Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Κατέληξε σε Χιμένεθ!

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι τελικά ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, που ενεργοποίησε την προφορική συμφωνία για συμβόλαιο δύο ετών! Διαβάστε στο gazzetta.gr για την πορεία του.



Από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έλεγαν την Τρίτη πως το αργότερο ως το βράδυ της Τετάρτης θα έχει τελειώσει το θέμα του νέου προπονητή και έτσι έγινε! Αφού, βέβαια, περάσαμε από χίλια κύματα καθώς στην ΑΕΚ έγινε το... απίστευτο! Ποιο ήταν αυτό; Το γεγονός ότι έδωσαν θετικές απαντήσεις και οι δύο βασικοί υποψήφιοι για να διαδεχθούν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Χιμένεθ και ο Πολ Λε Γκεν απάντησαν καταφατικά στις προτάσεις του Σταύρου Αδαμίδη και στη συνέχεια η ΠΑΕ έπρεπε να επιλέξει έναν εκ των δύο. Ο εκλεκτός, τελικά, είναι ο Ισπανός, που θα έρθει στην Αθήνα απόγευμα Πέμπτης ή την Παρασκευή. 

Το συμβόλαιο του έχει διάρκεια δύο ετών, οι ετήσιες απολαβές φτάνουν στις 750.000 ευρώ και θα έχει μαζί του τρεις βοηθούς. Ένα βοηθό προπονητή, ένα γυμναστή και ένα... στατιστικολόγο!

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ
Ο 46χρονος τεχνικός είναι γέννημα θρέμμα Σεβιγιάνος και στην ομώνυμη ομάδα έκανε καριέρα τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής. Ξεκίνησε την καριέρα του στους Ανδαλουσιανούς σε ηλικία 16 ετών και όντας εκ των πιο σταθερών αριστερών μπακ του ποδοσφαίρου της χώρας του, ήταν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ του 1990, που διεξήχθη στην Ιταλία. Στη Σεβίλλη έπαιξε περισσότερα από 400 παιχνίδια και αγαπήθηκε από τον κόσμο, καθώς ήταν ένας ποδοσφαιριστής που βγήκε από τα σπλάχνα του συλλόγου και παρέμεινε εκεί σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. 

Έτσι, δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι και την προπονητική του καριέρα την άρχισε εκεί. Ανέλαβε αρχικά τις ακαδημίες του συλλόγου και τη Β΄ ομάδα και τα αποτελέσματα ήταν τέτοια, ώστε όλοι στην Ανδαλουσία να κάνουν λόγο για έναν ανερχόμενο μεγάλο προπονητή. Το να αναλάβει και την πρώτη ομάδα του συλλόγου ήταν θέμα χρόνου και αυτό επιβεβαιώθηκε το 2007, όταν επιλέχθηκε από τη διοίκηση ως αντικαταστάτης του Χουάντε Ράμος. Στα τρία χρόνια παραμονής του στην τεχνική ηγεσία, καθώς αποχώρησε τον περασμένο Μάιο, η ομάδα καθιερώθηκε ως τρίτη δύναμη πίσω από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ είχε καλή παρουσία και στο Champions League. Ο αποκλεισμός, όμως, από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέτρεψε την κατάσταση και μετά από 136 αγώνες με 75 νίκες, 22 ισοπαλίες και 39 ήττες, ο Χιμένεθ έφυγε από την αγαπημένη του Σεβίλλη.

Προτιμάει το αποτέλεσμα
Μία από τις μεγάλες συζητήσεις στο ποδόσφαιρο είναι αν προτιμότερο θα πρέπει να είναι το αποτέλεσμα ή το όμορφο θέαμα. Ο κόσμος σίγουρα τα θέλει και τα δύο, αλλά οι προπονητές βολεύονται και με το πρώτο. Στο κάτω-κάτω, τα αποτελέσματα είναι αυτά που κάνουν επιτυχημένο ή αποτυχημένο κάποιον. Αυτό το ξέρει πολύ και ο Χιμένεθ, ο οποίος κατά την τριετή παρουσία του στον πάγκο της Σεβίλλης δέχθηκε κριτική σε αρκετές περιπτώσεις επειδή έδειχνε να ρίχνει μεγαλύτερη βαρύτητα στην τακτική και όχι στο να προσφέρει η ομάδα του πλούσιο θέαμα. Όχι ότι δεν υπήρχε κι αυτό, αλλά ο πρώτος στόχος πάντα ήταν το αποτέλεσμα. Για την ΑΕΚ, αυτό είναι το ιδανικό αυτή τη στιγμή. Με δεδομένο ότι η ομάδα θέλει πολλή δουλειά σχεδόν σε όλους τους τομείς, το καλύτερο φάρμακο για να γιατρεύεται σιγά-σιγά είναι τα αποτελέσματα και αυτό σημαίνει ότι ο Χιμένεθ ταιριάζει απόλυτα. Από τη στιγμή που θα έρχονται τα αποτελέσματα, άλλωστε, είναι ξεκάθαρο ότι θα βελτιώνεται και η ψυχολογία της ομάδας, θα τονώνεται η αυτοπεποίθηση της και αυτό θα βοηθήσει ώστε να έρθει σταδιακά και το θέαμα.

Δουλειά με πιτσιρικάδες
Ένα χαρακτηριστικό του Χιμένεθ που τον κάνει να ξεχωρίζει, είναι η διάθεση του να δουλεύει με ποδοσφαιριστές νεαρούς σε ηλικία. Στη Σεβίλλη του Χουάντε Ράμος που όλοι θαύμασαν, άλλωστε, υπήρχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και αναδείχθηκαν λόγω της δουλειάς που έκαναν υπό τις οδηγίες του Χιμένεθ. Τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο αρχηγός Χεσούς Νάβας και ο αριστερός εξτρέμ Ντιέγκο Καπέλ. Γενικά ο 46χρονος τεχνικός αρέσκεται στο να δουλεύει με πιτσιρικάδες και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ώστε να τους βοηθήσει να κάνουν το βήμα που πρέπει και να εξελιχθούν σε παίκτες έτοιμους να σταθούν στο πιο υψηλό επίπεδο και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Είναι κι αυτός, επομένως, ένας λόγος που κάνει τον Χιμένεθ αρκετά ελκυστική περίπτωση για την ΑΕΚ καθώς δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σταύρος Αδαμίδης είχε πάει στην Ισπανία, έστω στη Βαρκελώνη, για να πάρει ιδέες για την αναδιάρθρωση των ακαδημιών της Ένωσης. Με το νέο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, πρέπει η πρώτη ομάδα να έχει έναν προπονητή που θα βοηθήσει και τα τμήματα υποδομής.  

Η αναγνώριση από Μουρίνιο
Το να γράφουμε εμείς εγκωμιαστικά σχόλια για τον Μανόλο Χιμένεθ, ενδεχομένως να μην έχει καμία σημασία για κάποιον. Το να λέει τα καλύτερα ο Ζοσέ Μουρίνιο, όμως, είναι σημαντικό και αυτό δεν μπορεί να το παραβλέψει κανείς. Με τα ισπανικά ΜΜΕ να ασκούν κριτική στον Χιμένεθ πριν δύο χρόνια για την παρουσία του στη Σεβίλλη, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε κανένα πρόβλημα να τοποθετηθεί και να πάρει το μέρος του Χιμένεθ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι δυνατόν να αμφισβητείται ο Χιμένεθ; Έχουν δει όλη την πορεία του στο ποδόσφαιρο και όσα έχει καταφέρει;».

Νέος σχεδιασμός από αύριο στο Facebook;

Τον τελευταίο καιρό γίνεται λόγος για ανασχεδιασμό της δημοφιλούς υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Η ανακοίνωση του νέου σχεδιασμού αναμένεται να γίνει στο αυριανό event που διοργανώνει το Facebook στα κεντρικά τους, στο Palo Alto της Καλιφόρνια.
Οι περισσότεροι θα έχετε προσέξει ότι ήδη το chat στο Facebook έχει
νέα εμφάνιση με μεγαλύτερη εικόνα προφίλ. Επίσης σύμφωνα με τις φήμες, το chat θα μετακινηθεί στην αριστερή μεριά. Οι κυριότερες αλλαγές όμως, θα είναι στη σελίδα του προφίλ, η οποία θα μοιάζει περισσότερο με τη σελίδα του Facebook Places (θα είναι περίπου όπως στην εικόνα που ακολουθεί). Εκτός από τη μετακίνηση του chat, το ίδιο θα γίνει και με τις εφαρμογές οι οποίες θα μετακινηθούν κάτω από την φωτογραφία του προφίλ με μορφή εικονιδίων. Υπάρχει επίσης πιθανότητα, τα tabs να εξαφανιστούν τελείως και να μεταφερθούν στην αριστερή στήλη. Τέλος, μικροαλλαγές αναμένονται και στις σελίδες, στα events, στα groups, στις φωτογραφίες και στα βίντεο.

Το σίγουρο είναι, ότι αν εφαρμοστούν οι αλλαγές, δεν θα αργίσουμε να δούμε ομάδες ή σελίδες του τύπου "Φέρτε το παλιό Facebook πίσω".

Robbie Williams: "Θέλω να κάνω gay παιδιά"



Oυτε σε ταινια δεν γινονται αυτα!!! 7,000,000$$$ δολαρια ζημιες εκανε ο μπαρμπας απιστευτο!!@!@$

Ποιος είναι ο «Μr Liverpool»!

To http://tosigouro.blogspot.com/ σκιαγραφεί το προφίλ του νέου ιδιοκτήτη της Λίβερπουλ, του Τζον Χένρι, που αγόρασε την ιστορική αγγλική ομάδα. Ο Αμερικανός επιχειρηματίας θέλει να δημιουργήσει στους «κόκκινους» το μοντέλο που έφερε τίτλους στην άλλη ομάδα του, τους Red Sox.



Ο πράος και χαμηλών τόνων 61χρονος Αμερικάνος έγινε πάμπλουτος λόγω της εμπλοκής του σε χρηματοοικονομικέ ς εταιρείες και σε επενδύσεις με hedge funds. Ωστόσο γνωστός δεν έγινε μόνο μέσα από τις επιδόσεις του στα οικονομικά, αλλά κυρίως από την ενασχόληση του με την ομάδα μπέιζμπολ Boston Red Sox, αλλά και από τους αγώνες αυτοκινήτων NASCAR
Θεωρείται αυτοδημιούργητος και μπορεί να μην έχει την οικονομική επιφάνεια του Αμπράμοβιτς ή του σεϊχη ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η περιουσία του μόνο ευκαταφρόνητη δεν είναι,  καθώς υπολογίζεται στα 860 εκατομμύρια δολάρια!
Ένα ακόμη θέμα που δεν πρέπει να ανησυχεί τους οπαδούς της Λίβερπουλ σε όλο τον κόσμο, είναι η ερωτική σχέση που έχει με τα τρόπαια!   Έχοντας αγοράσει πρώτα μικρές ομάδες μπέιζμπολ, ο Χένρι μαζί με τους συνεταίρους του στην New England Sports Ventures, αγόρασαν το 2002 τους Red Sox, μια από τις πιο διάσημες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία όμως, ποτέ δεν εξαργύρωσε την αντίστοιχη φήμη της, με την κατάκτηση πολλών τίτλων...
Πολλοί μάλιστα αναφέρονται στην «κατάρα του Μπαμπίνο» που κατατρέχει ακόμα την ομάδα, όταν μετά την κατάκτηση του τίτλου του World Series το 1918, οι Red Sox πούλησαν το μεγάλο τους αστέρι, τον θρυλικό «Μπέιμπι Ρουθ» στον μεγάλο αντίπαλο τους, τους New York Yankees.
Την ίδια ώρα που ο Μπέιμπι Ρουθ μεγαλουργούσε και οδηγούσε τους Γιάνκις στους τίτλους οι Red Sox παρέπαιαν και σιγά-σιγά καλλιεργήθηκε ο μύθος της κατάρας,  καθώς μεγάλωναν γενιές και γενιές χωρίς πρωταθλήματα!
Αλλά ο Χένρι πήγε εκεί για να τα αλλάξει όλα καθώς δύο χρόνια μετά την έλευση του, οι Red Sox έφτασαν στην πρώτη κατάκτηση του τίτλου στο World Series title μετά από 86 χρόνια. Ακολούθησε τρία χρόνια αργότερα το επόμενο πρωτάθλημα και ο Χένρι έγινε ο αγαπημένος των οπαδών της ιστορικής ομάδας της Βοστώνης.
Ο Αμερικανός εκατομμυριούχος, παρά το επιχειρηματικό του δαιμόνιο, εμφανίζεται συντηρητικός σε θέματα που είναι συνδεδεμένα με την ιστορία των συλλόγων που κατέχει. Για παράδειγμα αρνείται να βγάλει την ομάδα του από το παλιό και αντιεμπορικό γήπεδο Fenway Park, αν και γνωρίζει πολύ καλά ότι ένα νέο στάδιο, θα εκτοξεύσει τα έσοδα της ομάδας…
Η συγκεκριμένη νοοτροπία του πάντως μόνο θετικά αντιμετωπίζεται από τους οπαδούς της Λίβερπουλ που δεν αρέσκονται στην ιδέα της εγκατάλειψης του «Ανφιλντ»! Αν καταφέρει μάλιστα και επαναφέρει την θρυλική ομάδα στην κορυφή της Αγγλίας, τότε ο Χένρι θα γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία της παραπαίουσας τον τελευταίο καιρό Λίβερπουλ και θα αλλάξει τη γνώμη των Αγγλων για τους Αμερικάνους επενδυτές μετά το κάζι με τους Τζιλέτ και Χικς

Αναβλήθηκε η συναυλία των Scorpions

Με μεγάλη τους λύπη, οι εταιρίες DETOX και SPORTSUNITED είναι αναγκασμένες να μεταθέσουν την ημερομηνία της συναυλίας των Scorpions στην Αθήνα που ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πριν λίγο, έγινε γνωστό από τους γιατρούς που εξέτασαν τον τραγουδιστή των Scorpions Klaus Meine, ότι πάσχει από οξύα λαριγγίτιδα και του συνέστησαν αφωνία για μία εβδομάδα.

Ως εκ τούτου, η σημερινή συναυλία αναγκαστικά αναβάλλεται αλλά σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία (πιο πιθανή φαίνεται να είναι η Δευτέρα 25 Οκτωβρίου) και όλα τα εισιτήρια θα ισχύουν γι’ αυτή τη νέα ημερομηνία.
Για την τελική επιβεβαίωση της παραπάνω ημερομηνίας θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση τις επόμενες μέρες.

Θα παρακαλούσαμε να ενημερώσετε άμεσα το κοινό για να μην ταλαιπωρηθεί και να μην έρθει στο ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ σήμερα, δεδομένου ότι η συναυλία είναι sold out.

Ζητάμε συγνώμη για την αναγκαστική αυτή αναβολή που συμβαίνει λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Με εκτίμηση,

Οι εταιρίες παραγωγής DETOX και SPORTSUNITED.

VIDEO | Η αλήθεια για τις γυναίκες!!! EPIC!!!

Η SEXY Έλενα Παπαβασιλείου κάνει YOGA!

Parkour..

Το παλικάρι το έχει.. Δείτε την απολαυστική συνέχεια.. Βίντεο!!

Παυλίνα Κωσταγιού


Η Παυλίνα Κωσταγιού σε fast & fifteen ερωτήσεις μας αποκαλύπτει ποιο είναι το πιο ακριβό δώρο που της έχουν κάνει, με ποιούς έκανε τις καλύτερες διακοπές της ζωής της και πολλά ακόμα...
pavlina_stage11) Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν ξυπνάς?

Να φτιάξω ένα καλό πρωινό να πάρω ενέργεια.

2) Πως σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου?

Κάνοντας γυμναστική κα διαβάζοντας.

3) Ποιό είναι το καλύτερο δώρο που σου έχουν κάνει?

Μια ζώνη από τον φίλο μου designer GMK.

4) Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα?

Το ροζ!

5) Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένιωσες αμήχανα και γιατί?

Πριν από πολλά χρόνια στο σχολείο όταν με ρώτησε ο καθηγητής της Χημείας και δεν είχα διαβάσει να απαντήσω σωστά, τότε η αμηχανία έφτασε στο αποκορύφωμα! Ποτέ ξανά...! :)


pavlina56) Πόσο χρονών έδωσες το πρώτο σου φιλί?
Στα 16, τί ωραία, χιχιχιχιχ!!!!!
7) Ποιο ήταν το αγαπημένο σου μάθημα στο σχολείο?
Ήταν η κοινωνιολογία.
8) Πότε και που έκανες τις καλύτερες διακοπές της ζωής σου?
Φέτος στην Ιταλία με καλές μου φίλες.
9) Τι σε γοητεύει σε κάποιον -α?
Η προσωπικότητα του.
10) Τι δε σου αρέσει πάνω σου?
Η στιγμή της σοβαροφάνειας μου, τρομάζω και εγώ η ίδια.




11) Ποιο είναι το πιο extreme πράγμα που έχεις κάνει στη ζωή σου?
Έχω κάνει Sky Diving
12) Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι?
To Te amo της Rihana
13) Ποια ήταν η πιο έντονη στιγμή στην καριέρα σου;
Στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2008 όπου πήρα τον τίτλο Miss Tourism αναπληρωματική και επίσης στο διαγωνισμό που εκπροσώπησα την Ελλάδα, στην Κίνα στα "Miss Model of the World" όπου και βγήκα τρίτη σε όλο τον κόσμο.
14) Με ποιόν καλλιτέχνη θα ήθελες να συνεργαστείς?
Με την Άννα Βίσση
15) Που σε βρίσκει κανείς αυτή την περίοδο και τι ετοιμάζεις?
Εμφανίζομαι στο TEATRO MUSIC HALL με τον Νίκο Κουρκούλη, την Κέλλυ Κελεκίδου και τον Κώστα Καραφώτη

Οπαδός της Μπάρτσα ο Κόμπε!

Οι Λέικερς προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα (7/10), στο πλαίσιο του ΝΒΑ Europe Live, με τον Παού Γκασόλ να αναφέρεται στην επιστροφή του στη Βαρκελώνη και τον Κόμπε Μπράιαντ να εκθειάζει τον... Λιονέλ Μέσι. Ναβάρο: «Θα νικήσουμε...».


Ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ/σέντερ των «Λιμνανθρώπων», Παού Γκασόλ, μιλώντας αρχικά για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στους «Μπλαουγκράνα», τόνισε: «Αυτό το ματς θα μπορούσε να έχει τη μορφή Διηπειρωτικού. Η συγκεκριμένη στιγμή ωστόσο είναι διαφορετική για τις δύο ομάδες. Εμείς δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, σε αντίθεση με τη Μπάρτσα που έχει ξεκινήσει τη χρονιά. 

Παρ' όλα αυτά, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Το έργο μας θα είναι δύσκολο, αφού η Μπαρτσελόνα θα θελήσει να δείξει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ομάδα του ΝΒΑ και δη τους πρωταθλητές. Το κίνητρό της είναι μεγάλο και δεν βλέπει το ματς σαν ένα απλό φιλικό. 

Γι’ αυτό και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Για εμένα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο, αφού επιστρέφω σπίτι μου και θα αντιμετωπίσω την ομάδα στην οποία ανδρώθηκα. Τα συναισθήματά μου θα είναι ξεχωριστά».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο θέμα του Ρούντι Φερνάντεθ: «Δεν είναι και στην καλύτερη ψυχολογικά κατάσταση και ελπίζω γρήγορα να επιλυθεί το θέμα του, είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, ώστε να ηρεμήσει…».

«Ύμνοι» Μπράιαντ για Μέσι

Από την πλευρά του, ο ηγέτης των πρωταθλητών ΝΒΑ, Κόμπε Μπράιαντ, μιλώντας αρχικά για την παρουσία του στον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, σχολίασε: «Θα παίξω σίγουρα στο ματς. Πιστεύω ότι ο αγώνας θα είναι διασκεδαστικός μεταξύ δύο ομάδων που θα παίξουν σκληρά. Είμαι πολύ καλά. Θα προσπαθήσω να παίξω περισσότερο απ'ότι τη Δευτέρα (αγωνίστηκκε για μόλις 6' κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς)».

Αναφερόμενος στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «Μπλαουγκράνα», υπογράμμισε: «Έχουν σπουδαία ομάδα και τους παρακολουθώ πάντα. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Τσάβι και Ινιέστα είναι επίσης πολύ καλοί, αλλά νομίζω ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος», μίλησε και για την επιστροφή του Πάου Γκασόλ στην Βαρκελώνη: «Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Είναι συναρπαστικό για αυτόν να επιστρέφει σπίτι. Ξέρω ότι εδώ τον αντιμετωπίζουν ως ήρωα. Όταν μιλάμε οι κουβέντες μας είναι περισσότερο για το ποδόσφαιρο παρά για το μπάσκετ».

Ερωτηθείς για τις διαφορές μεταξύ ποδοσφαίρου και μπάσκετ αλλά και το αν προσανατολίζεται να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ευρώπη, σημείωσε«Για κάθε σπορ είναι σημαντικό να παλεύεις κάθε στιγμή για να έχεις τη μπάλα. Είναι σημαντικό για μας το παιχνίδι, αλλά δεν βλέπω φαβορί την Πέμπτη. Κάποια στιγμή θα μου άρεσε να παίξω στην Ευρώπη, ίσως στην Ιταλία».

Ναβάρο: «Θα νικήσουμε σίγουρα...»

Ο διεθνής γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, φρόντισε να εκφράσει την αισιοδοξία του, για την αναμέτρηση κόντρα στους Λέικερς: «Μίλησα με τον Πάου (Γκασόλ) και του είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι θα τους κερδίσουμε σίγουρα! Είμαστε άλλωστε σε καλύτερη κατάσταση αφού έχουμε ξεκινήσει τις υποχρεώσεις μας, ενώ οι Λέικερς βρίσκονται ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας. Πιστεύω έτσι ότι θα πάρουμε μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα μας πριν δύο χρόνια. Αυτή τη φορά εξάλλου είμαστε και πρωταθλητές Ευρώπης».

Επιβεβαιώνουν για Λε Γκουέν οι Γάλλοι

Την συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Πολ Λε Γκουέν επιβεβαιώνουν οι Γάλλοι προκειμένου ο πρόεδρος της ΑΕΚ να τον πείσει να αναλάβει τον ελληνικό σύλλογο.



Ο Αδαμίδης αναμένεται να τα πει σήμερα στη Γαλλία με τον Λε Γκουέν όπως επιβεβαιώνει και η «L’ Equipe» με τον πρώην ομοσπονδιακό της εθνικής Καμερούν να μην είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, όμως θα εξετάσει και άλλες παραμέτρους.

You might also like:

Related Posts with Thumbnails