Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Της " Έριξες Κέρατο " ; 10 Λόγοι Που Πρέπει Να Κάνεις ... Τουμπεκί !

Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα ξέρει μια γυναίκα. Κι ένα απ’ αυτά είναι ότι την απάτησες. Μάθε τους καλύτερους λόγους για να μην της το πεις ποτέ.


Έλλειψη στοιχείων

Αν έκανες το τέλειο έγκλημα χωρίς ν’ αφήσεις ίχνη πουθενά, θα τηλεφωνούσες μετά στην αστυνομία να τους πεις: «ελάτε να δείτε τι έκανα»; Ότι έγινε έγινε, κάλυψες τα ίχνη σου και εξαφάνισες οτιδήποτε θα μπορούσε να την οδηγήσει στην άλλη γυναίκα. Τώρα ούτε το ξέρει αλλά πιθανότατα ούτε και το υποψιάζεται. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο και ο μόνος τρόπος να το μάθει είναι αν γυρίσεις μια μέρα σπίτι και ανοίξεις το στόμα σου. Άρα ποιος ο λόγος να το κάνεις; 

Η άλλη γυναίκα δεν σημαίνει τίποτα 

Γι’ αυτό άλλωστε δεν είσαι μαζί της τώρα. Πολύ ποτό, περίεργη διάθεση, ίσως να ήταν και μια από αυτές τις ευκαιρίες που δεν σου δίνονται συχνά και το μετανιώνεις όταν τις αφήνεις να φύγουν. Όποια τέλος πάντων κι αν ήταν η κατάσταση το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ξαναγίνει. Όποτε γιατί ν’ αποκαλύψεις ένα λάθος που έκανες; Αν ήταν να παραδέχεσαι κάθε λάθος σου, θα έπρεπε ν’ απολογείσαι για μήνες. 


Θυμάσαι τις προάλλες…

Αυτό θα το ακούς για μήνες. Κάθε καβγάς για τους επόμενους 36 μήνες θα τελειώνει μ’ αυτή τη φράση. Και έχει δυνατό χαρτί στο χέρι της. Μια φορά ξέχασες να σηκώσεις το καπάκι στην τουαλέτα και θυμάσαι για πόσο καιρό στο χτύπαγε. Φαντάσου ότι είναι σαν να πολλαπλασιάζεις το καπάκι επί χίλια. Το αντέχεις; 

Μήπως σε πρόλαβε;
Ποτέ δεν ξέρεις αν σ’ έχει απατήσει κι εκείνη. Μπορεί όπως κι εσύ να κάλυψε καλά τα ίχνη της. Ανοίγοντας το στοματάκι σου υπάρχει περίπτωση ν’ ανοίξει κι εκείνη το δικό της. Είσαι έτοιμος να τ’ ακούσεις; Αν νιώσει τύψεις μπορεί να σου αποκαλύψει τα μικρά της μυστικά. Μερικές φορές είναι καλύτερα να μην ξέρεις. Άλλωστε ότι δεν ξέρεις, δεν μπορεί να σε πληγώσει. Κι αν το μάθει και πληγωθεί, τότε ίσως πληγώσει κι εσένα. Το μόνο θετικό είναι ότι δεν θα ζεις στο σκοτάδι αλλά σιγουρέψου αν όντως θες να μάθεις. 

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο
Το να σε χωρίσει, αφού πρώτα σπάσει ότι βρει μπροστά της, ίσως να μην είναι αρκετό για τον εγωισμό της. Μπορεί να θέλει να πάρει προβάδισμά στο σκορ. Κι αυτό γίνετε μόνο με εκδίκηση. Ξέρει πολλά για σένα, ακόμα κι αυτά που γίνονται όταν οι πόρτες κλείνουν. Δεν την σταματά τίποτα απ’ το ν’ αρχίσει να διαδίδει φήμες για σένα. Και ξέρεις τι λένε; Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. Και το χειρότερο; Για φαντάσου ν’ αρχίσει να γράφει σε blog για σένα; Άστο καλύτερα. 

Στα κρύα του λουτρού

Αυτός είναι ο τρόπος που θα σε παρατήσει. Γιατί το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι μόλις κάνεις την ανακοίνωσή σου θα φύγει. Θα πάρει την τσαντούλα της, τα πραγματάκια της, όσα αποκτήσατε μαζί, ακόμα και τους κοινούς σας φίλους και θα φύγει. Κι αν το πάρει πολύ βαριά μπορεί ακόμα να σου πάρει και τον σκύλο. Οπότε καλύτερα να ζεις με τύψεις παρά με την απουσία της. 

Δεν θέλω να ξέρω
Είναι μια άποψη που πολλές γυναίκες έχουν υιοθετήσει. Αν είναι καλά στην σχέση τους με τον σύντροφο τους και αν δεν αλλάξει κάτι αφού της απατήσουν, προτιμούν να μην το μάθουν ποτέ. Είναι λίγο εγωιστικό γιατί προστατεύουν τον εαυτό τους, αλλά είτε σ’ αρέσει είτε όχι, έτσι είναι. Φοβούνται ότι αν το μάθουν θ’ αρχίσουν να γίνονται καχύποπτες κι αυτό θα καταστρέψει πολλές σχέσεις τους στο μέλλον. Πολύ πιθανόν και η δική σου κοπέλα ν’ ανήκει σ’ αυτή την κατηγορία.
Την νοιάζεσαι; 

Αν ναι, δεν θα της το πεις. Μπορεί να το δείχνεις με τον χειρότερο τρόπο, αλλά την νοιάζεσαι. Γι’ αυτό άλλωστε είσαι μαζί της και γι’ αυτό νιώθεις όλες αυτές τις τύψεις για το one-night-stand σου. Αλλιώς δεν θα ήταν one-night-stand αλλά many-nights-stand. Το ότι το έκανες ήταν αρκετά άσχημο, αλλά με το να της το πεις θα την αποτελειώσεις. Εξαφάνισε κάθε τύψη που νιώθεις με το να γίνεις καλύτερος σύντροφος στο μέλλον. 

Μην είσαι εγωιστής 
Το να της το πεις μόνο εσένα θα ωφελήσει. Έκανες ότι έκανες για δική σου και μόνο ικανοποίηση και τώρα θες ν’ απαλλαχτείς από τις τύψεις και τις ενοχές σου. Σκέψου πόσο εγωιστικό είναι αυτό. Κι αφού το κατάλαβες, τώρα ήρθε η ώρα να καταλάβεις και εκείνη και να σκεφτείς και τα δικά της συναισθήματα.
Εμπρός ολοταχώςΈτσι ακριβώς κυλάει ο χρόνος. Μια σχέση δεν μπορεί να πάει πίσω. Άρα αν το ομολογήσεις και το μετανιώσεις που το έκανες, τώρα δεν μπορεί ν’ αλλάξει τίποτα. Η σχέση σας έχει πλέον αλλάξει και ίσως για πάντα, ακόμα κι αν σε συγχωρέσει. Δεν θα μπορεί να σου έχει εμπιστοσύνη(και με το δίκιο της), δεν πρόκειται να το ξεχάσει και μια αμφιβολία θα γυρίζει στο κεφάλι της. Αξίζει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails