Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Αβέβαιο το μέλλον του Φαμπιάνο

Αρχίζει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της μεταγραφής του, ο Λουίς Φαμπιάνο σύμφωνα με τον ατζέντη του, αφού για λόγους που ο ίδιος δεν καταλαβαίνει, έχει μείνει στον πάγκο της ομάδας του. 

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός βρισκόταν στο επίκεντρο μεταγραφικού αναβρασμού το καλοκαίρι, αλλά αποφάσισε να ανανεώσει με την Σεβίλλη. Ξαφνικά όμως αντί να δει το μέλλον του με πιο σίγουρη ματιά, το βλέπει μες στην αβεβαιότητα, έχοντας αγωνιστεί μόλις 9 λεπτά τη φετινή σεζόν. 

Ο μάνατζερ του Φαμπιάνο τονίζει ότι σε περίπτωση...
που η υπόθεση παραγκωνισμού του συνεχιστεί τότε θα κοιτάξει σοβαρά τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του: «Η κατάσταση είναι δυσάρεστη. Ο Λουίς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι αδιανόητη η απόφαση της Σεβίλλης αρχικά να του ανανεώσει το συμβόλαιο μέχρι το 2013 και μετά να τον αφήνουν στον πάγκο. Είναι ο βασικός επιθετικός της εθνικής Βραζιλίας και έχει βάλει 95 γκολ με την ομάδα του στην Primera Division οπότε αξίζει τον δέοντα σεβασμό. Αν δεν αλλάξει αυτό σύντομα τότε θα αναγκαστούμε να ψάξουμε για μια μεταγραφή». 

Η Τότεναμ του Χάρι Ρέντναπ εξακολουθεί να αποτελεί το νούμερο ένα φαβορί για την απόκτησή του, έχοντας αναφέρει πολλές φορές ότι ο Φαμπιάνο θα ήταν ο ιδανικός επιθετικός για την γραμμή κρούσης της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails