Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Άπλωσε το χασίς για να στεγνώσει!

Απλωμένο σε λινάτσες, σαν τον… τραχανά, είχε σχεδόν ένα κιλό χασίς ένας 43χρονος αγρότης μέσα σε μια καλύβα που διατηρούσε σε αγροτική περιοχή στα Δουνέϊκα Ηλείας! Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αμαλιάδας τον συνέλαβαν την στιγμή που έμπαινε στην καλύβα κρατώντας έναν.. κουβά που κι αυτός ήταν γεμάτος κάνναβη! Στο δάπεδο της καλύβας οι αστυνομικοί βρήκαν 930 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς και στον κουβά άλλα 920.


  • Στον Βόλο, ένας 22χρονος αλλοδαπός συνελήφθη όταν επιχείρησε να πουλήσει σε άνδρες του Λιμενικού που του παρουσιάστηκαν ως αγοραστές 11 γραμμάρια χασίς τα οποία μετέφερε μέσα σε δύο… σπιρτόκουτα αντί 50 ευρώ! Ο νεαρός αποκάλυψε ότι είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από έναν 24χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταδίωξη έξω από το σπίτι του. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν άλλα 275 γραμμάρια ινδικής κάνναβης, ενώ άλλα 3,7 γραμμάρια είχαν μία 38χρονη αλλοδαπή και μία 48χρονη που συνελήφθησαν και αυτές στο σπίτι του.
  • Όμως, η σύλληψη  έφερε στο φως και… λαθρεμπόριο πλαστών CD και DVD, καθώς στην κατοικία του 24χρονου συνελήφθη ένας 26χρονος ομοεθνής του, που είχε στην κατοχή του 98 «μαϊμού» CD και 125 πλαστά DVD έτοιμα για πώληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails