Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιος ούρησε στο Καμπ Νου;

Παίκτες και διοικήσεις ομάδων έχουν τιμωρηθεί κατά καιρούς από τα πειθαρχικά σώματα των ομοσπονδιών με πρόστιμα και πρόστιμα, ωστόσο, αυτό που καλείται να πληρώσει παίκτης του Παναθηναϊκού είναι τραγελαφικό!



Σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo» παίκτης των «πράσινων» κατά τη διάρκεια του αγώνα της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» δεν κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια για να ουρήσει κι αναγκάστηκε για να μην το κάνει σε κοινή θέα, να το πράξει στην φυσούνα των αποδυτηρίων!
Το περιστατικό υπέπεσε στην αντίληψη των ανθρώπων του γηπέδου που ενημέρωσαν με τη σειρά τους τον υπεύθυνο της team της UEFA κι ακολουθήθηκε η διαδικασία για την επιβολή προστίμου, το οποίο ανέρχεται στα 5.000 ευρώ.
Πληροφορίες από τον Παναθηναϊκό αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ο Γιώργος Καραγκούνης, ωστόσο από τους «πράσινους» προκύπτει πως ο αρχηγός έκανε  κανονικά την ανάγκη του στις τουαλέτες που υπάρχουν στην φυσούνα, απλά επειδή άργησε να γίνει η αλλαγή, του επιβλήθηκε πρόστιμο.
Κι αν ο παίκτης των «πράσινων» το έκανε στα... μουλωχτά, εφόσον ισχύει το παραπάνω δημοσίευμα, αυτός που το έκανε φόρα παρτίδα και πάλι σε αγώνα Champions League ήταν ο Γιενς Λέμαν. Ο τερματοφύλακας της Στουτγκάρδης, είχε πηδήξει την διαφημιστική πινακίδα πίσω από την εστία του κι ενώ ο αγώνας εξελισσόταν στην αντίπαλη περιοχή, γονάτισε και... πότισε το γκαζόν!
Η UEFA δεν τον τιμώρησε, όμως το έπραξαν οι «Σουηβοί» επιβάλλοντάς του πρόστιμο ύψους 40.000 ευρώ! Ο αειθαλής Γερμανός γκολκίπερ επικαλέστηκε πρόβλημα στον προστάτη που έχριζε άμεση την ανάγκη της ανακούφισης...
Πιο... μάγκας απ'  όλους όμως, ήταν ο τερματοφύλακας της Οκλαντ Σίτι, Πολ Γκοτάρντ που είχε γονατίσει στο σημείο του πέναλτι και χαμογελαστός έκανε την ανάγκη του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails