Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Brad Pitt και Angelina Jolie: Μεταμφιεσμένοι στην Κνωσό

Ινκόγκνιτο επίσκεψη στην Κνωσό πραγματοποίησε πριν από λίγες μέρες το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ. Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί περιηγήθηκαν στο μινωικό ανάκτορο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν αφού ήταν μεταμφιεσμένοι. Η πανέμορφη ηθοποιός φορούσε ένα λουλουδάτο φόρεμα, μαύρη περούκα, ένα μεγάλο μαύρο καπέλο και τεράστια γυαλιά ηλίου, ενώ ο γοητευτικός σύζυγός της είχε δεμένο ένα μαντίλι στο κεφάλι και από πάνω φορούσε μια χακί τραγιάσκα, πουκάμισο, βερμούδα και αθλητικά παπούτσια. Το ζευγάρι συνόδευε ένα από τα παιδιά τους, ο οκτάχρονος Μάντοξ.
Όπως είπε στην «Espresso» ο φύλακας του ανακτόρου, ο οποίος υποδέχτηκε τους «Μπραντζελίνα», εκείνη τη μέρα έλαβε ένα τηλεφώνημα από ένα πολύ υψηλά ιστάμενο πρόσωπο: «Το άτομο αυτό με ενημέρωσε ότι σε λίγη ώρα θα κατέφθαναν στον αρχαιολογικό χώρο δύο πολύ σημαντικά πρόσωπα. Οπως έμαθα αργότερα, επρόκειτο για το διασημότερο ζευγάρι του Χόλιγουντ. Οταν τους αντίκρισα όμως, με δυσκολία κατάλαβα ότι ήταν οι δύο πασίγνωστοι και λαμπεροί ηθοποιοί αφού μου θύμισαν περισσότερο απλούς τουρίστες. Ήταν ντυμένοι με καθημερινά ρούχα, ενώ είχαν μαζί τους τον έναν τους γιο που φορούσε καπελάκι».
Ο ίδιος τόνισε ότι του έκανε μεγάλη εντύπωση η απλότητα του ζευγαριού και το ενδιαφέρον του για τον μινωικό πολιτισμό: «Όπως ενημερώθηκα, ήθελαν να επισκεφτούν την Κνωσό χωρίς να το μάθει κανείς καθώς επιθυμούσαν να αποφύγουν κάθε είδους δημοσιότητα. Μάλιστα, ζήτησαν να μην υπάρχει ξεναγός και έτσι περιηγήθηκαν στον χώρο επί περίπου 45 λεπτά. Οπότε είχαν κάποια απορία με ρωτούσαν και τους απαντούσα εγώ, χωρίς όμως να κάνω την προγραμματισμένη ξενάγηση που γίνεται στον χώρο» τόνισε ο φύλακας που πρόσθεσε ότι η λαμπερή ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα ομιλητική, ενδιαφέρθηκε να μάθει για την αίθουσα του θρόνου και τα βασιλικά ανάκτορα, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι της έκαναν εντύπωση ο καυτός κρητικός ήλιος και οι «σμαραγδένιες» παραλίες του νησιού.
Σύμφωνα με τον αρχιφύλακα, εκείνη την ώρα ο χώρος είχε εκατοντάδες επισκέπτες, κανείς όμως δεν τους αναγνώρισε αφού ήταν μεταμφιεσμένοι. Ο Πιτ, η Τζολί και ο γιος τους Μάντοξ συνοδεύονταν από έναν μεγαλόσωμο άνδρα που εκτελούσε χρέη σωματοφύλακα και μια γυναίκα που προφανώς ήταν η νταντά του παιδιού. Οι «Μπραντζελίνα» επισκέφτηκαν την Κρήτη με μια πολυτελή θαλαμηγό με την ονομασία «BIG - MAC», στο πλαίσιο κρουαζιέρας τους στα ελληνικά νησιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails