Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Oυπς! Σου βγήκε, Σάσα!

Σε νέες περιπέτειες η Σάσα Μπάστα, που όλως τυχαίως είδε το στήθος της να... ξεμυτίζει τη στιγμή που αυτή έδινε μαθήματα… Dj. Έτσι κι αλλιώς το κορίτσι ασχολείται με τη μουσική χρόνια.


Έτσι κι αλλιώς το κορίτσι ασχολείται με τη μουσική χρόνια. Δεν έπαιζε γυμνή κιθάρα; Δεν τραγούδαγε (όχι πανικός, πρώτα τα γυναικόπαιδα...) κυλιόμενη στα πατώματα σαν την Τζούλια την… ηθοποιό; Ε, τώρα παίζει μουσική και με τα νεύρα πάντων και πασών (όχι των Ρωσιών). Εκεί που έπαιζε λοιπόν… τσουπ … πέφτει το κορμάκι ολίγον και φαίνεται ολίγον από το (αυξημένο εδώ και καιρό) στήθος της. 

Σαν καλό κορίτσι έσπευσε να το συμμαζέψει κοκκινίζοντας (να ήταν ο προβολέας άραγε;) από ντροπή, κάτι που δεν συνηθίζει όμως όταν κάνει φωτογραφήσεις, ίσως επειδή δεν βρίσκει γύρω πρόχειρο ύφασμα), όπως βλέπετε και παρακάτω. Εμένα πάντως μου φάνηκε να ψάχνει… Μετά τον επιχειρηματία (στο τσακ δεν απέκτησε την… προσωπική της πίστα), τον ποδοσφαιριστή (στο ατύχημα δεν έπαθαν τίποτα σοβαρό, μετά… σκοτώθηκαν μεταξύ τους) κ.ά., κάτι στο μάτι της μου λέει ότι ψάχνει για τον μεγάααααλο έρωτα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails