Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

"Πόλεμο" στο νόμο κατά του καπνίσματος κηρύσσει ο ΠΑΣΚΕΔΙ!

"Πόλεμο" υπέρ των δικαιωμάτων των καπνιστών κηρύσσει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑΣΚΕΔΙ) καταθέτοντας προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της υπουργικής απόφασης που προβλέπει την ολική απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, ενώ παράλληλα προχωρά στη σύσταση λεσχών καπνιστών (όπως είχε αποκαλύψει το apolitistosteki ότι θα γίνει, πριν λίγο καιρό).

Με την προσφυγή θα ζητείται η αναστολή και η ακύρωση του νόμου, λόγω αντισυνταγματικότητας.Οπως δηλώνει ο Γ.Γ. του ΠΑΣΚΕΔΙ Ηλίας Καλιώρας, «εάν γίνει δεκτή από το ΣτΕ η αίτηση αναστολής -που υπάρχουν πάρα πολύ μεγάλες πιθανότητες-, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μόνο για όσα καταστήματα προσέφυγαν, δεν θα ισχύει πλέον ο νόμος και οι πελάτες τους θα καπνίζουν ελεύθερα χωρίς τον φόβο των προστίμων, έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας».

Η επέλαση των καπνιστών αναμένεται να είναι άμεση, καθώς, όπως δηλώνει ο κ. Καλιώρας, πολύ σύντομα τα μέλη του συνδέσμου θα έχουν στα χέρια τους ένα ακριβές αντίγραφο του δικογράφου, με το οποίο θα μπορούν και πάλι να λειτουργούν ως «καπνιζόντων», καθώς έχουν προσφύγει εναντίον του νόμου αναμένοντας απόφαση ανώτατου δικαστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails