Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

«Δε θα γύριζα ποτέ ταινία με τη γυναίκα μου» Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός έκανε αυτή τη δήλωση;

Η τελευταία φορά που το έκανε (δηλαδή να συμπρωταγωνιστήσει με το ταίρι του σε ταινία) είχε καταστροφικά αποτελέσματα τόσο για την ταινία (η οποία πήγε άπατη) όσο και για το γάμο (ο οποίος έληξε άδοξα ένα χρόνο μετά).

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, λοιπόν, και φαίνεται πως ο Μπεν Άφλεκ δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία



Ο πασίγνωστος ηθοποιός του Χόλυγουντ δήλωσε ότι δε θα έπαιζε ποτέ στην ίδια ταινία με την επί 5ετίας (όχι κι άσχημα για Χόλυγουντ!) σύζυγο του, πανέμορφη -επίσης ηθοποιό- Τζένιφερ Γκάρνερ: «Δε θα έπαιζα στην ίδια ταινία με τη Τζένιφερ» ανέφερε ο γόης Μπεν ο οποίος ωστόσο έσπευσε αμέσως μετά να το… μαζέψει το πράγμα: «Η Τζένιφερ είναι φανταστική ηθοποιός. Θα θεωρούσα τον εαυτό μου ιδιαίτερα τυχερό να δουλέψει μαζί της. Αλλά δε θα το κάνω γιατί κάτι μου λέει ότι ο κόσμος δε θέλει να βλέπει τα ζευγάρια της πραγματικής ζωής με το ίδιο ρόλο και στις ταινίες».










Βέβαια, ο ωραίος Μπεν δε το έλεγε έτσι τυχαία καθώς έχει… «καεί η γούνα του» παλαιότερα. Το 2003 -όταν και ήταν ζευγάρι με τη Τζένιφερ Λόπεζ- συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία «Gigli» η οποία ήταν μια παταγώδης αποτυχία. Λίγους μήνες μετά έδεσε και το γλυκό και χώρισαν κίολας!

Οπότε σου λέει ο Μπεν, «είτε ήταν σύμπτωση είτε όντως συμβαίνει, γιατί να διακινδυνεύσω τον ωραίο μου γάμο με τη Τζένιφερ Γκάρνερ, τώρα που έχω και δύο παιδιά (4 ετών και 20 μηνών);»…

Για την ιστορία, πάντως, Άφλεκ και Γκάρνερ έχουν συμπρωταγωνιστήσει προτού καν γίνουν ζευγάρι στην εμπορική επιτυχία «Daredevil».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails