Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ζιλμπέρτο σε ρόλο... Hummer!

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα πάρει τη θέση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας, όπως έδειξε σήμερα ο Νίκος Νιόπλιας που ζήτησε «να μπούμε δυνατά, είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα». Ξεκινά ο Γκαρσία.


Ο Νίκος Νιόπλιας άνοιξε τα χαρτιά του στην αποψινή προπόνηση και έδειξε πως έχει αποφασίσει να αφήσει στον πάγκο τον ασταθέστατο μέχρι στιγμής Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και να μετατοπίσει στο κέντρο της άμυνας τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Μάλιστα, ο Κοζανίτης τεχνικός στη σημερινή του δοκιμή έδειξε να προτιμά τον Λουίς Γκαρσία αντί του Γιώργου Καραγκούνη στη μεσαία γραμμή. Σύμφωνα με όσα δοκίμασε στο δίτερμα, ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Βύντρα, δεξιά ο Μαρίνος και στο κέντρο της άμυνας ο Ζιλμπέρτο με τον Σαριέγκι. Κατσουράνης, Σιμάο και Γκαρσία στον άξονα, δεξιά ο Νίνης, αριστερά ο Λέτο και στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Σισέ.

Νιόπλιας: «Είμαστε καλύτεροι»


Ο Νιόπλιας, θέλοντας να... ανεβάσει τους παίκτες του, είπε στην ομιλία του: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας. Είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα και έμπειρη. Πρέπει να μπούμε δυνατά και επιθετικά από την αρχή, ώστε να δείξουμε την ανωτερότητά μας. Είμαστε καλύτεροι από την Κοπεγχάγη. Είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, παίζει με 4-4-2 και θέλει προσοχή. Να μειώσουμε τα λάθη μας στο ελάχιστο. Αν είμαστε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails