Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Διαφορά με Χιμένεθ

Σε θέματα φιλοσοφίας η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά για να αναλάβει την ομάδα θα πρέπει να συμφωνήσουν και στο οικονομικό, όπου ζητάει 1,1 εκατ. ευρώ.


Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται και το κλίμα είναι αρκετά καλό, καθώς τόσο η διοίκηση έχει μείνει ικανοποιημένη από τη διάθεση και το πλάνο του Ισπανού προπονητή, όσο κι αυτός θέλει να δουλέψει στην «Ένωση» καθώς τη θεωρεί μεγάλη πρόκληση για την καριέρα του. 

Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει οι δύο πλευρές να τα βρουν σε όλα και κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ως τώρα. Ο Χιμένεθ ζητάει ετήσιες απολαβές ύψους 800.000 ευρώ και από εκεί και πέρα άλλες 300.000 ευρώ για τους τρεις συνεργάτες του (100.000 ο καθένας). Συνολικά, δηλαδή, το ποσό πάει στο 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως και αν υπολογίσουμε και την εφορία μεγαλώνει κι άλλο. 

Στην ΑΕΚ, όπως αντιλαμβάνεται κανείς με βάση τα οικονομικά της ΠΑΕ, θέλουν να ρίξουν αρκετά το συνολικό κόστος για τον προπονητή και τους βοηθούς του και για αυτό το λόγο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, που θα οδηγήσουν σε συμφωνία αν γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. 

Αν όχι, τότε ο Σταύρος Αδαμίδης θα στραφεί προς άλλη περίπτωση προπονητή με στόχο την άμεση συμφωνία, καθώς όπως δήλωσε και την Κυριακή φεύγοντας από το ΟΑΚΑ, εντός του διημέρου θα πρέπει να υπάρχουν ευχάριστα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails