Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ωραία ισονομία κύριε Μαρινάκη!


Πραγματικά ο κύριος Μαρινάκης δρα για την ΠΑΕ Ολυμπιακός; Είναι πρόεδρος της; Ξέρει όλα τα θέματα που αφορούν την εταιρεία του; Ξέρει όλες τις κινήσεις που γίνονται από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ; Εγώ με όσα βλέπω και ακούω πιστεύω πως όχι, γιατί αλλιώς θα πιστέψω ότι μας περνάει για μακάκες!
Διαβάζω από τη μια ότι ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, απέστειλε επιστολή στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπισταξή, με την οποία ζητάει ισοτιμία και εισιτήρια για το ματς με την Ξάνθη και από την άλλη ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέρριψε το αίτημα του Άρη να πάρει 1000 εισιτήρια για το παιχνίδι μέσα στο «Καραϊσκάκη».
Αυτά τα δυο μέσα στο δικό μου φτωχό μυαλό δεν συμβαδίζουν και δεν δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός έχει μια κοινή γραμμή στις αποφάσεις του. Δεν μπορεί από την μια να ζητάς εισιτήρια για ένα εκτός έδρας ματς και από την άλλη να μην δίνεις σε μια ομάδα που σου ζητάει για το δικό σου γήπεδο.
Με ποια δικαιολογία δεν δίνει ο Ολυμπιακός στους «κιτρινόμαυρους» τα εισιτήρια που ζητούν, αφού από την άλλη στέλνουν επιστολές και ζητούν ισονομία και ίση μεταχείριση; Γιατί η αστυνομία να δώσει το «ΟΚ» για την μετακίνηση των «κόκκινων» οπαδών στην Ξάνθη και όχι για τον «κίτρινων» στον Πειραιά.
Μήπως εννοείτε κύριε Μαρινάκη ισοτιμία το να παίρνετε μόνο εσείς και ο Παναθηναϊκός εισιτήρια για τα άλλα γήπεδα, να πηγαίνετε να τα σπάτε, ενώ το «Καραϊσκάκη» να το βάζετε σαν ασπίδα για να μην έρχονται αντίπαλοι φίλαθλοι; Νομίζω ότι είναι λίγο unfair αυτό! Νομίζω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails