Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόστιμο, εξηγήσεις και προειδοποιήσεις

Μετά τους Γκοβού, Σιμάο, Πλεσί και οι Σισέ, Λέτο έλαβαν το μήνυμα της διοίκησης για πειθαρχία και τους ανακοινώθηκε πρόστιμο για εξωαγωνιστικούς λόγους. Νιόπλιας: "Πάνω απ' όλα η ομάδα. Τέρμα η πλάκα"

Μετά τους Γκοβού, Σιμάο, Πλισέ σειρά να "πληρώσουν" την σιδηρά πειθαρχία που έχει επιβάλει η νέα διοίκηση στον 
Παναθηναϊκό, πήραν οι Σισέ και Λέτο.


Ο Γάλλος επιθετικός και ο αριστεροπόδαρος Αργεντίνος σύμφωνα με την διοίκηση παραβίασαν τον εσωτερικό κανονισμό και καλούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν.

Τι ακριβώς έγινε, οι πληροφορίες είναι συγκεγχιμένες και κύκλοι της ΠΑΕ αναφέρουν πως το πρόστιμο επιβλήθηκε στους δύο εκ των σταρ για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Ετσι, μετά τον νεοαποκτηθέντα Γάλλο (Γκοβού) για την καθυστερημένη άφιξή του και τα παραπανίσια κιλά του Μοζαμβικανού  μέσου (Σιμάο) αλλά και του νέου Πλεσί (είχε παραπάνω λίπος) η διοίκηση έστειλε μήνυμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα πως δεν θέλει να είναι χαλαροί και φαίνεται να τραβάει νωρίς τα αφτιά για να γλυτώσει τα χειρότερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο ξένοι άσοι δεν υπέπεσαν σε κάποιο νέο παράπτωμα, ωστόσο ο τεχνικός του "τριφυλλιού" τους υπενθύμισε ουσιαστικά πως θα πρέπει να καταβάλουν παλιότερα πρόστιμα που οφείλουν για καθυστερημένες αφίξεις τους στην Παιανία, στην εποχή πριν της προεδρίας Πατέρα και οφείλουν και εκείνοι να πληρώσουν άμεσα.

Τετ α τετ και αυστηρό ύφος με αρκετούς παίκτες

Εκτός από την υπενθύμιση των προστίμων, ο προπονητής του "τριφυλλιού" θέλοντας να εξιχνιάσει τους λόγους και τις αιτίες των τελευταίων άσχημων εμφανίσεων μίλησε με τους παίκτες πριν την έναρξη της προπόνησης.

Μάλιστα ο Κοζανίτης προπονητής είχε διάλογο και τετ α τετ με "αστέρες" της ομάδας θέλοντας να βρει μια λύση στην εικόνα που έδειχναν.

"Εδώ είμαστε Παναθηναϊκός. Τέρμα η πλάκα. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει. Από εδώ και πέρα θα παίζει όποιος δίνει το 100% αλλιώς θα μένει εκτός. Δεν επιτρέπονται τέτοιες εμφανίσεις. Πάνω απ' όλα να βάζετε την ομάδα. Δεν μπορούν κάποιοι να βάζουν τους εαυτούς τους πάνω από τον σύλλογο" και είπε στην συνέχεια...

Διάλογο με Μπουμσόνγκ

"Δεν είναι δυνατόν να δείχνεις ότι δεν είσαι ώριμος. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις αυτά τα εύκολα λάθη. Δεν είναι δυνατόν να μην έχεις σταθερότητα στην απόδοσή" αναφερόμενος στον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

"Κόουτς έχεις δίκιο. Εγώ δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, απλά δεν γίνεται σε κάθε ματς να είσαι το ίδιο καλός. Είμαι νέος στην ομάδα και χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής, να μάθω και τα υπόλοιπα παιδιά".

Η τελευταία "ατάκα" δεν έπεισε τον Ελληνα προπονητή που του απάντησε: "Τι νέος και χρόνο προσαρμογής μου λες. Είσαι μεγάλος ποδοσφαιριστής και έχεις παίξει σε σπουδαίες ομάδες. Πρέπει πάντα δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου" δικαιολογήθηκε ο διεθνής αμυντικός.

Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης και άλλοι

Εν συνεχεία ο τεχνικός των "πράσινων" μίλησε με τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Γιώργο Καραγκούνη, στους οποίους ζήτησε να δείξουν πως πραγματικά πρέπει να είναι οι αρχηγοί μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

"Περίμενα περισσότερα στο κέντρο από εσάς  (κοιτάζοντας τους Καραγκούνη, Νίνη). Γιώργο, εσύ πρέπει να δίνεις το παράδειγμα στους άλλους. Είσαι ο αρχηγός μας" είπε ο Νιόπλιας.

Καντέ και Σιμάο δεν μίλησαν στον τεχνικό τους όταν στον πρώτο ανέφερε ότι παρά το καλό ματς στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ήταν αρνητικός στην Καβάλα, ενώ στο ταλαντούχο μέσο από την Μοζαμβίκη ο τεχνικός των "πράσινων" διευκρίνησε πως μπορεί σε μικρό χρονικό διάστημα να παίρνεις τόσα κιλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails