Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Τζένιφερ Λόπεζ: «Έγινα κριτής για τα παιδιά μου!»

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε να απαντήσει στις κατηγορίες ότι «ξεπουλήθηκε» για τα χρήματα και δέχτηκε να γίνει κριτής στο «American Idol», λέγοντας ότι το έκανε για τα παιδιά της!


Το όνομα της 42χρονης Λόπεζ ανακοινώθηκε επίσημα στις 20 Σεπτεμβρίου από τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σόου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διάσημη τραγουδίστρια πήρε το ποσό...
των 12 εκατομμυρίων δολαρίων για να ενταχθεί στην κριτική επιτροπή. Εκείνη, ωστόσο, απαντά πως δεν ήταν τα χρήματα το κίνητρό της, αλλά η σκέψη ότι επί 6 μήνες θα βρίσκεται στο Λος Άντζελες με το σύζυγό της, Μαρκ Άντονι, και τα δίδυμα παιδιά τους.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα είμαστε σε ένα μέρος με τα παιδιά. Το σόου θα μας αναγκάσει να μείνουμε εδώ για 6 μήνες. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μας. Τα μωρά θα μπορούν να πάνε σε μαθήματα χορού και σε αθλήματα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που για λίγο θα ζούμε σαν κανονική οικογένεια».

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι στην αρχή ήταν διστακτική και ο σύζυγός της την προέτρεψε να δεχτεί την πρόταση. «Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα κάνω κάτι τέτοιο. Αλλά και όταν ήμουν χορεύτρια, είχα σκεφτεί ότι θα γίνω ηθοποιός; Και μετά ότι θα γίνω τραγουδίστρια; Πιστεύω ότι είναι μία εξέλιξη όλων αυτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails