Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Οπαδός της Μπάρτσα ο Κόμπε!

Οι Λέικερς προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα (7/10), στο πλαίσιο του ΝΒΑ Europe Live, με τον Παού Γκασόλ να αναφέρεται στην επιστροφή του στη Βαρκελώνη και τον Κόμπε Μπράιαντ να εκθειάζει τον... Λιονέλ Μέσι. Ναβάρο: «Θα νικήσουμε...».


Ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ/σέντερ των «Λιμνανθρώπων», Παού Γκασόλ, μιλώντας αρχικά για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στους «Μπλαουγκράνα», τόνισε: «Αυτό το ματς θα μπορούσε να έχει τη μορφή Διηπειρωτικού. Η συγκεκριμένη στιγμή ωστόσο είναι διαφορετική για τις δύο ομάδες. Εμείς δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, σε αντίθεση με τη Μπάρτσα που έχει ξεκινήσει τη χρονιά. 

Παρ' όλα αυτά, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε. Το έργο μας θα είναι δύσκολο, αφού η Μπαρτσελόνα θα θελήσει να δείξει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ομάδα του ΝΒΑ και δη τους πρωταθλητές. Το κίνητρό της είναι μεγάλο και δεν βλέπει το ματς σαν ένα απλό φιλικό. 

Γι’ αυτό και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Για εμένα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο, αφού επιστρέφω σπίτι μου και θα αντιμετωπίσω την ομάδα στην οποία ανδρώθηκα. Τα συναισθήματά μου θα είναι ξεχωριστά».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο θέμα του Ρούντι Φερνάντεθ: «Δεν είναι και στην καλύτερη ψυχολογικά κατάσταση και ελπίζω γρήγορα να επιλυθεί το θέμα του, είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, ώστε να ηρεμήσει…».

«Ύμνοι» Μπράιαντ για Μέσι

Από την πλευρά του, ο ηγέτης των πρωταθλητών ΝΒΑ, Κόμπε Μπράιαντ, μιλώντας αρχικά για την παρουσία του στον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, σχολίασε: «Θα παίξω σίγουρα στο ματς. Πιστεύω ότι ο αγώνας θα είναι διασκεδαστικός μεταξύ δύο ομάδων που θα παίξουν σκληρά. Είμαι πολύ καλά. Θα προσπαθήσω να παίξω περισσότερο απ'ότι τη Δευτέρα (αγωνίστηκκε για μόλις 6' κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς)».

Αναφερόμενος στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «Μπλαουγκράνα», υπογράμμισε: «Έχουν σπουδαία ομάδα και τους παρακολουθώ πάντα. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Τσάβι και Ινιέστα είναι επίσης πολύ καλοί, αλλά νομίζω ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος», μίλησε και για την επιστροφή του Πάου Γκασόλ στην Βαρκελώνη: «Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Είναι συναρπαστικό για αυτόν να επιστρέφει σπίτι. Ξέρω ότι εδώ τον αντιμετωπίζουν ως ήρωα. Όταν μιλάμε οι κουβέντες μας είναι περισσότερο για το ποδόσφαιρο παρά για το μπάσκετ».

Ερωτηθείς για τις διαφορές μεταξύ ποδοσφαίρου και μπάσκετ αλλά και το αν προσανατολίζεται να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ευρώπη, σημείωσε«Για κάθε σπορ είναι σημαντικό να παλεύεις κάθε στιγμή για να έχεις τη μπάλα. Είναι σημαντικό για μας το παιχνίδι, αλλά δεν βλέπω φαβορί την Πέμπτη. Κάποια στιγμή θα μου άρεσε να παίξω στην Ευρώπη, ίσως στην Ιταλία».

Ναβάρο: «Θα νικήσουμε σίγουρα...»

Ο διεθνής γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, φρόντισε να εκφράσει την αισιοδοξία του, για την αναμέτρηση κόντρα στους Λέικερς: «Μίλησα με τον Πάου (Γκασόλ) και του είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι θα τους κερδίσουμε σίγουρα! Είμαστε άλλωστε σε καλύτερη κατάσταση αφού έχουμε ξεκινήσει τις υποχρεώσεις μας, ενώ οι Λέικερς βρίσκονται ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας. Πιστεύω έτσι ότι θα πάρουμε μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα μας πριν δύο χρόνια. Αυτή τη φορά εξάλλου είμαστε και πρωταθλητές Ευρώπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails