτά τα πράγματα.

5. Γυναίκες μόνες



Στο βίντεο δεν κοιμούνται, όπως βλέπετε στην φωτό. Κάθε φαντασίωση κάθε άντρα είναι να βρεθεί έστω και για μια φορά ανάμεσα σε δυο γυναίκες. Στην προκειμένη περίπτωση οι Μαριέλα και Σβετλοζάρα στη Βουλγαρία δεν θέλουν κανέναν ανάμεσά τους.

6. Σουηδικός τρόπος



Οι Ρεμπέκα και Χένρικ βρήκαν τον τρόπο να περάσουν όμορφα κάτω από το βλέμμα του αδερφού, το οποίο είναι πραγματικά μεγάλο. Το μπάνιο προσφέρεται για τέτοιου είδος περιπτώσεις.

7. Οθωμανικά στη Βραζιλία



Χαδάκια, φιλάκια και διάφορα κόλπα μέσα σε ένα στρόγγυλο μικρό τζακούζι από πέντε τύπους (δυο γυναίκες, τρεις άντρες). Ωραία πράγματα, αγάπη, συντροφικότητα και αδελφοσύνη. Πάντα τέτοια παιδιά...

8. Και ξανά και ξανά...



Στην Αμερική, Τζέιν και Ράιαν συνήθιζαν να κάνουν σεξ. Στη συγκεκριμένη φάση η γυναίκα είναι από πάνω και ο δικός μας το απολαμβάνει και πού καλά κάνει. Αραχτός στην κρεβατάρα χαίρεται τιε χαρές της ζωής και της... Τζέιν.

9. Όλες μαζί, παρέα...



Στη ντουζιέρα στη Δανία, οι φίλες μας ολόγυμνες έκαναν το ντουζάκι τους, βγάζοντας από πάνω τους κάποιες μπογιές από πιθανή δοκιμασία. Σεξ εδώ δεν έχουμε, αλλά σκηνές που δεν βλέπουμε συνήθως σε αυτά τα ριάλθτι πραγματοποιήθηκαν...

10. Οne woman show



Στη Σουηδία η Τζέσικα, εμφανιζόταν γυμνή αρκετές φορές. Είτε στο μπάνιο, είτε μπροστά στους συμπαίκτες της δεν είχε πρόβλημα να προβάλλει τα προσόντα της και καλά έκανε. Μπράβο Τζέιν. Α! Στο βίντεο υπάρχει έξτρα δώρο για τους θεατές... πλαστική κούκλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails