Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Δώρο 30 γυναίκες για τα 30α του γενέθλια!


Ποιος είναι ο τυχερός; Ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ, Λέντλι Κινγκ, ο οποίος γιόρτασε ονειρεμένα τα 30α του γενέθλια προσκαλώντας 30 γυναίκες στην σουίτα ξενοδοχείου που είχε νοικιάσει ειδικά για την βραδιά εκείνη!
Δεν πρόκειται πάντως για σκάνδαλο ή κάτι άλλο σχετικό, καθώς οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου είχαν πλήρη γνώση του τι θα γινόταν. Δεν ορκιζόμαστε πάντως ότι το ήξερε κι η ομάδα του. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sun» δεν ανέφερε κάτι τέτοιο αλλά αφιέρωσε χώρο για τα λεγόμενα των ανθρώπων που βρέθηκαν στο πάρτι:
 «Στην αρχή υπήρχε το δείπνο στο εστιατόριο. Αμέσως μετά ο Λέντλι και μερικοί φίλοι του ανέβηκαν στη σουίτα ενώ οι υπόλοιποι φορούσαν ειδικά βραχιολάκια στις πιο όμορφες κοπέλες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο μπαρ.
Υπήρχαν δύο άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας στο ασανσέρ οι οποίοι επέτρεπαν την είσοδο σε αυτό, μόνο σε όσες γυναίκες φορούσαν τα βραχιολάκια και ήταν να πάνε στο ρετιρέ. Πρέπει να ήταν περίπου 10 άνδρες και 30 γυναίκες. Ίσως να φώναξε μία για κάθε έτος της ηλικίας του.
Υπήρχε ελεύθερο μπαρ στο ρετιρέ, όπου καθένας και κάθε μία μπορούσαν να πιουν όση βότκα και σαμπάνια ήθελαν.Θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο Λέντλι γιόρτασε τα γενέθλιά του με στιλ. Δεν έφυγε πριν τις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails