Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

«Φτωχή» νίκη της Μπαρτσελόνα


Με τον τραυματία Λιονέλ Μέσι να παρακολουθεί από τις κερκίδες του «Καμπ Νου», η Μπαρτσελόνα - αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη φάση των ομίλων του Champions League - νίκησε 1-0 τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Πρώτη νίκη για τη Λεβάντε, 1-0 την Αλμερία εκτός έδρας. Στο 0-0 έμειναν Σαραγόσα και Χέρκουλες.

Κερδίζει και χωρίς τον Μέσι

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα που τη φέρνει να ισοβαθμεί στη 2η θέση της βαθμολογίας με τη Βαλένθια (έχει έναν αγώνα λιγότερο) - έστω και χωρίς τον τραυματία Λιονέλ Μέσι - πέτυχε η Μπαρτσελόνα νικώντας με 1-0 τη Σπόρτινγκ Χιχόν στο Καμπ Νου.

Οι «μπλαουγκράνα» ήταν σαφώς ανώτεροι, αλλά παρά τις ευκαιρίες που είχαν στο πρώτο μέρος, δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Το πρώτο μέρος θα μείνει περισσότερο στη μνήμη μας για το μικροεπεισόδιο ανάμεσα στον Μπουσκέτς και τον Μπίλιτς που θέλησαν να λύσουν - ο δεύτερος με περισσότερο... όρεξη δεχόμενος και την κίτρινη κάρτα - τις διαφορές τους πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια.

Η... αγωνία των οπαδών των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ, καθώς τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Ντάνιελ Αλβες έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Νταβίντ Βίγια κι εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να... εκτελέσει τον Κουέγιαρ.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησε να κυνηγάει το δεύτερο γκολ που θα σφράγιζε τη νίκη της, με τους φιλοξενούμενους, όμως, να αντιστέκονται σθεναρά. Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά το σφύριγμα της λήξης δεν άργησε να έρθει και να βρει τους μπλαουγκράνα να πανηγυρίζουν.

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Αλβες, Πουγιόλ (46' Πικέ), Μιλίτο, Μάξγουελ, Κεϊτά (46' Πέδρο), Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Μπόγιαν (69' Μαστσεράνο), Βίγια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You might also like:

Related Posts with Thumbnails