Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Τα νέα των αντιπάλων μας στην Ευρώπη


Ο Τόμας Ουϊφαλούσι τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα που πήρε μετά το τάκλιν στον Λιονέλ Μέσι, ενώ για τον Αργεντινό ο Γκουαρδιόλα τόνισε πως είναι αναντικατάστατος. Επέστρεψε για την Λεβερκούζεν ο Ρόλφες, ενώ η Χάιντουκ Σπλιτ νίκησε με 10-2 (!) για το κύπελλο Κροατίας. Δεν παίζει με ΠΑΟ ο αμυντικός της Κοπεγχάγης Σούλβι Ότεσεν.


Αντίπαλοι Παναθηναϊκού

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Σπόρτινγκ Χιχόν για την 4η αγωνιστική της Primera Division, ο Λιονέλ Μέσι φυσικά θα απουσιάσει και ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχτηκε πως είναι αναντικατάστατος.

"Ο Μέσι έχει μερικές ιδιαίτερες ικανότητες. Ευτυχώς θα είναι σύντομα καλά. Είναι δυνατός και τα κόκαλα και οι σύνδεσμοί του... κράτησαν. Ελπίζουμε να είναι πίσω σε δύο ή έστω 3 εβδομάδες",
 ανέφερε ο τεχνικός της "Μπάρτσα".

"Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος για το ματς με την Ρουμπίν για το Champions League. Θα επιστρέψει όταν θα είναι απολύτως καλά".

Εκτός του Μέσι, δεν προπονήθηκε και ο Αμπιντάλ που απουσιάζει λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, ενώ επέστρεψε ο Χεφρέν που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Κοπεγχάγη


"Λόγω του Champions League δεν προετοιμαστήκαμε όπως έπρεπε για το ματς με την Μπρόντμπι, αλλά παίξαμε καλά και πήραμε αυτό που θέλαμε. Ήμασταν πολύ καλοί στα πρώτα 35 λεπτά και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με δύο γκολ. Μετά έπεσε λίγο η απόδοσή μας, αλλά γενικά ήμασταν καλοί", τόνισε ο τεχνικός της Κοπεγχάγης, Στάλε Σόλντμπακεν.

Σήμερα (Τρίτη) η Κοπεγχάγη παρέλαβε τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και ξεκίνησε η διάθεσή του.

Την Τετάρτη η Κοπεγχάγη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βίμπι για την 3η φάση του κυπέλλου Δανίας και η αποστολή είναι: Κιμ Κίστενσεν, Νόρεγκααρντ, Πέτερ Λάρσον, Τόμας Κρίστενσεν, Οβιέδο, Βίνγκααρντ, Βίλαντ, Φρεντέρικσεν, Ματίας Ζάνκα Γιόργκενσεν, Σκόβγκααρντ (U19), Ντελανέι, Σαμπάν Εζντογκάν, Ντάνι Γένσεν, Λάσε Λίντμπεργκ (U19), Μόρτεν Τόμσεν (U19)

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του 26χρονου αμυντικού της Κοπεγχάγης Σούλβι Ότεσεν. Ο Ισλανδός μπακ έσπασε ένα κόκκαλο στο χέρι του, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες. Έτσι δεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους πράσινους την άλλη Τετάρτη.

Ρουμπίν Καζάν

Η Ρουμπίν δεν έχει μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις, καθώς έχει αποκλειστεί από το κύπελλο Ρωσίας.

Αντίπαλοι Άρη

Ατλέτικο Μαδρίτης


Μετά την ήττα από τον Άρη και την Μπαρτσελόνα η Ατλέτικο έχει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα την Τετάρτη, καθώς αντιμετωπίζει την Βαλένθια στο "Μεστάγια", με τις "νυχτερίδες" να είναι η μόνη ομάδα χωρίς απώλεια.

Σε αυτό το ματς δεν θα αγωνιστεί ο Τόμας Ουϊφαλούσι, ο οποίος για την κόκκινη στο τάκλιν στον Μέσι τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές, έτσι θα χάσει ακόμη και τον αγώνα με την Σαραγόσα.

Μπάγερ Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Φρανκούρτη για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος το ευχάριστο για τον Γιουπ Χάινκες είναι ότι επιστρέφει ο Σίμον Ρόλφες. Λόγω τραυματισμού απουσιάζουν οι Μπάλακ, Κίσλινγκ, Χέλμες, Ρενάτο Αγκούστο και Γκονσάλο Κάστρο.

Ρόζενμποργκ

Για τα ημιτελικά του κυπέλλου Νορβηγίας η Ρόζενμποργκ αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Φόλο, ενώ στον άλλο ημιτελικό συγκρούονται Στρόμγκοσετ και Οντ Γκρέλαντ.

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ

Βιγιαρεάλ

 
Μετά την νίκη με την Λεβάντε η Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει στο "Μαδριγάλ"  την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια την Πέμπτη και ο τεχνικός της, Χουάν Κάρλος Γκαρίδο, τόνισε ότι πρέπει η ομάδα να συνεχίσει πάνω στην βελτίωση που παρουσίασε στην τελευταία αναμέτρηση.

Μπριζ

Την Ούπεν αντιμετωπίζει την Τετάρτη η Μπριζ για την 8η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος και ο τεχνικός της ομάδας, Άντι Κόστερ, θα έχει στην διάθεσή του τον Ντορζ Κουεμαχά, που εξέτισε την τιμωρία του.

Η κλήρωση του κυπέλλου έφερε αντίπαλο την Λόμελ Γιουνάιτεντ, ομάδα 2ης κατηγορίας, στην 6η φάση της διοργάνωσης.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντιμετωπίζει την Ζάντουγκαρ Χραστόβκο την Τετάρτη για την 1η φάση του κυπέλλου Κροατίας.

Αντίπαλοι ΑΕΚ

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης


Η Ζενίτ την Τετάρτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανζί για την φάση των "16" του κυπέλλου Ρωσίας.

Ο τεχνικός της ομάδας, Λουτσιάνο Σπαλέτι, διέψευσε τις φήμες που θέλουν την ομάδα του να αποκτά από την Ίντερ τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, Λούσιο, λέγοντας πως έχει τέσσερις πολύ καλούς παίκτες στην θέση αυτή τους, Μπρούνο Άλβες, Λόμπερτς, Λούκοβιτς και Κρίζανατς.

Άντερλεχτ

Η Λιρς αντιμετωπίζει την Λιρς την Τετάρτη για την 8η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος, ενώ για το κύπελλο θα αντιμετωπίσει την URS Centre, ομάδα 3ης κατηγορίας.

Χάιντουκ Σπλιτ

Η Χάιντουκ Σπλιτ νίκησε με 10-2 την Ρούνταρ 47, εκτός έδρας, για τον πρώτο γύρο του κυπέλλου Κροατίας.

Ο Κοπ πέτυχε 6 γκολ (6', 8', 10', 12', 45', 51'), ο Τομασόβ 2 (31', 33') και από ένα οι Αντριάσεβιτς (57') και Όρεμους (76')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails