Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Σήμερα η συνέντευξη τύπου των πρώην αξιωματικών για τα UFO! Τι θα αποκαλύψουν

Μπορεί να ακούγεται σαν σενάριο από ταινία του Σπίλμπεργκ, αλλά είναι απολύτως αληθινό: έξι πρώην ανώτεροι αξιωματικοί της αεροπορίας των ΗΠΑ, παραχωρούν σήμερα συνέντευξη τύπου για να αποκαλύψουν τις προσωπικές τους εμπειρίες από τα  UFO!
"Πτήσεις ΑΤΙΑ πάνω από πυρηνικές βάσεις"
  Όπως υποστηρίζουν, από το 1948 οι εξωγήινοι πραγματοποιούν πτήσεις πάνω από τις  πυρηνικές εγκαταστάσεις σε Βρετανία και ΗΠΑ, ενώ με την τεχνολογία τους μπλοκάρουν κάθε ηλεκτρονική λειτουργία!
  Ένας από τους αξιωματικούς, ο Ρόμπερτ Σάλας, ισχυρίζεται μάλιστα ότι ένα UFO, προσγειώθηκε κάποια στιγμή σε μια βρετανική βάση. "Με τον όρο UFO, αναφερόμαστε σε αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα. Ενδιαφέρονται κυρίως για τους πυραύλους μας, τα αντικείμενα αυτά, όπου και αν προέρχονται. Αν θέλετε την προσωπική μου εκτίμηση, δεν είναι από τον πλανήτη Γη ", διευκρίνησε.
"Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ λέει ψέματα"
  "Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ λέει ψέματα σχετικά με τις συνέπειες που μπορεί να έχουν τα UFO στην εθνική μας ασφάλεια. Στις  16 Μαρτίου του 1967, στην Αεροπορική Βάση Μαλμστρομ στη Μοντάνα, ήμουν σε υπηρεσία, όταν ένα ΑΤΙΑ πλησίασε και αιωρούνταν πάνω ακριβώς από την περιοχή. Το σημαντικό είναι πως όλοι οι πύραυλοι "έκλεισαν" όση ώρα το ιπτάμενο αντικείμενο βρισκόταν πάνω από τη Βάση!", πρόσθεσε ο Σάλας.
"UFO προσγειώθηκε σε στρατιωτική βάση στη Βρετανία"
Ο συνταγματάρχης Τσάρλς Αλτ, ισχυρίζεται ότι έχει δει UFO να προσγειώνεται στην Αεροπορική Βάση Μπεντγουότερς, στο Ίπσουιτς της νοτιοανατολικής Αγγλίας, μία από τις λίγες βάσεις πυρηνικών όπλων στη Βρετανία.

  Το περιστατικό έλαβε χώρα το 1980 και όπως λέει ο -κατά δήλωσή του- αυτόπτης μάρτυρας Αλτ, " αρχικά είδα με τα μάτια μου φωτεινές ακτίνες προερχόμενες από έναν ιπτάμενο δίσκο, να "στοχεύουν" την αμερικάνικη αεροπορική βάση. Τα φώτα κατέληγαν σε μία αποθήκη όπου φυλάσσονταν ττα πυρηνικά όπλα της βάσης. Στη συνέχεια άκουσα στον ασύρματο ότι ένα ιπτάμενο αντικείμενο άγνωστης ταυτότητας, προσγειωθηκε στο εσωτερικό του πυρηνικού χώρου αποθήκευσης", υποστηρίζει!

  "Είμαι σίγουρος πως οι υπηρεσίες ασφαλείας τόσο των Η.Π.Α αλλά και της Βρρετανίας έχουν προσπαθήσει - από τότε μέχρι σήμερα- να συγκαλύψουν τα παραπάνω πεπριστατικά και άλλα παρόμοια", προσθέτει.
Μαρτυρίες από 120 πρώην στρατιωτικούς!
  Οι έξι πρώην αξιωματικοί της Αεροπορίας των ΗΠΑ, ετοιμάζονται την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010, να παρουσιάσουν στην Ουάσιγκτον , απόρρητα στοιχεία αλλά και φωτογραφίες τα οποία, όπως ισχυρίζονται, θα επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά τους! Και όπως τονίζουν οι μαρτυρίες δεν προέρχονται μόνο από έξι άτομα αφού έχουν στην κατοχή τους καταθέσεις 120 πρώην στρατιωτικών που μιλούν όλοι για παρουσία άγνωστων αεροσκαφών σε πυρηνικές εγκαταστάσεις στις ΗΠΑ μέχρι και το 2003!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails