Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Συναντήθηκαν Μαρινάκης-Κόκκαλης

Η πρόταση Μπιτσαξή για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και οι κακές διατησίες ήταν το θέμα συζήτησης στην συνάντηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο μεγαλομέτοχος της Πειραϊκής ΠΑΕ συναντήθηκε με τον πρόεδρο στα γραφεία στην Πλατεία Αλεξάνδρας και αναφέρθηκαν σ' όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο.

Στο τραπέζι των συζητήσεων δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και η πρόταση Μπιτσαξή για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού στην Ξάνθη.

Οι "ερυθρόλευκοι" είναι απογοητευμένοι με την απόφαση του γενικού γραμματέα αθλητισμού κι αυτό γιατί εξισώνει τα έκτροπα στην Καβάλα, μ' ένα μεμονωμένο περιστατικό που δημιουργήθηκε από ελάχιστους οπαδούς στις Σέρρες.

Άλλωστε οι 2.200 φίλοι του Ολυμπιακού που ήταν στις εξέδρες του ματς με τον Πανσερραϊκό δεν δημιούργησαν το παραμικρό κι αυτό έχουν να το λένε στο μεγάλο Λιμάνι.

Στην συνάντηση των δύο ανδρών της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, συζητήθηκε επίσης και το θέμα της διαιτησίας που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο την φετινή σεζόν στην Superlegue.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails