Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Μαρινάκης: "Κανονικό το γκολ του Αστέρα..."

Αυτή τη φορά η νίκη ήρθε πολύ εύκολα και συνδυάστηκε, μάλιστα, με πολύ καλή εμφάνιση σε μεγάλη διαστήματα του αγώνα από τον Ολυμπιακό. Περισσότερο, ωστόσο, και από το παιχνίδι, την παράσταση έκλεψε για άλλη μια φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος παραδέχτηκε ευθαρσώς ότι το γκολ που πέτυχε ο Αστέρας ήταν κανονικό...
«Είδατε πως όταν ο Ολυμπιακός έχει τον κόσμο του είναι μια άλλη ομάδα. Και βλέπετε ότι έχουμε ένα ρόστερ με τεράστιες δυνατότητες και σε λίγο καιρό θα βλέπουμε πάρα πολύ ωραίο θέαμα. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι. Σε ό,τι αφορά το γκολ του Αστέρα Τρίπολης που ακυρώθηκε, κατά την γνώμη μου, όπως το είδα, ήταν κανονικό γκολ και θα έπρεπε να μετρήσει», δήλωσε ο κ. Μαρινάκης.

'Οσο για το παιχνίδι, οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν 3-0 στο Καραϊσκάκη τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχασαν και πολλές ευκαιρίες, δείχνονας ότι η μηχανή τους... αρχίζει και παίρνει μπρος. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι (που τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες) άντεξαν μόνο μέχρι να δεχτούν το πρώτο γκολ. 
Τα γκολ:
36΄: Γέμισμα του Ριέρα στην περιοχή, ο Πάντελιτς με κεφαλιά και κόντρα στον Μπαρτολίνι γράφει το 1-0. 
62΄: Κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ από τους Πειραιώτες, με τον Ριέρα να πασάρει στο ύψος της περιοχής στον Φουστέρ και τον Ισπανό να σουτάρει στην αριστερή γωνία του Ντεγκρά.. 2-0. 
73΄: Ο Ντεγκρά απομακρύνει τη σέντρα που έγινε από τα δεξιά, όμως η μπάλα προσκρούει στο γόνατο του Φυτανίδη και καταλήγει στα δίχτυα... 3-0

ΣΚΟΡΕΡ:  
36΄ Πάντελιτς62΄ Φουστέρ73΄ Φυτανίδης αυτογκόλ
ΔΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 29' Ιμπαγάσα, 90' Ραούλ Μπράβο - 19' Αργυρόπουλος, 25' Μπαρτολίνι, 65' Μπαστία
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 60' Μπαρτολίνι (2η κίτρινη), 89' Μπαστία 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα (84' Φετφατζίδης), Ντουντού, Πάντελιτς (63' Μιραλάς), Ραούλ Μπράβο, Φουστέρ, Αβρ. Παπαδόπουλος (76' Μοδέστο), Τοροσίδης, Ριέρα, Ρόμενταλ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Ουριμπάρι, Μπαστία, Λαδάκης, Αράς (76' Φορτούνης), Μάρτινς, Ρούμπιλ (46' Ουντότζι), Καρέρα (63' Πουλίδο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails