Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Οργή στην Στεάουα για Καπετάνο: «Είναι ηλίθιος»

Βράζουν στη Στεάουα Βουκουρεστίου με τον Παντελή Καπετάνο, ο οποίος αποβλήθηκε στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Νάπολι για το Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλιστα η ρουμάνικη ομάδα προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα ισοφαρίστηκε από τους Ιταλούς σε 3-3, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός αποβλήθηκε με πραγματικά πολύ αστείο τρόπο. Δεν εξηγείται αλλιώς, αφού στη συγκεκριμένη φάση, η ομάδα του ήταν στην επίθεση, εκείνος έκανε κίνηση για να πάρει τη μπάλα και στη διεκδίκηση χτύπησε στο πρόσωπο τον αμυντικό της Νάπολι μπροστά στα μάτια του διαιτητή. Φυσικά πήρε την άγουσα προς τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη. 

«Είναι ηλίθιο το παιδί», είπε χαρακτηριστικά ο Μπεκάλι για την αποβολή του Καπετάνου στο ρουμάνικο κανάλι «Gsptv». Τα υποτιμητικά σχόλια όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού ο πρόεδρος της ρουμανικής λίγκας, Ντουμίτρου Ντραγκόμιρ χαρακτήρισε με ανάλογες εκφράσεις τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ και στη συνέχεια τόνισε: «Ο Καπετάνος πρέπει να τιμωρηθεί με πρόστιμο 10.000 ευρώ». 
Η ίδια κατακραυγή υπήρξε και από τους συμπαίκτες του οι οποίοι του έλεγαν ότι «αν δεν έβλεπες την κόκκινη κάρτα, θα κερδίζαμε». Μοναδική εξαίρεση στις αποδοκιμασίες ήταν ο Ζεράλδο Άλβες, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στην ''Ένωση''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails