Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Παρέλαση ονομάτων στην ΑΕΚ!

Τα ονόματα των υποψήφιων διαδόχων του Μπάγεβιτς συνεχίζονται, με αυτά των Ιταλών Ντε Μπιάζι, Ντοναντόνι και του Ισπανού Χουάντε Ράμος να αναφέρονται στα ξένα ρεπορτάζ, ενώ προτάθηκε και ο Χαβιέ Αγκίρε.
Η προπονητολογία καλά κρατεί στην ΑΕΚ, και ξένα ρεπορτάζ αναφέρουν πως τρία ακόμα ονόματα απασχολούν την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα insidefutbol, ο Τζιάνι Ντε Μπιάζι βρίσκεται στη λίστα του συλλόγου για να διαδεχτεί τον Μπάγεβιτς, ενώ όπως ανέφερε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Ser», οι Χουάντε Ράμος και Ντοναντόνι εξετάζονται από τη διοίκηση της ΑΕΚ.

Ο Ντε Μπιάζι είναι 54 ετών, βρίσκεται στο... ταμείο ανεργίας από το περασμένο Φεβρουάριο όταν και λύθηκε η συνεργασία του με την Ουντινέζε. Ο ιταλικός σύλλογος μαζί με την Τορίνο αποτελούν τις δύο σπουδαιότερες ομάδες που έχει δουλέψει ο Ντε Μπιάζι, ενώ έχει εμπειρία και από την Ισπανία, όταν ήταν στον πάγκο της Λεβάντε τη σεζόν 2007-2008, χωρίς όμως επιτυχία καθώς ο υποβιβασμός στη Segunda Division ήρθε εύκολα.

Όσο για τους Ράμος και Ντοναντόνι, βρίσκονται και αυτοί στη λίστα του Αδαμίδη σύμφωνα με τον «Cadena Ser». Το όνομα του Ιταλού είχε γραφτεί και χθες, ενώ αυτό του Ισπανού είναι καινούργιο. Αμφότεροι χαρακτηρίζονται από το ισπανικό μέσο ως τα φαβορί για να διαδεχτούν τον Μπάγεβιτς.

Στο μεταξύ, η περίπτωση του Χαβιέ Αγκίρε εξετάζεται από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Ο Μεξικάνος έχει μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει βρεθεί στους πάγκους των Ατλέτικο και Οσασούνα μεταξύ άλλων, ενώ οδήγησε την Εθνική της χώρας του στους «16» των Παγκοσμίων Κυπέλλων του 2002 και του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails