Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Άραβες τρελάθηκαν!

Οι εμίρηδες της Μάντσεστερ Σίτι βάλθηκαν να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα! Αυτή τη φορά θέλουν να διαθέσουν 60 εκατ. ευρώ για τον Τόρες της Λίβερπουλ και άλλα 70 εκατ. ευρώ για τον Πάτο της Μίλαν!



Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ρεπορτάζ, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να κάνει δικό της και τον Φερνάντο Τόρες της Λίβερπουλ, για την απόκτησή του οποίου είναι διατεθειμένη να δαπανήσει κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ!
Μάλιστα, για τη μετακίνηση του Ισπανού άσου, Φερνάντο Τόρες, από το Λίβερπουλ στο Μάντσεστερ είναι πιθανό να συντελέσει και το γεγονός των διοικητικών αναταραχών στους «ρεντς». Οι Αμερικάνοι ιδιοκτήτες σκέφτονται την πώληση των μεγάλων αστέρων της ομάδας και δεν θα έλεγαν όχι σε μια τόσο… τρελή πρόταση από τους Άραβες της Σίτι.
Εξάλλου η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει ήδη μεγάλη πληθώρα όπλων στην επιθετική της γραμμή και μια ακόμα τόσο ποιοτική προσθήκη θα της δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση. Βλέπουμε λοιπόν πως οι «πολίτες» βάλθηκαν να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα βλέπει τίτλο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το καλοκαίρι για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας δαπανήθηκαν περί τα 150 εκατομμύρια ευρώ! Κι όμως, η ενίσχυση δεν σταματά εκεί καθώς οι Εμίρηδες θέλουν να φέρουν στο Μάντσεστερ και τον Βραζιλιάνο σταρ της Μίλαν Αλεχάντρε Πάτο, για τον οποίο θα διαθέσουν ακομα και 70 εκατομμύρια ευρώ όπως γράφουν στη Βρετανία! Πού θα χωρέσουν όμως όλοι αυτοί οι επιθετικοί;
Και όλα αυτά ενώ το «τέρας» της οικονομικής κρίσης βασιλεύει… Αλλά τι λέμε; Καταλαβαίνουν οι Άραβες από κρίση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails