Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Σούπερ ΑΕΚ, 4-0 τον Άρη

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ. Η Ένωση επικράτησε με το ευρύ 4-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» του Άρη και έκανε μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα της Super League. 

Το σκορ άνοιξε στο 40’ ο Καφές, ενώ στο 58’ και το 68’ ο Νάτσο Σκόκο «σφράγισε» τη νίκη των «κιτρινόμαυρων» της Αθήνας. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο τέλος του αγώνα ο Ραφίκ Τζιμπούρ.

Οι σκληρές μονομαχίες κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής ήταν αυτές που κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη μόνη φάση που καταγράφηκε η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη του γκολ. Στο 41’ ο Τζιμπούρ σούταρε, ο Σηφάκης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Καφές πέτυχε το 1-0. 

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση όμως στο 54’ η κεφαλιά του Κόκε δεν κατέληξε στα δίχτυα, αφού ο Δέλλας πάνω στη γραμμή απομάκρυνε τον κίνδυνο. 

Ότι δεν κατάφερε ο Άρης το πέτυχε η ΑΕΚ και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Ο Σκόκο πήρε το… όπλο του και στο 58’ με ένα φανταστικό σουτ νίκησε τον Σηφάκη και σημείωσε το 2-0. Δέκα λεπτά μετά ο Αργεντινός έγινε αποδέκτης της μπάλας, μετά από σέντρα του Λαγού, και κατάφερε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 3-0.

Το… κερασάκι στην τούρτα της νίκης της ΑΕΚ μπήκε στις καθυστερήσεις του ματς με τον Τζιμπούρ να βάζει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. 

Άρης – ΑΕΚ 0-4 (NovaSports 1)

Γκολ:
 40' Καφές, 58', 68'Σκόκο, 90' Τζιμπούρ



Κίτρινες κάρτες: Φατί, Νέτο, Γκιάρο - Λαγός, Καφές, Μανωλάς, Μπερνς

Κόκκινες κάρτες:
 -

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ):
 Σηφάκης, Νέτο, Γιάρο, Λαζαρίδης, Κάλβο (70' Τσεσνάουσκις), Τόχα (62' Μενδρινός), Τσέζαρεκ (74' λτ Σουάρεθ), Κόκε, Φατί, Μίσελ, Χαβίτο.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):
 Σάχα, Γιάχιτς (λτ 59' Νασούτι), Δέλλας, Μανωλάς, Λαγός, Καφές, Ντιοπ (81' Γκερέιρο), Μάκος, Λεονάρντο (64' Μπερνς), Σκόκο, Τζεμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails