Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Άλλαξε γνώμη και τα έβγαλε

Αναθεώρησε την απόφασή της ότι δεν θα κάνει ποτέ γυμνό η Τζέσικα Άλμπα και για τις ανάγκες της νέας της ταινίας όπου υποδύεται μία σέξι αστυνομικό, εμφανίζεται γυμνή και εντυπωσιάζει
Σεισμός! Η Τζέσικα Άλμπα παρά τις αντιρρήσεις της για γυμνό επιτέλους τα πέταξε όλα. Τι και αν μέχρι πριν έξι μήνες δήλωνε ότι κάτι τέτοιο δεν θα το κάνει ποτέ σήμερα φαίνεται ότι ο πακτωλός χρημάτων στα πόδια της την έκανε να λυγίσει και να πει το πολυπόθητο ναι.
Η 29χρονη καυτή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Βρετανικό περιοδικό Σκάρλετ δήλωνε πριν έξι περίπου μήνες "Δεν θα κάνω ποτέ στη ζωή μου γυμνό. Μπορώ να υποδυθώ ένα...χαρακτήρα με αισθησιασμό, να φορέσω σέξι ρούχα, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να γδυθώ".
Αυτή η συντηρητική συμπεριφορά της οφείλεται στο ότι κατάγεται από αυστηρή οικογένεια. "Κατάγομαι από μια αυστηρή, καθολική οικογένεια", δήλωνε η Τζέσικα.
Η ταινία στην οποία η Τζέσικα αποφάσισε να κάνει το μεγάλο (γυμνό) βήμα ονομάζεται Machete και θα κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο στις 26 Νοεμβρίου. Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Στίβεν Σιγκάλ και η γνωστή από τις περιπέτειές της με τα ναρκωτικά Λίντσει Λόχαν.
Οι πρώτες φωτογραφίες της ταινίας κυκλοφορήσαν. Αυτές δείχνουν την Τζέσικα κάνει γυμνή μπάνιο.
Η Τζέσικα υποδύεται την Σαρτάνα μια ανώτατη υπάλληλο του τμήματος αλλοδαπών της αστυνομίας η οποία σύμφωνα με το δελτίο τύπου είναι "διχασμένη ανάμεσα στην εφαρμογή του νόμου και του να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails