Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Λείπει ο κόουτς… ε και;

Μπορεί ο Αρσέν Βενγκέρ να ήταν τιμωρημένος και να μην μπόρεσε να βρεθεί στον πάγκο της Άρσεναλ στο παιχνίδι του Carling Cup με την Τότεναμ, όμως ο Τόμας Ροζίτσκι ομολογεί ότι αυτό το ανακάλυψε μόλις στο ημίχρονο, αφού πιο πριν ήταν συγκεντρωμένος στο ματς! 

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός κατευθύνθηκε με τους συμπαίκτες τους στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και ανακάλυψε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά αφού ο προπονητής ήταν… άφαντος. Η έκπληξη πάντως ήταν μεγαλύτερη για τους συμπαίκτες του όταν ο Ροζίτσκι έθεσε το ερώτημα της περίεργης απουσίας, ερώτημα που υπήρχε μόνο για τον ίδιο, αφού η ποινή μίας αγωνιστικής που είχε επιβληθεί από την ομοσπονδία ήταν γνωστή σε όλους. 

Τελικά ο άσσος των «κανονιέρηδων» με ευχάριστη διάθεση αποκάλυψε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας το περίεργο περιστατικό: «Ειλικρινά δεν είχα καταλάβει ότι δεν ήταν μαζί μας. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν πληροφορηθεί ότι έχει τιμωρηθεί. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου πρόσεξα την απουσία του και ρώτησα τους συμπαίκτες μου. Παράξενο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails